SvD > Inrikes

Tuesday, 23 April, 23:18

SvD - 19 jul 11 kl. 04:09

Övergrepp anmäls inte av kommunenKommunen: ?Vi har inga blåmärken?..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Övergrepp, anmälsinte av , kommunen
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Månader efter våldtäkten på LSS-hem - nu anmäler kommunen sig själv

Den 28-årige våldtäktsmannen är redan dömd för det övergrepp han begick i våras på ett LSS-hem i Östersund. Nu, två månader senare, anmäler kommunen händelsen..

BT - 13 nov 17 kl. 15:20

Sju månader utan assistans – anmäler kommunen

I sju månader har kvinnan varit utan personlig assistans eftersom hon inte kunnat komma överens med kommunen om hur en utredning ska göras. Kvinnans advokat anmälde ärendet till JO, som nu begär ett yttrande av kommunen. Kvinnans man har även anmält kommunen till Ivo..

Västerbottens Folkblad - 21 mar 16 kl. 10:33

Umeåbo anmäler kommunen till ”Lyxfällan”

En Umeåbo tycker att Umeå kommun borde medverka i tv-programmet Lyxfällan. För att ”Umeås ledning helt enkelt ägnar sig åt lyxkonsumtion”. Under signaturen ”En orolig kommuninvånare” har Bullmarksbon Robert Axebro anmält kommunen till TV3:s program Lyxfällan.

Barometern - 20 aug 18 kl. 10:00

Ladugård grävdes ner – orolig granne kan anmäla kommunen

Ladugården och grishuset grävdes ner i marken för två år sedan. Nedgrävningen anmäldes som ett miljöärende, fallet överklagades och har fortfarande inte avgjorts. En granne är fortsatt orolig för dricksvatten och miljöpåverkan.

SmålandsPosten - 21 jan 19 kl. 10:05

Älmhult: Selmas mamma JO-anmäler kommunen

Smålandsposten har under lång tid följt Selma Rohdin, 1 år, och hennes mammas kamp mot kommunen. Nu väljer Katarina Rohdin att JO-anmäla kommunen. .

DalaDemokraten - 29 aug 13 kl. 19:36

Gandhi JO-anmäler kommunen för jäv

Falun Faluns korvkioskprofil Dharmesh Gandhi har JO-anmält kommunen. Förut fick han parkera gratis. Men numera måste han och de andra torghandlarna ....

Expressen - 12 dec 13 kl. 22:14

Anmäler kommunen för fotoförbud vid lucia

I morgon firas lucia på tusentals förskolor runtom i Sverige. På flera håll har fotoförbudet som har införts väckt ilska. – Hela december har man mått dåligt för det här.

Sydsvenskan - 30 maj 14 kl. 05:30

Borde man inte anmäla kommunen?

Jag läser (Åsikter 10/5 och 26/5) att i en skola i Lomma saknas läroböcker i en klass i årskurs 4 för matematik, SO och NO (där bland annat ämnena geografi, historia och religionskunskap ingår). Här frågas: Hur skall föräldrar kunna hjälpa sin tioåring hemma efter de anteckningar eleven eventuellt lyckats skriva?För mig framstår detta som absurt.

ÖstersundsPosten - 14 jul 17 kl. 12:00

Fastighetsägare anmäler kommunen efter bristande markarbete: "Jag har bemötts med både arrogans och nonchalans"

En läcka på den kommunala vattenledningen i Hammarstrand har vållat problem för en fastighetsägare på Hemvägen. Kommunens bristande återställning av den uppgrävda marken har blivit ett stort irritationsmoment för fastighetsägaren Ida-Maria Runsten, Göteborg, som nu även JO-anmält kommunen..

Trelleborgs Allehanda - 27 jun 18 kl. 09:00

Bygglov: Par JO-anmäler kommunen

Ett par bosatt i Trelleborgs kommun har JO-anmält kommunen efter att de först informerats om att deras grannars bygglovsansökan dragits tillbaka, och sedan gjorts på nytt utan deras vetskap..

Skånskan - 19 jun 18 kl. 14:00

Föräldrar JO-anmäler kommunen för stank

BLENTARP I flera år har det varit problem med avloppslukt på Storkskolan i Blentarp, ett problem som engagerat skolans föräldraråd.
Nu anmäler föräldrarna både kommunen och kommunala bostadsbolaget Sjöbohem till Justitieombudsmannen, JO.
Sjöbohems vd tycker anmälningarna är minst sagt obefogade.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.