SvD > Inrikes

Friday, 19 April, 17:40

Liknande nyheter

Taggar: Högt, prisför , brittisk, avreglering
Sydsvenskan - 14 jun 11 kl. 06:30

Waidelich: Avreglering ett hot mot ekonomin

Socialdemokraterna vill stoppa utländska tågbolag från att komma in i Sverige när järnvägsmarknaden öppnas för fri konkurrens från årsskiftet. - DSB First-skandalen ger en föraning om vad som kan hända, säger Tommy Waidelich.
MALMÖ.

Kristianstadsbladet - 11 feb 13 kl. 07:35

Svenska Sugar Man vann Bafta-pris

Ännu en prisgala - ännu ett pris för "Searching for Sugar Man" och svenske regissören Malik Bendjelloul.På söndagskvällen vann han en brittisk Bafta för sin hyllade dokumentär.
Med två veckor kvar till Oscarsgalan fick Malik Bendjelloul bästa tänkbara skjuts när hans "Searching for Sugar Man" fick ta emot pris på det som brukar kallas den brittiska Oscarsgalan.

TA - 11 feb 13 kl. 07:35

Svenska Sugar Man vann Bafta-pris

Ännu en prisgala - ännu ett pris för "Searching for Sugar Man" och svenske regissören Malik Bendjelloul.På söndagskvällen vann han en brittisk Bafta för sin hyllade dokumentär.
Med två veckor kvar till Oscarsgalan fick Malik Bendjelloul bästa tänkbara skjuts när hans "Searching for Sugar Man" fick ta emot pris på det som brukar kallas den brittiska Oscarsgalan.

YLE - 18 feb 16 kl. 21:43

Erkki Tuomioja: Vi betalar ett pris för EU:s bristande legitimitet"

Storbritanniens vilja att omförhandla sitt avtal med EU visar på unionens bristande legitimitet i medborgarnas ögon. Det säger riksdagsledamoten och tidigare utrikesministern Erkki Tuomioja (SDP). - Vi betalar egentligen ett pris för den brist på legitimitet som det europeiska projektet har haft, då det uppfattats som ett elitprojekt.

Sydsvenskan - 08 apr 11 kl. 13:42

S kräver att avreglering stoppas

Foto: Scanpix
Socialdemokraterna vill ändra uppdraget för SJ.
Den pågående avregleringen av järnvägen, som slår igenom fullt ut nästa år, måste stoppas, anser Socialdemokraterna. De hänvisar till att de tre länder som försökt sig på en avreglering ?

Västerbottens Folkblad - 14 feb 18 kl. 11:00

Frukten av avreglering

Det bjuder mig emot att skylla på den förra regeringen, men många beslut tar flera år innan de slår igenom med full kraft. Det samhälle vi nu ser, är frukten av den avreglering och outsoursing som alliansregeringen gjorde. Nu, tio år senare vi ser hur det lyckades.

BT - 27 sep 12 kl. 09:54

Fyra får Right Livelihood-pris

En pionjär inom ickevåldsrörelsen, en förespråkare för mänskliga rättigheter i Afghanistan och en brittisk kampanj mot vapenexport delar årets Right Livelihood-pris på 150 000 dollar.
Den afghanska läkaren Sima Samar belönas för att hon har byggt sjukhus och skolor i Afghanistan. Priset delas av amerikanen Gene Sharp, världens främste ickevåldsexpert, och av den brittiska kampanjen mot vapenexport.

Nyhetskanalen - 27 sep 12 kl. 10:03

Tre får årets Right Livelihood-pris

En pionjär inom ickevåldsrörelsen, amerikanen Gene Sharp, en förespråkare för mänskliga rättigheter i Afghanistan, läkaren Sima Samar, och en brittisk kampanj mot vapenexport delar årets Right Livelihood-pris på 150 000 dollar.Hederspriset går till Hayrettin Karaca, den turkiska miljörörelsens grundare..

HBL - 10 dec 12 kl. 18:17

Årets Per Brahe-pris går till miljöinnovatör

Filosofie doktor Parvez Alam får årets Per Brahe-pris, som delas ut av Stiftelsen för Åbo Akademi. Priset ges till en yngre lovande forskare vid Åbo Akademi. Prissumman är 12 000 euro.

Kristianstadsbladet - 29 okt 11 kl. 06:30

Vinn hyllad brittisk deckare

Bland de fem som kan utses av Svenska Deckarakademin till årets bästa översatta kriminalroman finns ?
TÄVLING. Bland de fem som kan utses av Svenska Deckarakademin till årets bästa översatta kriminalroman finns ?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.