Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 19 April, 19:44

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 11 kl. 07:01

Tisdagens ledarsidorVnskapskorruption och maktspel r sjlvfallet inte ngot som r reserverat fr det brittiska samhllet, skriver Sven-ke Olofsson med anledning av det som nu hnder i spren av den brittiska News of the World-skandalen.Frestelsen att g vid sidan om det lagliga och accepterade r alltid nrvarande..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tisdagens, ledarsidor
Helsingborgs Dagblad - 04 jan 11 kl. 07:06

Tisdagens ledarsidor

Den danska valrörelsen fick en rivstart på nyårsdagen när statsminister Lars Løkke i Rasmussen i sitt traditionella tal meddelade att går till val på att avskaffa den så kallade efterlönen, skriver Lotta Hördin..

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 11 kl. 07:01

Tisdagens ledarsidor

Att regeringen har lyckats bra med svensk ekonomi har främst Moderaterna fått opinionsmässig utdelning för, skriver Ingrid Runsten. Så de stärkta Moderaterna med Fredrik Reinfeldt i spetsen vill fortsätta skattesänkningarna, först nästa år och sedan även längre fram..

Helsingborgs Dagblad - 18 jan 11 kl. 08:51

Tisdagens ledarsidor

"Meddelarfriheten är en grundlagsskyddad rättighet och går före olika chefers personliga tolkningar om vad som är bäst av konkurrensskäl. Och varför inte vända på det hela..

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 11 kl. 07:06

Tisdagens ledarsidor

LO-representanterna Per Bardh, avtalssekreterare, och Göran Larsson, chef för arbetslivsenheten, vill blåsa liv i den avsomnade permitteringslönen, skriver Sven-Åke Olofsson. De hänvisar till att flera länder ute i Europa valt att satsa just på permitteringslön när krisen 2008 skulle hanteras..

Helsingborgs Dagblad - 01 feb 11 kl. 07:16

Tisdagens ledarsidor

Förtrycket i Sydafrika på sin tid ledde till omfattande internationella påtryckningar och protester, skriver Sven-Åke Olofsson apropå debatten hur omvärlden ska förhålla sig till utvecklingen i Egypten. Den vita regimen tvingades ge upp, klämd mellan inhemsk motståndskamp och internationell bojkott och isolering..

Helsingborgs Dagblad - 08 feb 11 kl. 09:06

Tisdagens ledarsidor

"För det politiska landskapet är det närmast en sundhetstecken att alliansen nu krackelerar lite. Inför valet i höstas såg det nästan ut som om vi gick mot ett tvåpartisystem, vilket bara gynnar missnöjespartier. Att alltid hålla ihop är ett tungt ok att bära och föder inga nya kreativa idéer inför framtiden..

Helsingborgs Dagblad - 15 feb 11 kl. 07:06

Tisdagens ledarsidor

 Svenska kommuner söker arbetskraft och nya invånare i Nederländerna, ungdomar skalar bananer i Norge, civilingenjörer kör taxi i Stockholm, var åttonde helsingborgare under 25 år är inskriven på arbetsförmedlingen, det råder "kompetensbrist" inom flera branscher, skriver Lotta Hördin..

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 11 kl. 07:01

Tisdagens ledarsidor

Utöver den förfärliga händelseutvecklingen i Libyen (se föregående blogginlägg) skriver Sven-Åke Olofsson i dag om vår relation till pensionsdagen och att våra politiker vill att vi ska jobba längre. Det är inte lätt att samla en nation kring det som behöver göras..

Helsingborgs Dagblad - 08 mar 11 kl. 07:06

Tisdagens ledarsidor

 I år finns det alldeles speciell anledning att vara optimistisk på den internationella kvinnodagen, skriver Ingrid Runsten. Och anledningen är förstås den förändring som sker i en rad länder i Mellanöstern där kvinnor och män kämpar tillsammans för demokratiska fri- och rättigheter..

Helsingborgs Dagblad - 15 mar 11 kl. 09:01

Tisdagens ledarsidor

"Långsiktiga energibeslut måste tas av politiker med gott minne. Det får inte vara så att man i tider när det inte sker några olyckor glömmer bort att sådana kan inträffa..

Helsingborgs Dagblad - 22 mar 11 kl. 08:41

Tisdagens ledarsidor

"Ambitionen att korta köerna och göra fler operationer är vällovlig, det är direkt nödvändigt att göra så. Varning dock för övertro på att ännu mer valfrihet löser det mesta. För att den ska bli något värt måste människor känna att de har ett verkligt val att göra..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Lindqvist-Hansen flyttar till Danmark

Det blev bara en säsong i Västervik för den förre Röglespelaren Alexander Lindqvist-Hansen. Den 27-årige ängelholmaren spelar nästa säsong i Herlev Eagles i Danmark. Det skriver eliteprospects.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

85 kvadratmeter stort hus i Ängelholm sålt

2 650 000 kronor för Kungsgårdsgatan 20..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Lägre blodtryck vid besök hos sjuksköterska

Patienter som besöker sjuksköterska i stället för läkare får i högre utsträckning ned sitt höga blodtryck, rapporterar P4 Göteborg. Slutsatsen kommer från en studie som genomförts på Sahlgrenska akademien i Göteborg där vården för knappt 90 000 blodtryc.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

”Ett annat läge i dagens Nordirland”

Varningsflaggor har höjts för att brexit kan få våldsamheter att bubbla upp till ytan i det tidigare konfliktdrabbade Nordirland. Efter oroligheterna i staden Londonderry, där en journalist fick sätta livet till, undrar många vad som kommer att ske härn.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Perfect Spirit vann prinsens pokal

Solvallatränaren Daniel Redén har ett stall fyllt av stjärnor. Hela 22 hästar har tjänat över en miljon kronor. Fetaste bankkontot har Propulsion med 23,4 miljoner kronor.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Stort engagemang för Kronoskogen – miljövänner vill veta vad kommunen planerar

Naturskyddsföreningen väntar på politiskt svar om ängelholmarnas gröna oas..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

”Jag vill försonas. Hör du det, pappa?”

Vi kunde ha blivit mer för varandra än vad vi blev..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Urspårat tåg kan rasa ner på hus

Ett timmertåg spårade ur i Ånge vid 17-tiden på fredagen. Nu är området avspärrat eftersom tåget kan rasa ner. – Det är loket som spårat ur.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tung förlust för Högaborg

Har fortfarande inte gjort mål..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

De sista konstverken räddade från Notre-dame

Konstexperter i Paris bar under fredagen ut alla kvarvarande tavlor i den brandhärjade katedralen Notre-Dame. De ovärderliga konstverken, många av dem från 1600-talet och 1700-talet, transporterades till Louvren där de ska restaureras och lagras tills k.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.