SvD > Nyheter

Saturday, 20 April, 03:36

SvD - 19 jul 11 kl. 06:42

Lockades hit - nu hotar utvisningBetalade 250 000 kronor i god tro till bluffbolag..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lockades, hitnu , hotar, utvisning
Kristianstadsbladet - 14 jan 13 kl. 07:30

EU-medborgare slipper utvisning trots grova brott

För asylsökande och andra icke-européer räcker det med lindriga brott för att dömas till utvisning. Men EU-medborgare kan vara vaneförbrytare eller begå grova stölder utan att utvisas. Orsaken är direktivet om den fria rörligheten.

PI - 15 apr 11 kl. 14:38

Barnvåldtäktsdömd irakier slapp livstids utvisning

ÄNDRAD UTVISNINGSDOM Natten till den 10 december 2010 tvingade irakiern Rahman i en personbil i Västerås till sig genom våld och hot oralt och vaginalt samlag med målsäganden, född 1995. Flickan försökte lämna bilen men irakiern drog/slet i målsägandens kläder så att hon erhöll ett rivsår på ryggen. Enligt åtalet har ”Rahman tagit tag med ena handen på målsägandens huvud och den andra mot hennes bröst då han tilltvingade sig det orala samlaget, han har även hållit i hennes handleder/ Rahman har hotat målsäganden med kniv genom dels att hålla kniven mot hennes hals och dels rikta den mot bland annat hennes ansikte.

Helsingborgs Dagblad - 24 nov 16 kl. 06:51

Gymnasium ska stoppa utvisning

Regeringen har kommit överens om en lagändring som ger ensamkommande flyktingbarn, som har riskerat utvisning på sin 18-årsdag, rätt att stanna om de studerar på gymnasiet. – För de barn som kom hit före de skärpta reglerna, läser på gymnasiet och på g.

VA - 05 sep 11 kl. 08:33

Ny finansiell kris hotar världskekonomin

5 september En ny finansiell kris hotar världsekonomin, men den kan undvikas om regeringarna koordinerar sina åtgärder. Det sade IMF-chefen Christine Lagarde i en intervju med Der Spiegel, enligt DPA. "Vi kan fortfarande undvika det.

Sydsvenskan - 22 feb 11 kl. 06:30

Reepalu: Sträng dansk politik hotar hela regionen

Dansk invandringspolitik skrämmer bort forskare, företag och kvalificerad arbetskraft från hela Öresundsregionen. Det anser Ilmar Reepalu (S), kommunstyrelsens ordförande i Malmö.
ÖRESUND.

VA - 21 mar 11 kl. 10:41

Libyen hotar kasta ut västs oljebolag

21 mars Libyens oljeminister Shokri Ghanem hotar med att bryta kontrakten med Statoil och andra oljebolag i väst om de inte omedelbart återupptar produktion i landet. Ghanem säger till norska Dagens Näringslivs nätupplaga att kontrakten i stället kommer att gå till kinesiska och indiska bolag. På en presskonferens i helgen, samtidigt som de internationella styrkorna började bomba mål i Libyen, varnade han för att det blir konsekvenser för de bolag som inte återvänder för att öppna produktion.

YLE - 26 mar 13 kl. 15:38

Sojaplantager hotar miljön

Ät mindre kött och rädda världen ! Världsnaturfonden WWF varnar för de miljökonsekvenser som en utökad sojaproduktion i Sydamerika har. Skog skövlas i snabb takt i bland annat regionen Cerrado i Brasilien.

Cornucopia - 16 okt 13 kl. 06:46

S&P hotar nedgradera svenska banker på grund av bostadsbubblan

Enligt Bloomberg hotar Standard & Poor att nedgradera sin riskvärdering av den svenska banksektorn på grund av bostadsbubblan. S&P anser att de svenska bostadspriserna är övervärderade med 25%.

Än så länge handlar det förstås inte om någon dramatisk nedgradering.

HBL - 31 mar 15 kl. 23:15

Isbrytarstrejken hotar sjöfarten

Kollektivavtalstvisten på isbrytarna hotar nu både handeln och passagerartrafiken. Parterna behöver uppdateras till år 2015.I juni i fjol ledde en lokal konflikt i hamnen i Torneå till att varuhanteringen i alla Finlands hamnar stoppades under ett dygn.

BT - 07 okt 11 kl. 16:44

Får bakläxa för förslag om utvisning

Socialdemokraten Ilmar Reepalu i Malmö vill göra det möjligt att utvisa nyblivna svenska medborgare. Tanken är att det ska stävja gängkriminalitet. Men partiledaren Håkan Juholt tar avstånd.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.