Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 23 April, 13:21

Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 06:30

Beställning ska styras från AfrikaDär utbildas nu 32 studenter i svenska och nästa år väntas de kunna ta hand om färdtjänstbeställningar från Lomma och Staffanstorp. Studenterna har valts ut efter omfattande tester..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Afrika, Staffanstorp, Senegal, Samres, Dakar, Afrikas, Lomma, Sverige, Tata Ndiaye, Millinger, Skåne, Estland, Moldavien, Lindström, Tallinn, Niklas Najafi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beställningska , styrasfrån , Afrika
DI - 11 jan 18 kl. 12:30

Ny beställning på Clavisters SDN/NFV-lösning ger global marknadsnärvaro

Örnsköldsvik, Sverige. 2018-01-11. Clavister, som är branschledande inom högpresterande nätverkssäkerhetslösningar, har fått en beställning på en SDN / NFV-säkerhetslösning från en större afrikansk teleoperatör.

YLE - 03 sep 13 kl. 12:53

Länsi-Suomi: STX i Raumo kan få beställning från Norge

STX varv i Raumo kan få en ny fartygsbeställning från Norge. Det är tidningen Länsi-Suomi som rapporterar om förhandlingar mellan STX-varvet och det norska rederiet Polar Cruise Enterprises. Enligt Länsi-Suomi gäller beställningen ett isbrytande kryssningsfartyg som skulle betyda jobb för två år framöver.

Opinionen.se - 22 mar 13 kl. 15:57

Saab får Gripen-beställning

Försvarsindustrikoncernen Saab har fått en andra utvecklingsbeställning på Gripen E, kallad Super-Jas, från Försvarets materielverk (FMV). Beställningen är värd 10,7 miljarder kronor, och ligger inom ramen för det avtal som Saab och FMV tecknade i mitten av februari. Avtalet omfattar utveckling och modifiering av Gripen E för Sverige mellan åren 2013 och 2026, samt en eventuell beställning av stridsflygplanet från Schweiz, skriver Saab i ett pressmeddelande.

YLE - 11 aug 14 kl. 13:42

Arctech-varvet fick beställning på tre isbrytare

Arctechs varv i Helsingfors har fått en beställning på tre isbrytare. Rysslands största rederi Sovcomflot beställer tre servicefartyg med isbrytarkapacitet, så kallade stand by-fartyg. Beställningen är värd 380 miljoner dollar.

Cornucopia - 05 jan 19 kl. 07:09

Tesla Model 3 nu öppen för beställning - leverans i mars

Tesla Model 3 är nu öppen för beställning för svenskar och övriga vänsterstyrda länder i EU även utan tidigare förbokning. Leverans blir redan i mars.Tesla Model 3.

HBL - 22 feb 13 kl. 16:04

Statsrådets beställning av Himanen synas

Statsrådets beställning av en framtidsredogörelse av Pekka Himanen ska nu synas. Beställningen som gick till den kände filosofen och forskaren konkurrensutsattes inte. Staten har anlitat Himanen även tidigare.

HBL - 17 feb 14 kl. 18:50

Åbovarvet blir utan beställning

Danska Scandlines bekräftade för FNB att rederiet köper två färjor av S + P Werften i Stralsund i Tyskland. Scandlines kommunikationsdirektör Anette Ustrup Svendsen säger att rederiet har lagt ett bud på två färjor av konkursboet i varvet i Stralsund. Konkursboet har godkänt budet, men det slutliga köpebrevet har ännu inte undertecknats.

YLE - 26 mar 15 kl. 22:52

Åbovarvet kan få beställning på två kryssningsfartyg

Varvet i Åbo ser ut att få en beställning på två kryssningsfartyg. Meyer Werft har skrivit under ett samarbetsavtal med världens största kryssningsrederi Carnival Corporation. Det finns planer på att bygga två kryssningsfartyg vid varvet i Meyer Turku i Åbo och två i Papenburg i Tyskland, uppger Meyer Turku i ett pressmeddelande.

YLE - 11 okt 16 kl. 05:45

Morgonkollen: Ny beställning för Åbovarvet, Samsung kastar in handduken

Åbovarvet Meyer Turku får ytterligare en stor beställning. Den kommer från kryssningsrederiet Royal Caribbean. Det handlar om två kryssningsfartyg som ska drivas med flytande naturgas, LNG.

Dagens PS - 21 dec 18 kl. 11:34

Saab får ytterligare en FMV-beställning

Försvarsbolaget Saab har fått en beställning från FMV avseende nytt materiel till Gripen E. Det rör sig om en tilläggsbeställning till det ursprungliga avtalet från 2013 och ordervärdet är cirka 430 miljoner kronor. I det ursprungliga avtalet var det tänkt att visst materiel skulle återanvändas från den existerande Gripen C/D-flottan som Försvarsmakten äger.

Trelleborgs Allehanda - 06 dec 12 kl. 16:10

Mo Yan vägrar tala på beställning

Mo Yan har blivit en ofrivillig bricka i det politiska spelet, men vägrar envist att välja planhalva. Regimkritiker som hoppats på ett skarpare uttalande till förmån för kinesiska dissidenter väntade förgäves.
Sällan har förväntningarna varit så stora på en Nobelpristagares offentliga ställningstaganden som när kinesiske litteraturpristagaren Mo Yan möter ett samlat pressuppbåd i Stockholm.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Solberg vill ta hem norska barn i IS-områden

Norges statsminister Erna Solberg (Høyre) öppnar nu för att hämta hem de föräldralösa barnen till norska IS-stridande, säger hon i en intervju med NRK. Den norska regeringen samarbetar med andra europeiska länder för att det ska bli verklighet. – Vi arb.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Gömde cannabis i gigantisk kexchoklad

Förpackningen innehöll inte choklad – utan 1,7 kilo cannabis..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Trio klar för Luleå – Rubin lämnar

Luleå, nyligen utslaget i semifinalen av SM-slutspelet i ishockey, har gjort klart med tre spelare inför nästa SHL-säsong. Bland andra veteranmålvakten David Rautio, 33, som efter två säsonger i Linköping och tre år i Brynäs återvänder till klubben. Rau.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Paludan: Polisen stoppar demonstration

Den främlingsfientlige politikern Rasmus Paludan får inte demonstrera på Blågårds Plats i centrala Köpenhamn under det närmaste dygnet, meddelar han själv. Detta ska vara en följd av att polisen gjort en övergripande hotbedömning. Det innebär att en dem.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Barn fick frätskador av pet-flaska i sandlåda

En pet-flaska med ett frätande ämne hittades i går kväll av två mellanstadiebarn i en sandlåda vid en grundskola utanför Varberg. – De kommer i kontakt med innehållet i flaskan som ligger helt öppet på skolgården, säger Cecilia Bergsten, chef för roteln.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Storhertigen av Luxemburg död

Förvandlade lilleputtlandet till internationellt finanscenter..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Det måste finnas många besvikna 40-talister

Gerda Nilsson undrar varför kvinnliga arbetare har så låga pensioner..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken

Tågtrafiken genom Höör har stoppats på grund av en brand..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Allt fler flickor får HPV-vaccin

Andelen tolvåriga flickor som vaccineras mot HPV, humant papillomvirus, ökar. Enligt Folkhälsomyndighetens statistik för 2018 vaccineras nu 84 procent, att jämföra med mellan 75 och 80 procent vid tidigare mätningar. Statistiken är baserad på uppgifter.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

NHL tänker grönt – kompenserar flygningar

Under det pågående Stanley Cup-slutspelet i Nordamerika flygs det. En hel del. Därför har NHL beslutat sig för att köpa så kallade utsläppsrätter, skriver nyhetsbyrån Reuters.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.