Sydsvenskan > Ekonomi

Sunday, 21 April, 21:22

Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 06:30

Växtvärken ska botas med framförhållningFrån ett jobb som vice vd på Nobina kommer Henrik Dagnäs den 1 oktober rakt in i den skånska kollektivtrafikapparaten som dras med förseningar, vagnbrist och trängsel på spåren. Allt fler vill åka kollektivt i Skåne, men samtidigt är det svårt för infrastruktur och fordon att klara ansträngningen. Henrik Dagnäs talar om växtvärk, men håller inte med om den dystra bilden..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Skånetrafikens, Henrik Dagnäs, Nobina, Skåne, Dagnäs, Skånetrafiken, Citytunneln, Trafikverket, Kraftsamling Öresund, Östgötatrafiken, Swebus, Magnus Hedin, Vellinge, Region Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Växtvärkenska , botasmed , framförhållning
Barometern - 29 jun 13 kl. 12:15

När spricker Almedalsbubblan?

Politikerveckan i Almedalen växer och växer. Varje år slås nya rekord i antalet besökare, deltagare och genomförda aktiviteter. När anmälningstiden för årets upplaga - som inleds i morgon - gick ut i mitten av juni stod det klart att 2013 inte blir något undantag.

Barometern - 29 jun 13 kl. 12:15

När spricker Almedalsbubblan?

Politikerveckan i Almedalen växer och växer. Varje år slås nya rekord i antalet besökare, deltagare och genomförda aktiviteter. När anmälningstiden för årets upplaga - som inleds i morgon - gick ut i mitten av juni stod det klart att 2013 inte blir något undantag.

Skånskan - 06 apr 19 kl. 10:12

Massive och det svenska spelundret

Sverige har vuxit fram som en av världens mest framgånsgrika nationer inom tv-spelsbranschen, tillsammans med Tyskland och Nordamerika. En del i den framgångssagan är spelstudion Massive i Malmö, som ägs av franska Ubisoft. Att sätta siffror på framgångarna är inte helt enkelt men som exempel kan tas Massives stora succé Tom Clancy’s The Division från 2016 som bara under sina första fem dagar efter releasen drog in närmare 3,3 miljarder kronor och som fram till i höstas hade spelats av 20 miljoner människor.

Ekonomistas - 05 dec 18 kl. 06:14

Villy Bergström, 1938–2018

Som nyligen meddelats har Villy Bergström, docent i nationalekonomi och fd vice riksbankschef, gått bort. I detta gästinlägg tecknar professor emeritus Mats Lundahl, Handelshögskolan i Stockholm, ett personligt porträtt av Villy Bergström. Jag träffade Villy Bergström för första gången 1981.

SmålandsPosten - 02 jan 14 kl. 07:38

Mina nyårslöften till växande Växjö

Det måste vara attraktivt att leva och arbeta eller studera i Växjö för att vi ska fortsätta växa. Detta kräver först och främst just fler jobb, god utbildning och fler bostäder, men också fler möjligheter att umgås, skriver Oliver Rosengren, Nya Moderaterna. Jag inser mer och mer för varje dag att det är få saker jag är så stolt över som att jag är Växjöbo.

HBL - 28 jan 15 kl. 04:28

Förlorade sonen ska återvända med miljarder

Jyrki Katainen lämnade Finlands ihåliga budget bakom sig och ska nu, som vice ordförande i EU-kommissionen, övertyga om att hans planerade investeringsfond ska generera 300 miljarder. Det ska ge nytta för både Grekland och Finland, säger han.BRYSSEL Det är veckan efter något som med fog kan kallas en ekonomisk supervecka i Europa, med det världsekonomiska forumet i Davos, Europeiska centralbankens beslut om ett massivt stödköpsprogram och så det uppmärksammade parlamentsvalet i Grekland.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.