Kristianstadsbladet > Nöje

Thursday, 25 April, 17:18

Kristianstadsbladet - 19 jul 11 kl. 06:30

Petter & Pernilla gör debut i kvällens allsångI förra veckan spelade hemmasångerskan för två utsålda kvällar på Duvanders under Kristianstadsdagarna. I kväll debuterar Pernilla Andersson i "Allsång på Skansen". Men hon är inte ensam om att inta Sollidenscenen för första gången. Det gör även svenska hiphopnestorn Petter.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Duvanders, Kristianstadsdagarna, Pernilla Andersson, Allsång, Skansen, Sollidenscenen, Petter, Lasse Berghagens Stockholm, Stockholm, Lasse Berghagen, Sollidens, September, Mariaberget, Lund, Lasse Berghagens, Stockholmsskildringar, Melodifestivalen, Patrik, Sleepy, Camilla Cherry, Göteborg, Ulf Lundell, Kristianstads Pernilla Andersson, Bo Kaspers Orkester, Ernman, Maria Klingvall, After Shave, Eriksson, Måns Zelmerlöw, SpektraKB, Kristianstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Petter, Pernilla, gör, debuti , kvällens, allsång
Västerbottens Folkblad - 21 mar 13 kl. 13:24

Petter gör turnédebut i Lycksele

Det blir hiphopartisten Petter som blir huvudnumret i samband med årets skolavslutningsfirande i Lycksele. Petter som ut på en stor sommarturné där starten blir i [...].

Expressen - 10 jun 15 kl. 22:37

Pernilla Larsson får döma Japan-Kamerun

WINNIPEG. Blågula färger på flera håll i VM på fredag. Samtidigt som Sverige möter USA gör domaren Pernilla Larsson VM-debut med Japan-Kamerun..

Kristianstadsbladet - 19 jul 11 kl. 15:59

Petter gör debut i kvällens allsång

Foto: Scanpix
Hiphopnestorn Petter, vars tolkning av Lasse Berghagens "Stockholm i mitt hjärta" gick hem i stugorna i fjol, äntrar skansens scen.
Den enda relation Petter har haft med ?Allsång på Skansen?

GöteborgsPosten - 20 jul 17 kl. 07:51

Pernilla får högt betyg efter sin EM-debut

Med beröm godkänt. Det betyget kan Pernilla Larsson från Trollhättan kvittera ut sedan hon gjort EM-debut som huvuddomare i mötet ­mellan Portugal och Spanien på ­onsdagskvällen..

Expressen - 19 jul 11 kl. 19:28

Petter gör debut med "Allsångs"-klassiker

I dag ställer sig Petter, 37, på Allsångsscenen för första gången. Expressen kan avslöja att han gör debut med en riktig "Allsång på Skansen"-klassiker. - Det blir en dubbel "Stockholm i mitt hjärta", säger programledaren Måns Zelmerlöv, 25..

Dalarnas tidningar - 10 mar 18 kl. 17:32

Minnesvärd världscupdebut för ÖSK-åkaren Petter Engdahl: "Bland det sjukaste jag varit med om"

Petter Engdahl gjorde debut i världscupen med en 23:e plats i femmilen i Holmenkollen. En debut han kommer minnas. – Det var bland de sjukaste upplevelser jag varit med om, säger han i SVT..

Länstidningen i Jämtland - 10 mar 18 kl. 17:32

Minnesvärd världscupdebut för ÖSK-åkaren Petter Engdahl: "Bland det sjukaste jag varit med om"

Petter Engdahl gjorde debut i världscupen med en 23:e plats i femmilen i Holmenkollen. En debut han kommer minnas. – Det var bland de sjukaste upplevelser jag varit med om, säger han i SVT..

DN - 18 jul 11 kl. 15:23

Petter debuterar på Allsången

I kväll debuterar rapparen Petter Askergren på Allsångsscenen på Skansen, något han för femton år sedan inte kunde se sig själv göra. Och i höst är det dags för ytterligare en debut, nämligen som författare..

Expressen - 20 sep 14 kl. 16:48

Målvakten kritiseras av Petter Rönnquist

Mantas Armalis fick chansen i Djurgårdens mål. I sin SHL-debut fick han dock kritik för agerandet vid Frölundas 2-0-mål. – Jag undrar om han inte är lite tagen av stundens allvar ändå, säger C Mores Petter Rönnqvist..

Nya Wermlands Tidningen - 02 apr 17 kl. 19:58

Debut i RallyX Nordic för Oliver Solberg

Målmedveten som få, och med en karaktär som skriker vinnare, gör han debut i RallyX Nordic vid enbart 15 års ålder. Petter Solbergs son är en talang att räkna med redan nu..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.