SvD > Nyheter

Saturday, 20 April, 03:38

SvD - 19 jul 11 kl. 04:46

?Alliansen måste lyssna på andra?MP: Femte jobbskatteavdraget går emot majoriteten i riksdagen..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alliansenmåste , lyssnapå andra
BT - 25 sep 11 kl. 12:20

Alliansen välkomnade Annie Lööf

Alliansledarna i regeringen kom till Centerstämman i Åre för att välkomna den nya Centerledaren in i gänget.
? Det känns fantastiskt bra.

Nyheter 24 - 11 maj 11 kl. 07:56

Trots opinionsras ? c och kd vill inte svika alliansen


Opinionsläget är konsekvent dåligt för regeringens småpartier. Är det dags att lämna alliansen? Samtidigt som moderaterna seglat förbi socialdemokraterna som Sveriges största parti tappar allianskamraterna rejält i de flesta opinionsmätningarna efter valet.

BT - 17 dec 14 kl. 06:08

Råden till Olsson: Lyssna eller avgå

Avgå eller samarbeta bättre! Det är råden till Ulf Olsson från kommunalråd som varit med och styrt då motståndarsidans budget har vunnit. Efter valet i höstas har Borås, som så många andra kommuner, ett valresultat som inte ger någon tydlig majoritet.

BT - 26 mar 11 kl. 16:59

Juholt kan bli energikick för alliansen

Det var bättre för. Det spelade ingen roll att Juholt hade med retoriska svängar om att ?Varje dag ska vi vara nyfikna morgondagen.?

Alliansfritt Sverige - 07 sep 11 kl. 18:00

Alliansen: störst går först

HACKORDNING. Aftonbladet beskriver hur sprickan inom Alliansen blir allt mer tydlig. Och så är det.

Kristianstadsbladet - 05 jun 14 kl. 10:00

"Snabba lösningar ska man inte lyssna på"

Foto: Tommy Svensson

Eftermiddag i riksdagshuset. Dämpade samtal utanför plenisalen, lite mer högljudda i kaféet. Christer Nylander kommer direkt från ett partiledningsmöte, solbränd efter helgens löprunda på 3,5 mil.

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 05:00

Alliansen måste lyssna på och samtala med SD

Alliansen bör lyssna på och samtala med Sverigedemokraterna. Först då vet man om det finns förutsättningar för att förhandla och komma överens i sakfrågor. Precis som Socialdemokraterna har gjort med Vänsterpartiet i alla år, skriver Karl Beijbom..

Sydsvenskan - 24 maj 15 kl. 19:48

”Lyssna några veckor vart fjärde år räcker inte.”

Svensk politik har blivit tråkig. Det är både bra och dåligt. Ingen skulle komma på tanken att kalla syrisk eller jemenitisk politik tråkig.

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 15 kl. 19:48

”Lyssna några veckor vart fjärde år räcker inte.”

Svensk politik har blivit tråkig. Det är både bra och dåligt. Ingen skulle komma på tanken att kalla syrisk eller jemenitisk politik tråkig.

Trelleborgs Allehanda - 18 dec 13 kl. 13:40

Släpp rinken Alliansen!Ursäkta rubriken, men den är skriven i all välmening.
Den är inte ett påhopp på det ni gjort eller inte gjort under den senaste mandatperioden, utan den är en uppmaning till att tänka nytt och annorlunda inför nästa utmaning. Viktigaste lärdomen hittills och ett framtida tips för bättre samarbete är; Släpp all prestige, arbeta tillsammans för kommunens framtid och våga vara visionär.

BT - 23 aug 14 kl. 18:48

Alliansen hoppas på Borg, men i Malmö lät vänsterextremisterna nazisterna bli martyrer

Alliansens valmanifest dröjer ännu några dagar. Det pågår ett tjuv – och rackarspel med Socialdemokraterna här om att komma sist - men inte för sent för att budskapen ska hinna sjunka in inför valdagen. På måndag ska dock deras största tillgång vid sidan om Anders Borg, att de är en kvartett som fortsatt håller ihop, framträda tillsammans i Sundsvall.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:52

Skola straffas – snokade i elevens mobiltelefon

Biträdande rektorn sa åt en elev att låsa upp sin telefon och gick sedan igenom innehållet. Agerandet har fått Barn- och elevombudet (BEO) att kräva skolan i Halmstad på 10 000 kronor i skadestånd till eleven för kränkande behandling..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:41

Svenskt Dream Team ska bryta VM-trend

Rekordmånga NHL-spelare finns med och det svenska VM-laget stämplas som något av ett Dream Team. Men faktum är att mängden NHL-spelare och framgångar inte går hand i hand. – Vi får se till att bryta den trenden, säger backstjärnan Victor Hedman..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:39

May sågas för ”hybrid av Nixon och Cersei Lannister”

Ett starkt och stabilt ledarskap har varit Theresa Mays mantra inför nyvalet i juni. Men på onsdagen anklagade hon plötsligt Bryssel för att försöka påverka valresultatet. ”Instabilt”, säger kritikerna, ”magnifikt” säger hennes anhängare..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:15

Hockeyns bästa tid är nu – och VM hetare än på länge

Finalserien mellan HV71 och Brynäs var propaganda för sporten. Samtidigt tillbringas de ljusa nätterna med fördel framför tv:n, där det bjuds högklassig dramatik i Stanley Cup-slutspelet. Och nu börjar VM.

SvD - 04 maj 17 kl. 16:05

Sopor och nöjen – Le Pens vapen i norr

Klyftan är djup mellan stad och landsbygd i ett splittrat franskt presidentval. Där misstron och arbetslösheten härskar försöker Marine Le Pen samla stöd – med hjälp av bättre sophämtning och nöjesliv..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:49

Hetaste NHL-profilerna i ishockey-VM

Här finns World Cup-vinnare som Matt Duchene, framtidsnamn som Jack Eichel och poängsprutor som Nikita Kutjerov. Ishockey-VM innehåller en rad NHL-profiler. Den största av dem alla är dock svensk – Victor Hedman är VM-turneringens största profil i TT:s rankning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:51

Neymar upp i rätten – misstänks för bedrägeri

Den brasilianske fotbollsstjärnan Neymar misstänks för bedrägeri och korruption och ska infinna sig i rätten, meddelar spansk domstol..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:46

Grönborg mörkar premiärlaget

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg väljer att mörka sitt lag till VM-premiären mot Ryssland. Hur många platser han lämnar öppna i VM-truppen återstår att se. – Det får ni se i kväll, sade han efter torsdagens träning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:40

Hur stort tålamod har regeringen med postchefen?

Postnords vd Håkan Ericsson lyckas med konststycket att skjuta förtroendet för bolaget ytterligare i sank. Kunder, anställda och ägarna – skattebetalarna – har fått nog sedan länge. Måttet borde snart vara rågat även på politisk nivå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.