P3 > Nyheter

Saturday, 20 April, 23:40

P3 - 19 jul 11 kl. 05:37

Dyrt att inte ha koll på reseförsäkringenSemesterresan kan bli både smärtsam och dyr om du inte har koll på din reseförsäkring. Varje månad betalar ett tiotal personer själva dyra pengar till SOS International för att få hjälp när de skadar sig eller blir sjuka, för att de inte haft en försäkring som gäller. Och enligt siffror från SOS International så saknar var fjärde svensk mellan 18-26 år en försäkring..
Läs mer på P3
Läs mer om:
SOS International

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dyrtatt inte ha , koll, reseförsäkringen
DN - 09 jul 15 kl. 17:45

Greklandskrisen inget skäl till ersättning från reseförsäkringen


Händelserna i Grekland gör livet osäkert för turister. Tänk på att du inte har rätt till ersättning från reseförsäkringen om du avbokar en resa på grund av ekokrisen..

HBL - 03 jan 13 kl. 07:38

TS: Tusentals blir utan ersättning från reseförsäkringen

Tusentals finländare blir årligen utan ersättning för vårdkostnader som uppkommit under en semesterresa utomlands, skriver Turun Sanomat. Försäkringsbolagen vägrar nämligen ersätta för vården av sjukdomar som börjat före resan. Till exempel kan en ryggoperation som ägt rum före resan leda till att patienten inte får ersättning för vård av ryggrelaterade besvär som uppkommit under resan.

YLE - 09 jul 17 kl. 05:32

En av tre finländare reser utan försäkring – tänk på detta då du tar en reseförsäkring

Sommaren är högsäsong för resor. Oftast går allting bra och resan blir ett soligt och vackert minne. Men ibland går saker inte riktigt som man tänkt sig: man blir sjuk, bestulen eller kanske till och med hela resan blir inställd.

Kristianstadsbladet - 17 jun 14 kl. 05:44

Försäkringen viktig inför resandet

Badkläderna packade, solkrämen redo och passet i fickan.Men vet du tillräckligt om vad som gäller om du råkar ut för en olycka eller begår ett brott utomlands?
- Var försäkrad, se till att veta vad som ingår i reseförsäkringen och läs på om landet och kulturen du reser till - för det som inte är olagligt i Sverige kan vara det där, säger Patric Nilsson, departementsråd på utrikesdepartementet (UD).

BT - 17 jun 14 kl. 05:44

Försäkringen viktig inför resandet

Badkläderna packade, solkrämen redo och passet i fickan. Men vet du tillräckligt om vad som gäller om du råkar ut för en olycka eller begår ett brott utomlands?- Var försäkrad, se till att veta vad som ingår i reseförsäkringen och läs på om landet och kulturen du reser till - för det som inte är olagligt i Sverige kan vara det där, säger Patric Nilsson, departementsråd på utrikesdepartementet (UD).

BT - 17 jun 14 kl. 07:14

Försäkringen viktig inför resandet

Badkläderna packade, solkrämen redo och passet i fickan. Men vet du tillräckligt om vad som gäller om du råkar ut för en olycka eller begår ett brott utomlands? – Var försäkrad, se till att veta vad som ingår i reseförsäkringen och läs på om landet och kulturen du reser till – för det som inte är olagligt i Sverige kan vara det där, säger Patric Nilsson, departementsråd på utrikesdepartementet (UD).

ÖstersundsPosten - 17 jun 14 kl. 05:44

Försäkringen viktig inför resandet

"Var försäkrad, se till att veta vad som ingår i reseförsäkringen och läs på om landet och kulturen du reser till - för det som inte är olagligt i Sverige kan vara det där, säger Patric Nilsson, departementsråd på utrikesdepartementet (UD).".

DalaDemokraten - 17 jun 14 kl. 05:44

Försäkringen viktig inför resandet

"Var försäkrad, se till att veta vad som ingår i reseförsäkringen och läs på om landet och kulturen du reser till - för det som inte är olagligt i Sverige kan vara det där, säger Patric Nilsson, departementsråd på utrikesdepartementet (UD).".

VBL - 03 jan 13 kl. 06:37

Tusentals utan ersättning från reseförsäkringen

Tusentals finländare blir årligen utan ersättning för vårdkostnader som uppkommit under en semesterresa utomlands, skriver Turun Sanomat. Försäkringsbolagen vägrar nämligen ersätta för vården av sjukdomar som börjat före resan..

Sydöstran - 01 jun 16 kl. 06:00

Fick hjärnskada utomlands - reseförsäkringen hade gått ut

– Jag stannar så länge brorsan behöver mig, men den värsta krisen tycks nu över – och de ekonomiska orosmolnen har lättat betydligt. Tack, alla ni hemma i Blekinge och Sverige!.

Aftonbladet - 17 jul 18 kl. 09:51

Aktiviteterna som inte täcks av reseförsäkringen

Fler nyheter från P3

P3 - Igår: 15:03

Indien blockerar populär app

Videoappen Tiktok går inte längre att ladda ner i Indien. Politiker säger att appen ska ha uppmanat till att lägga ut porr..

P3 - Igår: 14:49

P3 Nyheter - Specialsändning om valet i Indien

Världens största val pågår i Indien och unga kommer att spela en stor roll – över hälften av Indiens befolkning är under 25 år. P3:s utrikeskorrespondent Caroline Kernen befinner sig i staden Bangalore tillsammans med Naila Saleem..

P3 - I förrgår: 06:12

Unga spelar stor roll i Indiska valet

Över hälften av Indiens befolkning är under 25 år. Av 900 miljoner som är röstberättigade, är 84 miljoner förstagångsväljare och kan därför spela stor roll i valet som pågår nu. I dag är det dags för en andra röstomgång..

P3 - I förrgår: 06:00

Stor risk för skoterolyckor under påsken

Påsken är en storhelg för snöskoteråkare, men det är också tiden då flest olyckor sker..

P3 - I förrgår: 06:00

"Man hoppades att det inte var någon man kände"

Det har nu gått en vecka sen polisen hittade två unga killar döda i ett källarförråd i Sätra i södra Stockholm. Händelsen har chockat Sätra-borna.

P3 - 17 apr 19 kl. 17:56

RFSL Ungdom: "Måste finnas plats för att ändra sig i könsdysforiutredningar"

Den senaste tiden har föräldrar, vårdpersonal och debattörer kritiserat transvården för att utredningar går för fort och uttryckt oro för att unga som söker vård för könsdysfori ska ångra sig längre fram. Men RFSL ungdom tycker att det är problematisk att man inte inkluderar transpersoner i diskussionerna..

P3 - 17 apr 19 kl. 17:00

40 personer dör varje år av organbrist – socialministern vill se bättring

Trots donationsviljan där nästan en person i veckan dör i väntan på organ. Socialministern hoppas att en ny utredning kan leda till fler donationer..

P3 - 17 apr 19 kl. 15:00

28-årige Adam väntar på en hjärttransplantation

800 svenskar står på listan i väntan på ett organ. En av dessa är Adam Trevik som väntat i nästan två år..

P3 - 17 apr 19 kl. 06:00

Donationsvilja löser inte organbristen: "Inte där problemet ligger"

Svenska nyheters uppmaning i tv orsakade rusning till Donationsregistret. Fast organisationen Mer organdonation tror inte att organbristen löses om alla registrerar sig..

P3 - 17 apr 19 kl. 06:00

Charlie: "Föräldrarna vägrar inse att deras barn är någon annan"

Begreppet Rapid Onset Gender Dysphoria, som sägs handla om att tonåringar plötsligt blir trans, är hårt kritiserat och bör inte användas, säger psyikatern Cecilia Dhejne..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.