Expressen > Nyheter

Friday, 19 April, 15:51

Expressen - 19 jul 11 kl. 05:35

USA i hemliga förhandlingar med LibyenNEW YORK. Obama vill ha ett slut på konflikten i Libyen. USA förhandlar nu med Khadaffi. Ett hemligt personligt möte skedde i lördags, uppger CNN. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
USA, Libyen, NEW YORK, Khadaffi, CNN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USAi , hemliga, förhandlingarmed , Libyen
Sydsvenskan - 11 aug 12 kl. 01:30

Hemliga förhandlingar löste mord

Malmöpolisen pressades av mordvågen i vintras. Utredningen om mordet vid ett gatukök vid Persborg hade kallnat. Genom hemliga förhandlingar vändes en gängman till nyckelvittne.

DN - 08 apr 14 kl. 00:05

Hemliga förhandlingar om tiggarna i Sverige

Sveriges regering har i flera månader fört hemliga förhandlingar med Rumänien för att försöka hjälpa landets romer på plats, kan DN avslöja. Men nu har diskussionerna havererat..

Sydöstran - 23 aug 18 kl. 06:00

Moderater i hemliga förhandlingar

Efter hemliga förhandlingar med Moderaterna har SoL-partiet beslutat att under de kommande fyra åren stödja de borgerliga partierna. .

SvD - 24 mar 15 kl. 06:54

Israel spionerade på USA:s förhandlingar med Iran

I ett internationellt spel på extremt hög nivå spionerade Israel på USA:s atomförhandlingar med Iran - för att sedan använda den inhämtade informationen för att försöka sabotera Vita Husets plan till kärnkraftsavtal med Iran. Det skriver Wall Street Journal..

BT - 31 mar 11 kl. 14:47

Hemliga västagenter i Libyen

Nato har nu tagit över kommandot för operationerna i Libyen, som planerat. I dag avslöjade också New York Times att underrättelseorganet CIA i USA och brittiska MI6 har sänt in hemliga agenter i landet.
Nato tog som planerat över kommandot för alla operationer i Libyen från klockan 8 på torsdagsmorgonen svensk tid, uppgav en diplomat för nyhetsbyrån AFP.

BT - 26 aug 14 kl. 18:38

Hemliga förhandlingar i Finland

Ryssland och USA förde inofficiella förhandlingar om läget i Ukraina i Finland i slutet av juni. Deras representanter träffades på Boistö utanför Kotka och Lovisa. Den ryska tidningen Kommersant rapporterade först om förhandlingarna.

Kristianstadsbladet - 26 aug 14 kl. 18:38

Hemliga förhandlingar i Finland


Ryssland och USA förde inofficiella förhandlingar om läget i Ukraina i Finland i slutet av juni. Deras representanter träffades på Boistö utanför Kotka och Lovisa.Den ryska tidningen Kommersant rapporterade först om förhandlingarna.

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 14 kl. 18:40

Hemliga förhandlingar i Finland

Ryssland och USA förde inofficiella förhandlingar om läget i Ukraina i Finland i slutet av juni. Deras representanter träffades på Boistö utanför Kotka och Lovisa. Den ryska tidningen Kommersant rapporterade först om förhandlingarna.

SR - 26 aug 14 kl. 18:58

Hemliga förhandlingar i Finland mellan Ryssland och USA

Ryssland och USA förde inofficiella förhandlingar om läget i Ukraina i Finland i slutet av juni. Deras representanter träffades på Boistö utanför Kotka och Lovisa..

UNT - 26 aug 14 kl. 18:38

Hemliga förhandlingar i Finland

Ryssland och USA förde inofficiella förhandlingar om läget i Ukraina i Finland i slutet av juni..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Justitieutskottet kräver att få läsa hela Muellers rapport

Igår släpptes en censurerad version av specialåklagare Robert Muellers rapport om eventuell rysk inblandning i det amerikanska presidentvalet 2016.Jerrod Nadler, ordförande för House Committee on the Judiciary i USA:s kongress - motsvarande justitieutskottet - har i dag krävt att hela rapporten görs tillgänglig.Den censurerade rapporten ”lämnar majoriteten av USA:s kongress famlande i mörker”..

Expressen - 1 timme sedan

Joe Biden ställer upp i presidentvalet

Joe Biden kommer att ställa upp i presidentvalet i USA.Den före detta vice presidenten väntas offentliggöra sin kampanj på onsdagen, enligt källor till the Atlantic..

Expressen - 2 timmar sedan

Danskt stridsplan tvingades nödlanda efter fågelkrock

Ett danskt stridsflygplan av typen F-16 har tvingats nödlanda på Bornholm.Det finns ingen uppgift om att någon har skadats..

Expressen - 2 timmar sedan

Kungafamiljens drag – tystar ner prinsbröllopet

Giftermålet mellan svenska Louise Johansson och Malaysias kronprins är försjunket i hemligheter.Det eftersom det malaysiska kungahuset inte har godkänt att medierna rapporterar om bröllopet.– Om inte kungahuset ringer och ber oss att skriva om det så gör vi inte det, säger en redaktör på den statliga nyhetsbyrån Bernama..

Expressen - 2 timmar sedan

Skråmos sju barn kan få föras till Erbil

Morfadern Patricio Galvez säger att man har fått tillstånd att flytta IS-terroristen Michael Skråmos sju barn från lägret i Syrien.De ska nu föras till Erbil i Irak, säger han till TV4. .

Expressen - 3 timmar sedan

Lundapolisens oväntade påskpresent efter punkan

Det ska vara polisen som ska skydda och ställa tillrätta.Men i bland behöver även hjälparen hjälp.– Tänk att det finns så många vardagshjältar, säger polisen Magnus Björn-Bentzen..

Expressen - 3 timmar sedan

Person befaras ha brunnit inne i villabrand

En villa i Frötuna utanför Norrtälje i Stockholms län totalförstördes efter en brand under skärtorsdagen. En person som är skriven på adressen saknas fortfarande..

Expressen - 3 timmar sedan

Hanna, 19, skulle rädda pojke i havet – bröt ryggen

Hanna Pignato, 19, reagerade instinktivt när hon såg hur en liten pojke var på väg att dras ut till havs av starka strömmar. Utan att tveka slängde hon sig ner i vattnet från en pir – sex meter ovanför vattenytan. Nu kämpar hon för att få ihop till sjukhusräkningarna, skriver Daily Mail.

Expressen - 4 timmar sedan

Ryssland: Inga bevis för inblandning i USA-valet

Mueller-rapporten som offentliggjordes på torsdagen innehåller inga bevis på att den ryska staten var inblandad i det amerikanska valet, kommenterar Kreml..

Expressen - 4 timmar sedan

MSB: Rysk desinformation hotar kommande EU-valet

Ryska statskontrollerade medier har försökt påverka flera val i Europa de senaste åren.När nästan 30 EU-länder ska hålla val i maj pekas därför Kreml ut som det största hotet mot den demokratiska processen.– Vi är naiva om vi inte tittar i den riktningen, säger Mikael Tofvesson på MSB..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.