BT > Inrikes

Wednesday, 24 April, 03:23

BT - 19 jul 11 kl. 05:40

Man greps för försök till dråpEn man greps misstänkt för dråpförsök alternativt försök till mord i samband med ett bråk strax söder om Svenljunga natten till tisdagen. Brottsoffret fick vård på sjukhus, men det är oklart hur allvarligt skadad personen är, enligt polisen.
Tidigt på morgonen hade polisen i Västra Götaland och Borås endast knapphändiga uppgifter om händelsen. Men bland annat en kniv ska ha tagits i beslag.
.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Svenljunga, Västra Götaland, Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man grepsför , försöktill , dråp
Sydsvenskan - 21 jul 11 kl. 06:30

Åtalet - ett steg mot EU Hadzic ställs inför krigsförbrytartribunal Hadzic greps beväpnad

Från lagerarbetare till krigsherre och misstänkt krigsförbrytare. Sju år efter att han försvunnit greps Goran Hadzic på onsdagen. Med honom undanröjs ett viktigt hinder på Serbiens väg mot EU.

Uppsalanyheter.se - 09 jul 16 kl. 04:27

"Dövstumma" greps för stöld - kunde både höra och tala

Flera stölder inträffade på fredagseftermiddagen i Uppsala, tre "dövstumma" personer greps i city för stöld och tidigare under dagen greps tre utländska medborgare för stölder i Boländerna.Flera stölder inträffade på fredagseftermiddagen i Uppsala, tre "dövstumma" personer greps i city för stöld och tidigare under dagen greps tre utländska medborgare för stölder i Boländerna.   På eftermiddagen greps tre utländska medborgare för flera stölder i Boländerna, de tre personerna greps med hjälp av väktare.

Sydsvenskan - 03 okt 11 kl. 20:15

Misstänkt inbrottstjuv greps med glaskross i håret

Härrom veckan greps en misstänkt inbrottstjuv nästan på bar gärning. På måndagen greps samma person igen efter ett inbrottsförsök på Åkerögatan. Polisen har nu förhoppningar på att kunna knyta mannen en rad av inbrott den senaste tiden.

Sydsvenskan - 22 okt 11 kl. 07:00

Många greps - få fälldes

Arkiv: Håkan Röjder
Smultronstället startade en ockupationsvåg i Lund. Nu har det gått tre år. Vi har kartlagt vad som hände.

PI - 10 apr 11 kl. 16:35

Black Cobra-ledare greps ? PI listar medlemmar

GROVT KRIMINELLA Genom ett länsöverskridande samarbete mellan polisen i Stockholm och Västmanland greps piketstyrkan två medlemmar i Black Cobra under fredagen i Västerås, 20 och ”27″ år gamla. Det sistnämnde betraktas som en av ledarna i Stockholmstrakten och båda återfinns normalt i bland annat förorten Rågsved. Männen var bara på besök hos en släkting i Västerås.

Kristianstadsbladet - 30 jun 12 kl. 10:25

Både telefontjuv och hälare greps av polis

Tack vare signalement greps två personer i Kristianstad misstänka för stöld av mobiltelefon. Lite senare greps även misstänkta hälare.
Det var efter att en person lånat ut sin mobiltelefon som den stals.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Tre greps för terrorplaner

Tre personer har gripits i Spanien, misstänkta för terrorförberedelser, uppger Ekot.De gripna männen tros vara medlemmar av terrornätverket al-Qaida. En av de gripna greps i staden La Linea de Condepcion i Andalusien i södra Spanien.

Nyheter 24 - 19 aug 13 kl. 09:15

Ryska pastafaris greps av kravallpolisKyrkan

MOSKVA. Den senaste tiden har antigaylagarna i Ryssland varit på mångas läppar. Men det är inte bara stöd till HBTQ som är förbjudet i landet.

Uppsalanyheter.se - 02 jun 14 kl. 07:23

Greps för förberedelse till stöld

Fyra personer greps natten mot måndagen av polis för förberedelse till stöld och häleri.Fyra personer greps natten mot måndagen av polis för förberedelse till stöld och häleri.   Fyra personer som stoppades i en personbil vid 1-tiden natten mot måndagen greps av polisen misstänkta för stöld och häleri.

Sydsvenskan - 04 mar 15 kl. 21:59

Nio greps för tysk tidningsattack

Nio ungdomar greps kortvarigt på onsdagen av tysk polis. De nio misstänks för ett mordbrandsattentat i januari mot tidningen Hamburger Morgenpost, som hade publicerat den franska satirtidningen Charlie Hebdos teckningar av profeten Muhammed.Ungdomarna, i åldrarna 16—21 år, greps vid gryningsräder mot tolv lägenheter.

Helsingborgs Dagblad - 04 mar 15 kl. 21:59

Nio greps för tysk tidningsattack

Nio ungdomar greps kortvarigt på onsdagen av tysk polis. De nio misstänks för ett mordbrandsattentat i januari mot tidningen Hamburger Morgenpost, som hade publicerat den franska satirtidningen Charlie Hebdos teckningar av profeten Muhammed.Ungdomarna, i åldrarna 16—21 år, greps vid gryningsräder mot tolv lägenheter.

Fler nyheter från BT

BT - 15 jan 18 kl. 11:52

Hultqvist tonar ned säkerhetspolitiskt bråk

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) tonar ned bråket om risken för ett väpnat angrepp på Sverige. Han ser ingen anledning att "överpröva" försvarsberedningen.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 11:53

Misstänkt granat vid Stora Enso

En misstänkt granat har hittats vid pappersbruket vid Stora Enso i Skutskär, rapporterar Sveriges Radio P4 Uppland. Polisen har spärrat av och utrymt en avdelning. - Vi fick in granaten med vår vedleverans i morse.

BT - 15 jan 18 kl. 11:40

V går till val på kortare arbetstid

Arbetstidsförkortning, ett nytt pensionssystem och en grön investeringsbank på 100 miljarder kronor. Det är Vänsterpartiets tre viktigaste valfrågor om partiledningen får som den vill på partikongressen nästa månad.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:25

Ny roll för Beatrice Ask

Moderaterna utser den förre justitieministern Beatrice Ask till talesperson i civilförsvars- och civilberedskapsfrågor. Det säkerhetspolitiska läget präglas av osäkerhet och oförutsägbarhet, konstaterar Moderaterna i ett pressmeddelande.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:10

"Barn i skyddat boende behöver mer stöd"

En utredning, som ska överlämnas till barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér (S), visar att barn i skyddat boende behöver mer stöd än vad de får i dag.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 06:27

Nu väntar slitsamma oxveckor

Utanför ruvar mörkret och det dröjer till nästa långhelg. När julen nu är undanstökad väntar den slitsamma perioden som i folkmun är känd som oxveckorna - ett uttryck från bondesamhället som överlevt in till våra dagar. Det är inte för inte som tiden mellan jul och påsk fått sitt namn.

BT - 15 jan 18 kl. 02:11

Man skjuten i Rissne centrum

En skottskadad man har hittats i Rissne centrum i Sundbyberg. - Han är mycket allvarligt skadad, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen. Den skadade mannen, som hittats utomhus, har förts med ambulans till sjukhus.

BT - 15 jan 18 kl. 01:43

Man påkörd under rallytävling

En man i 35-årsåldern blev påkörd under rallytävlingen Finnskogsvalsen som i helgen kördes i skogarna runt Sunne och Torsby, skriver Värmlands Folkblad. Mannen, som deltog i tävlingen, blev påkörd av en annan tävlingsförare strax innan målgång på SS2.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:32

Mannen som attackerade "ryska huset" häktad

En man i 40-årsåldern har häktats misstänkt för flera angrepp på ryska diplomatbyggnader i Stockholm under januari, skriver Expressen.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:25

Försvarsministern: Värnplikten kan utökas

Samtidigt som säkerhetsläget i omvärlden har försämrats har Försvarsmakten problem med försörjningen av personal.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.