SR > Nyheter

Sunday, 21 April, 05:28

SR - 19 jul 11 kl. 04:43

Miljarder satsas i NorrbottenDe nrmaste 8 ren ska nstan 220 miljarder kronor investeras i Norrbotten, det visar en kartlggning frn Gllivare kommun som gjorts p uppdrag av Dagens Industri..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljarder, satsasi , Norrbotten
Barometern - 03 jun 13 kl. 11:37

Miljarder satsas på nya ledningar

Ledningsinvesteringarna Svensk Kraftnät planerar, med utgångspunkt i Misterhult, är totalt investeringar på 4,4 miljarder kronor Det visar Svenska Kraftnäts kalkyler. Den nya ledningen mellan Ekhyddan och Barkeryd beräknas kosta 1,3 miljarder kronor.
?

DI - 06 sep 11 kl. 10:49

2,6 miljarder satsas på matematik

Regeringen kommer att satsa på att lyfta ämnet matematik i den svenska skolan, "mattelyftet". Satsningen är på totalt 2,6 miljarder kronor, varav 1 miljarder är helt nya pengar..

GöteborgsPosten - 09 okt 12 kl. 09:09

Fem miljarder satsas i hamnen

Under de kommande fem åren investeras minst fem miljarder kronor i hamnen. Göteborgs Hamn står för merparten, tre miljarder..

Dalarnas tidningar - 18 jan 11 kl. 08:41

Fyra miljarder satsas på gruva i Dalarna

[GARPENBERG] Boliden investerar 3,9 miljarder kronor i en expansion av Garpenbergsgruvan i Dalarna. Expansionen innebär att malmproduktionen ökar från 1,4 till 2,5 miljoner ton per år..

SR - 14 jun 13 kl. 10:30

Miljarder satsas på bil- och tågtrafiken

Regeringen satsar över 250 miljarder på att förbättra vägar och järnvägar.Det stod klart när Trafikverkets infrastrukturplan för 2014-2025 presbetrades idag..

Sydsvenskan - 13 sep 13 kl. 11:09

3,9 miljarder satsas på skolan

Regeringen satsar 3,9 miljarder kronor på skolan mellan 2014 och 2017. Pengarna ska ge bättre möjligheter att göra lärarkarriär, ytterligare kompetensutveckling för lärare, en läs- och skrivsatsning samt mer matteundervisning..

DN - 06 jul 14 kl. 17:34

Två miljarder satsas på väg till krisgruva

Gruvbolaget Northland som driver en järnmalmsgruva utanför Pajala har ställt in betalningarna. Men beslutet som innebär att Trafikverket ska rusta upp vägen till gruvan för två miljarder kronor gäller fortfarande..

UNT - 26 aug 15 kl. 01:42

Tio miljarder satsas på jobben

Regeringen lägger fram ett jobbpaket på tio miljarder kronor per år i höstens budget..

Sydsvenskan - 26 aug 15 kl. 01:43

Tio miljarder satsas på jobben

Regeringen lägger fram ett jobbpaket på tio miljarder kronor per år i höstens budget.Jobbpaketet innehåller satsningar på bland annat bostadsbyggande, infrastruktur, stärkt export, vuxenutbildning och jobbmatchning."Trots att arbetslösheten är hög är antalet lediga jobb fler än någonsin", skriver finansminister Magdalena Andersson (S) och finansmarknadsminister Per Bolund (MP) på DN Debatt..

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 15 kl. 01:43

Tio miljarder satsas på jobben

Regeringen lägger fram ett jobbpaket på tio miljarder kronor per år i höstens budget.Jobbpaketet innehåller satsningar på bland annat bostadsbyggande, infrastruktur, stärkt export, vuxenutbildning och jobbmatchning."Trots att arbetslösheten är hög är antalet lediga jobb fler än någonsin", skriver finansminister Magdalena Andersson (S) och finansmarknadsminister Per Bolund (MP) på DN Debatt.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Myndigheters flygutsläpp fortsätter öka

Statliga myndigheters utsläpp av koldioxid från flygresor ökade förra året för andra året i rad, visar Naturvårdsverkets senaste redovisning till regeringen..

SR - 2 timmar sedan

Matsvinnet halverades med ny metod

På två år har köken i Göteborgs stad halverat matsvinnet. De lyckade arbetsmetoderna sprids nu i hela landet av Livsmedelsverket..

SR - 12 timmar sedan

Sámi Grand Prix firar 30 år

I kväll är det 30-års jubileum för Sámi Grand Prix, den samiska motsvarigheten till melodifestivalen. Varje år tävlar bidrag från hela Sápmi i två klasser; sång och jojk:.

SR - 13 timmar sedan

Tufft för statligt reservdelsbolag

Det statliga reservdelsbolaget Orio går knackigt. I fjol blev det förlust, företaget varslade i början av året ännu mer personal och värdet på bolaget har rasat de senaste åren..

SR - 13 timmar sedan

Nya protester i Paris — över 100 gripna

Över 100 personer har gripits av polis i Paris då proteströrelsen Gula västarna samlats för nya protester – för 23:e veckan i ordningen..

SR - 13 timmar sedan

Libyer kommer till Tunisien

De uppblossade striderna i Libyen märks även i grannlandet Tunisien. Det pågår dagligen en handel över gränsen mellan de två länderna, men det är påtagligt många fler libyer som nu rör sig på den tunisiska sidan..

SR - 13 timmar sedan

Danmark vill införa cybervärnplikt

Cyberkrigföring blir i allt högre grad en realitet i världen och länder rustar sig för försvar mot cyberattacker. I Danmark vill regeringen inleda försök med cybervärnplikt från årsskiftet..

SR - 16 timmar sedan

Wolodarski varnar för allt försiktigare medier

Ett ökande antal fällningar i Pressens Opinionsnämnd har lett till en osäkerhet bland publicister om hur det pressetiska regelverket ska tillämpas, det säger Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski i Ekots lördagsintervju..

SR - 16 timmar sedan

FÖRDJUPNING: Om skuldankaret och den svenska statsskulden

I samband med vårändringsbudgeten presenterade också regering sin vanliga ekonomiska prognos..

SR - 16 timmar sedan

Egypten uppmanas ge al-Sisi fler år vid makten

Egyptiska folket ska i dag rösta om ändringar i konstitutionen som gör det möjligt för president al-Sisi att sitta kvar vid makten till år 2030. Folkomröstningen kallas av kritiker för ytterligare ett steg bakåt mot diktatur..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.