Hela Gotland > Nyheter

Friday, 19 April, 23:40

Hela Gotland - 19 jul 11 kl. 04:00

Smågnabb mellan berusadeSmåbråk uppstod mellan två berusade personer i Visby i går kväll..
Läs mer på Hela Gotland
Läs mer om:
Visby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Smågnabbmellan , berusade
BT - 13 mar 12 kl. 08:48

Låt berusade övervakas av vården

Trots att en berusad person som frihetsberövats med stöd av LOB ska kontrolleras regelbundet inträffar ett antal dödsfall per år, vilka kan vara en konsekvens av att personen i fråga i stället borde ha stått under övervakning av medicinskt kompetent personal, skriver Patrik Thunholm. Varje år uppgår antalet omhändertaganden med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer med mera (LOB) till cirka 60 000. Enligt lagtexten har de vårdinriktade förvarsalternativen företräde, men trots att så är fallet förvaras ändå 87 procent av de omhändertagna i polisarrester för tillnyktring.

YLE - 13 jul 17 kl. 06:42

Polisen bötfäller sällan berusade cyklister

Det är vanligt bland finländare att cykla i berusat tillstånd, visar en ny enkät från Trafikskyddet. Trots det bötfäller polisen säller cyklister för styrstångsfylla. Trafikskyddet har i maj frågat finländare hur ofta de kör cykel i onyktert tillstånd.

HBL - 16 okt 12 kl. 15:16

Många krogar serverar berusade alkohol

Allt fler restauranger åkte fast för att de serverade berusade och minderåriga alkohol då polisen och alkoholinspektörer kontrollerade situationen mellan den 5 och 7 oktober. Över 700 serveringsställen runt om i Finland inspekterades. I 170 fall ingrep polisen och inspektörerna då berusade fick köpa mera alkohol.

BT - 20 apr 14 kl. 09:20

15 berusade omhändertogs

15 berusade personer omhändertogs under natten till söndag. En normal natt, enligt polisen. – Det är fler än en vanlig helgnatt, men inget som sticker ut när det är påsk och fint väder, säger Fredrik Zetterlund, inre befäl vid polien i Borås.

YLE - 29 sep 16 kl. 19:12

Berusade bevärningar vid Nylands Brigad fick hundratals euro böter

Två berusade beväringar från Nylands Brigad gjorde sig skyldiga till flera olika förseelser efter en fuktig kvällspermission i september i fjol. De spottade och sparkade omkring sig och hotade med våld då militärpolisen ingrep. Undersergeanten och jägaren uppträdde uppenbart berusade på kasernområdet i Ekenäs då de inte var i tjänsteuppdrag.

Skånskan - 28 mar 17 kl. 08:53

Berusade på scenen

Malmö Det är vått på Bryggeriteaterns scen. I dubbel bemärkelse. Det har regnat kraftigt och alla rollfigurerna i pjäsen har tittat för djupt i flaskorna.

Dagen - 07 jun 11 kl. 14:45

Inga berusade brevbärare mer

Nu ska Posten installera alkolås i alla nyckelskåp. Det gillas av Blå Bandet.

- Det här hindrar förstås berusade att ge sig ut i trafiken med Postens fordon men fungerar självklart även förebyggande, uppger Per-Olof Svensson, Blå Bandets informationssekreterare.

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 11 kl. 16:32

Kritik för omyndiga berusade gäster

I december förra året upptäckte kommunens mobila team att det fanns berusade minderåriga gäster på en nattklubb i Helsingborg. Nu får nattklubben en erinran från socialnämnden för att de brustit i kontrollen av att underåriga inte dricker eller är berusade i lokalerna. Socialnämnden kritiserar också att klubben inte lämnat in sin verksamhetsplan, något som är ett villkor för deras serveringstillstånd..

Polisen - 22 apr 14 kl. 16:20

Många ungdomar är alltför berusade

En av poliserna som är ute bland ungdomarna i valborg är närpolisen Mattias. En viktig del i jobbet är att förhindra langning och att ungdomar dricker sig berusade. Hans bästa råd till alla som ska fira är - bli inte för berusade och ta hand om varandra..

Västerbottens Folkblad - 30 apr 15 kl. 21:45

Två berusade män i arrest

Under kvällen har två kraftigt berusade personer i Umeå omhändertagits av polis och sitter nu i arrest över natten. Kvällens första berusade person inkom till Umeåpolisens  arrestavdelning strax efter klockan 19. En man i 20-årsåldern som blivit så berusad på en fest att han inte gick att hantera.

Västerbottens Folkblad - 13 jul 15 kl. 15:26

Flera larm om kraftigt berusade män

Polisen har under eftermiddagen fått larm om flera kraftigt berusade män i Umeå. Klocka 14.17 fick polisen in ett larm om en kraftigt berusad man som satt på marken utanför Coop forum i Umeå.

Fler nyheter från Hela Gotland

Hela Gotland - 5 timmar sedan

Välbesökt salong invigd för 25:e gången

I år firar Vårsalongen 25 år..

Hela Gotland - 7 timmar sedan

Åtalas för vinglig färd – och knivar i bilen

Han ska ha korsat heldragen linje och kört emot trafiken..

Hela Gotland - 7 timmar sedan

Brand i rishög spred sig i terrängen – släcktes

Vid 15..

Hela Gotland - 8 timmar sedan

Klart för mer handel vid Flexhuset

Ägarna till Flexhuset får nu grönt ljus av regionen att uppföra en ny affärsbyggnad om flera tusen kvadratmeter..

Hela Gotland - 9 timmar sedan

Bröderna VM-fäktade i födelsestaden

I helgen avgjordes Kadett- och junior-VM med de gotländska bröderna Bartlomiej, ”Bartek”, och Mikolaj Mancewicz i den svenska truppen..

Hela Gotland - 10 timmar sedan

Poliskontroll i Visby – 30 förare stoppade

Polisen kontrollerade bilförarnas nykterhet under långfredagens morgon..

Hela Gotland - 11 timmar sedan

Succétränaren brottas med extrem nervositet

På planen radade Visby IBK upp segrar, men för Joakim Bandholtz är matchdagarna en personlig match med sina egna känslor..

Hela Gotland - I förrgår: 14:44

Vilka ägg väljer du i påsk?

Ekologiska, frigående utomhus, frigående inomhus eller burägg?.

Hela Gotland - 13 timmar sedan

"Satsning som behövs för framtidstron"

Både föreningsliv och allmänhet har tydligt önskat sig ett nytt badhus..

Hela Gotland - 13 timmar sedan

9 SAKER i påsk som är lite roligare att göra

Har du redan tröttnat på alla nyttiga och präktiga saker du skulle hinna med i påsk?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.