Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 24 April, 21:31

Trelleborgs Allehanda - 19 jul 11 kl. 04:00

Flera chefer har lämnat hamnenYtterligare en person i chefsposition arbetar hemifrån med full lön, enligt uppgift också efter missnöje med vd:n.
.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Tommy, Trelleborgs Allehanda, AB, Tommy Halén, Catherine Persson, Trelleborgs, TA, Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera cheferhar lämnat , hamnen
YLE - 16 apr 14 kl. 18:15

Många visioner om Norra hamnen i Yles enkät

Det var många som ville ge sin syn på hur området kring Norra hamnen i Ekenäs ska se ut i framtiden i Yle Västnylands webbenkät kring planerna (11.4–14.4).

YLE - 13 maj 13 kl. 05:50

Norra hamnen i Ekenäs intresserar inte

Tre miljoner euro i kassakistan - det skulle försäljningen av byggrätterna i Norra hamnen ge staden Raseborg.
Men de här intäkterna kommer staden Raseborg knappast någonsin att få. Siffran på tre miljoner euro finns i det gällande åtgärdsprogrammet, alltså programmet som ska hjälpa staden att få ordning på sin svaga ekonomi.

YLE - 13 maj 13 kl. 07:46

Miljonerna för Norra hamnen i Ekenäs uteblir

Tre miljoner euro i kassakistan - det skulle försäljningen av byggrätterna i Norra hamnen ge staden Raseborg.
Men de här intäkterna kommer staden Raseborg knappast någonsin att få. Siffran på tre miljoner euro finns i det gällande åtgärdsprogrammet, alltså programmet som ska hjälpa staden att få ordning på sin svaga ekonomi.

YLE - 25 jul 14 kl. 06:00

Byggfirmor: Norra hamnen säljs billigt

Tomtpriset och bötessumman för bostadsdelen i Norra hamnen i Ekenäs är alldeles för låga. Det säger några större lokala byggföretag som Yle Västnyland har talat med.
Fre 25.

YLE - 06 jul 16 kl. 17:38

Yttre hamnen växer - importbilar körs inte längre genom Hangö centrum

Hangö hamn gör sin första stora investering på åtta år. Efter att detaljplanen för Västra hamnen blev klar och rivningen av Engelska magasinet fick grönt ljus är det fritt fram att börja bygga ut hamnarna. Först i tur står Yttre hamnen.

YLE - 20 aug 17 kl. 14:21

Bästa sommarsäsongen blev kort i Östra hamnen i Hangö

Den första sommaren i omorganiserade och ombyggda Östra hamnen i Hangö blev ungefär som de tidigare. De stora evenemangen lockade besökare men förutom de sista veckorna i juli så har det varit lugnt. Vädret kan ha varit en bidragande faktor.

YLE - 24 aug 17 kl. 05:07

Nyöppnade hamnen i Dalsbruk har potential

Efter att avbrott på fem år öppnade hamnen i Dalsbruk igen i våras. Tillsvidare är trafiken till och från hamnen blygsam och det finns ingen personal på plats i hamnen hela tiden utan enbart vid behov. - Verksamheten har kommit igång enligt förväntningarna, säger Harry Kiviaho, vd vid företaget Seaport logistics, som driver hamnen.

YLE - 25 jul 14 kl. 06:00

Byggherrar: Norra hamnen säljs billigt

Tomtpriset och bötessumman för bostadsdelen i Norra hamnen i Ekenäs är alldeles för låga. Det säger några större lokala byggföretag som Yle Västnyland har talat med. I Norra hamnen planeras både affärslokaler och bostäder.

YLE - 28 okt 16 kl. 05:09

Bättre standard önskas i Östra hamnen i Hangö

Östra hamnen i Hangö är Finlands största gästhamn. Under högsäsong blomstrar hamnen upp men för att fortsätta locka turister måste hamnen hänga med i utvecklingen. Det anser företagare verksamma i hamnområdet.

Sydsvenskan - 07 sep 11 kl. 00:05

"Hamnen är en miljösatsning"

Norra hamnen, som invigs idag, kommer att ge tillväxt och minskad miljöbelastning i Malmöregionen. Nu behövs statliga satsningar på infrastruktur i anslutning till den nya hamnen, skriver Ilmar Reepalu (S), kommunstyrelsens ordförande i Malmö, och Johan Röstin, VD för Copenhagen Malmö Port.
Idag invigs Norra hamnen i Malmö, den tredje största infrastruktursatsningen i Malmöregionen efter Öresundsbron och Citytunneln.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Medelhavstema på årets stora isshow

På fredag och lördag snörar omkring 120 konståkare på sig skridskorna för att bjuda in till årets isshow. Och i år förvandlas Söderslättshallens is till grekiska Medelhavet när temat ”Mamma Mia” får liv..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Ulf Lundell skriver om rattfyllan: ”Djupt ångerfull”

Ulf Lundell tar nu bladet från munnen och skriver på sin hemsida om när han körde rattfull i april och stoppades av polisen..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Förenkla för politikerna – minska fusket

Om det är något som förenar över partigränserna är det politiker som tänjer på regler eller rentav fuskar för egen vinnings skull. Det är märkligt att inte partierna har starkare kontrollsystem. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Fotboll: Här är veckans lag i Trelleborgsfotbollen

TA-sporten tar varje vecka ut veckans lag i Trelleborgsfotbollen. De här spelarna utmärkte sig lite extra utifrån deras nivå i den senaste omgången..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Brott: Crossförare stoppad av polis – misstänkt för flera brott

På onsdagseftermiddagen stoppade polispatrull en man på ett fordon av crossmodell på Syster Jennys väg i Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

TFF-spelare uttagen till EM: ”De matcherna man vill spela”

TFF:s 16-åring Totte Holmqvist har blivit uttagen i den svenska truppen till P17-EM. ”Det ska bli fantastiskt. Det är något man längtat och drömt om”, säger ytterbacken..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Klädsamt återbruk på museet

Sopsäckar, cykelslangar och tidningspapper. Med utställningen ”Nytt och återvunnet” på Trelleborgs Museum vill Line Gammelby och Tilde Palm Kibsgård inspirera till klädsamt återbruk. .

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Trelleborgshem erbjuder sommarjobb till sina boende

Ungdomar som bor i någon av Trelleborgshems bostäder kan i sommar även få jobba hos bolaget. ”Det känns som ett självklart val”, säger Trelleborgshems vd Pia Jönsson. .

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Färdigspelat för Vikingsikon – ”Har varit fantastiska år”

I sju säsonger har Lukas Lundberg spelat i Tif Vikings A-lag. Men nu lägger 28-åringen skridskorna på hyllan. I stället blir han ungdomstränare i föreningen..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Madeleine Brandin: Undrens tid

Nya teorier handlar om att två partiklar uppträder likadant oberoende av avstånd, det gäller på skrivbordet likaväl som i två galaxer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.