Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 24 April, 15:10

Trelleborgs Allehanda - 19 jul 11 kl. 03:00

Kultur - en hjärtefrågaEtt lätt duggregn faller över Parken. Kontoret ekar tomt tills Rebecca Segerhagen ropar: ?Hallå, här är jag!?.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Nyberg, Segerhagen, Parken, Rebecca Segerhagen, Trelleborg, Kiruna, Kulturborgen, Riffet, Trelleborgs Allehanda, Rebecca, PRO, Parkens, Kulturhusets, Kulturskolan, Trelleborgs, Sverige, Klas Klättermus, Malmö, Högalid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kulturen , hjärtefråga
Kristianstadsbladet - 26 aug 14 kl. 08:00

Kollektivtrafiken är en hjärtefråga

Foto: Tommy Svensson
Kultur- och fritidsfrågor och utökad kollektivtrafik är hjärtefrågor för Joakim Wendel. Vänsterpartiet går till val med dubbelt så många namn som för fyra år sedan.
Solidaritet, jämlikhet och omtanke är Vänsterpartiet i Östra Göinges ledord.

Kristianstadsbladet - 26 aug 14 kl. 08:00

Kollektivtrafiken är en hjärtefråga

Foto: Tommy Svensson
Kultur- och fritidsfrågor och utökad kollektivtrafik är hjärtefrågor för Joakim Wendel. Vänsterpartiet går till val med dubbelt så många namn som för fyra år sedan.
Solidaritet, jämlikhet och omtanke är Vänsterpartiet i Östra Göinges ledord.

Supermiljöbloggen - 25 sep 18 kl. 16:13

Premiär för SMB Kultur

BOOM! Idag är det världspremiär för Supermiljöbloggens nya kulturdel - SMB Kultur. Vi har tagit tempen på bloggens kulturredaktör Joel Gordon Hultsjö.

SR - 13 jan 14 kl. 07:46

V: 1% av statens budget till kultur

Igår avslutade vänsterpartiet sin kongress i Stockholm. Kongressens stora uppgift var att enas kring uttalande inför riksdags- och EU-valen och partiets profilfråga nej till vinster i välfärden. Men detta att fokusera på ett budskap istället för flera hjärtefrågor är lite väl ensidigt tyckte många ombud.

YLE - 26 sep 13 kl. 05:47

Ny kulturdirektör om Guggenheim: "Turism ska inte prioriteras"

Stuba Nikula valdes i går på onsdagskvällen till ny kulturdirektör i Helsingfors. Stadsfullmäktige utsåg Nikula efter omröstning. Nikula är nu vd för Kabelfabriken och utnämningen till kulturdirektör innebär en stor förändring för honom.

Barometern - 11 sep 14 kl. 10:29

Var finns kulturen i valrörelsen?

Kulturen är lågprioriterad i valrörelsen. Inget parti har ­kulturen som ”hjärtefråga”, för att låna ett uttryck från Folkpartiet.
Barometern-OT har gått igenom partiernas regionala hemsidor på nätet.

Nyan - 02 apr 15 kl. 13:01

Paret Ehrenkrona har flyttat in

– Jag har många olika hjärtefrågor, men det kulturella brinner jag kanske lite extra för. Det säger Sveriges nya generalkonsul på Åland. – Ser ni någon konstig person går runt på stan och stirrar på en läsplatta så är det jag.

Skånskan - 15 jun 16 kl. 19:10

Brist på samklang under kommunens budgetmöte

Lund I två dagar blandas argument, pikar och beslut när kommunfullmäktige bestämmer hur kommunens budget ska se ut 2017.
En musikreferens klämdes också in mellan Stadshallens väggar under onsdagen, samtidigt som barn demonstrerade utanför.Sammanträdet pågår både onsdag och torsdag.

YLE - 06 sep 16 kl. 14:17

Att skriva om historier för teaterscenen har gjort henne världskänd

Briony Laverny gillar adaptionsarbetet, för då får hon arbeta tillsammans med en annan smart hjärna. Adaptionen av den aktuella Skattkammarön på Svenska teatern är hennes skapelse. Yle Kultur träffade Laverny i Helsingfors.

Skånskan - 03 sep 18 kl. 11:00

Gräsmattor kan ge fler bostäder i Lödde

Kävlinge Valtemperaturen stiger för varje dag vi närmar oss den 9 september. De politiska utspelen avlöser varandra, framför allt på riksnivå. På lokalplanet är det något mer stillsamt.

HBL - 06 mar 13 kl. 05:30

Ett folk, ett språk

Den obligatoriska svenskan hörde till de givna ämnena när det blev möjligt att föra en fråga till riksdagen genom medborgarinitiativ med minst 50?000 underskrifter.Det finns redan två initiativ i frågan, det tredje som lanserades i måndags har ändå en klar politisk uppbackning, med finns både Sannfinländarnas och Samlingspartiets ungdomsorganisationer.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Färdigspelat för Vikingsikon – ”Har varit fantastiska år”

I sju säsonger har Lukas Lundberg spelat i Tif Vikings A-lag. Men nu lägger 28-åringen skridskorna på hyllan. I stället blir han ungdomstränare i föreningen..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Madeleine Brandin: Undrens tid

Nya teorier handlar om att två partiklar uppträder likadant oberoende av avstånd, det gäller på skrivbordet likaväl som i två galaxer..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Första tankeställaren inför livsvalet

På onsdagen besökte alla Trelleborgs skolors åttondeklassare Söderslättshallen, inför gymnasievalet. För många var det den första signalen för att börja fundera på vad som ska hända sen..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Lasarettet: Inlagd bestulen på 700 kronor

En man som vistats på sjukhuset i Trelleborg upptäckte när han skulle lämna att någon tagit 700 kronor ut plånboken som förvarats i hans rum..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Konsthärvan: Galleristen frias från bedrägerimisstankar – i Sverige

Trelleborgsgalleristen Joanna Segelström och hennes son Mikael Segelström är inte längre misstänka för bedrägeri i Sverige i samband med den omfattande konsthärvan. Åklagaren har lagt ner utredningen. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Brott: Man bestulen på mobiler efter strandbesök

En man som var på stranden i Smygehamn med sina barn på annandag påsk glömde sin väska. När han gick tillbaka var den borta..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Trelleborg HBK letar tränare och spelare

Herrlaget kvalade sig kvar i division två via en rysare mot Helsingborgs HBK. Men damlaget trillade ur division två. Trelleborg HBK har nu en aktiv period framför sig för att det ska gå bättre för lagen nästa säsong..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser i Skåne

Den kraftiga skogsbranden i Hässleholms kommun hölls begränsad under natten. I Malmö inträffade en kraftig explosion..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Fortsatt torrt väder oroar jordbrukare

Efter ett rekordblött mars väntade ett snustorrt april med stora risker för gräsbränder runt om i landet. ”Inte riktigt bra för någon gröda nu”, säger jordbrukaren Jeppa Olanders..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Tre målvakter stod för underhållning årsmöte

Efter att ha avtackat en riktigt trogen styrelseledamot fick medlemmarna i Föreningen Gamla Trelleborg under tisdagskvällen lyssna på de mest märkliga historier. Och alla från tre herrar med en sak gemensamt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.