SvD > Nyheter

Thursday, 25 April, 07:27

SvD - 19 jul 11 kl. 02:00

Skylten som skyddas mot alltSkerhetsutrustningen styrs frn en underjordisk kontrollstation. Inget fr hnda skylten som hller liv i myten om Hollywood..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skyltensom , skyddasmot allt
Nyheter 24 - 19 feb 14 kl. 11:43

Mikaela ligger bakom succéskylten: "De som uttrycker sig negativt behöver läsa den"

Det var under tisdagen som Nyheter24 skrev om hur en tweet från KAIS Moras assisterande tränare Anders Sundby gjorde succé på Twitter.    Den är borde sitta uppe på fler hallar/arenor !!!! Bra skrivet ...

Nyheter 24 - 19 feb 14 kl. 11:43

Helena ligger bakom succéskylten: "De som uttrycker sig negativt behöver läsa den"

Det var under tisdagen som Nyheter24 skrev om hur en tweet från KAIS Moras assisterande tränare Anders Sundby gjorde succé på Twitter.    Den är borde sitta uppe på fler hallar/arenor !!!! Bra skrivet ...

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är skylten som hyllas av tusentals

JÖNKÖPING. På Visingsö finns en skylt som det snackas mest om just nu, skylten varnar för "Lekande pensionärer". Skylten har funnits i tre år, men har under de senaste dagarna fått stor uppmärksamhet efter att den omskrivits av flera tidningar, och den tillhör Kerstin Carlgren.

SmålandsPosten - 26 jul 14 kl. 09:35

Nedplockade skylten ska upp igen ? och ska riktas mot järnvägen

Lessebo kommun satte upp en skylt vid parkeringen intill Stations­gatan i Lessebo utan att fråga Trafikverket om råd. De fick snabbt ta ner skylten som saknade bygglov. – Vi trodde inte att det var en större sak.

SmålandsPosten - 26 jul 14 kl. 09:35

Nedplockade skylten ska upp igen

Lessebo kommun satte upp en skylt vid parkeringen intill Stationsgatan i Lessebo utan att fråga Trafikverket om råd. De fick snabbt ta ner skylten som saknade bygglov. – Vi trodde inte att det var en större sak.

BT - 26 nov 14 kl. 15:44

Ny ilska efter P-bot i komplicerad korsning: "Utgick ju från skylten"

Skylten säger att det är okej att parkera. Förbudet mot att stå nära en korsning säger något annat. Ett flertal bilister har den senaste tiden fått en bot på framrutan i den komplicerade korsningen på Bergsäter.

News55 - 12 aug 15 kl. 16:20

Pensionärerna bakom skylten: Alla gamla borde leka lite mer

Det började som ett skämt om hur familjen på bästa sätt skulle få bilar att sakta ner, då det ofta finns både katter och lekande barn i närheten av Kerstin Carlgren och Reidar Tengmans hus. – Vi skojade om att det bästa vore en skylt som varnade för lekande pensionärer istället för den klassiska varningen för lekande barn, berättar Reidar Tengman. – Vi fick den här skylten som en rolig present av våra barn men den fungerar ju också bra, bilarna saktar verkligen ner, säger han.

Supermiljöbloggen - 17 apr 18 kl. 16:15

Mer skog måste skyddas i Sverige – för klimatet och den biologiska mångfalden

Sveriges politiker bör omedelbart agera för att skydda mer skog i Sverige så att produktionsmål och miljömål väger lika. Sverige har genom en portalparagraf i skogsvårdslagen sagt att miljö- och produktionsmålen ska vara jämställda, 50/50, men miljömålet har länge varit i skymundan, skriver debattörerna Kristina Bäck och Amanda Tas vid Föreningen Skydda Skogen. I Sverige är endast ca 5 procent av den produktiva skogsmarken formellt skyddad, varav ca 3 procent är skyddad nedanför den fjällnära gränsen.

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 12 kl. 08:47

Kommunalråd tog ner skylten

Den provocerande skylten om moskébygge i Kronoskogen i Ängelholm är borta. Sent på tisdagskvällen gav kommunalrådet Åsa Herbst (M) med stöd av oppositionsrådet BrittMarie Hansson (S) order om att skylten skulle tas ner.Redan tidigt på onsdagsmorgonen var skylten, som skulle locka till debatt om framtidens översiktsplan, borttagen..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är skylten som alltid borde finns på platser barn idrottar

När barn idrottar ska det vara för att det är roligt, det har Umeå fotbollsfestival verkligen tagit fasta på. På området där cupen arrangeras har skyltar med ett tydligt budskap ställts ut.
Bildkälla: Peter Hugosson Wallgren– De finns för att föräldrarna ska vara bra förebilder och för att visa att det inte är blodigt allvar, säger cupgeneralen Peter Hugosson Wallgren till Nyheter24.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:52

Skola straffas – snokade i elevens mobiltelefon

Biträdande rektorn sa åt en elev att låsa upp sin telefon och gick sedan igenom innehållet. Agerandet har fått Barn- och elevombudet (BEO) att kräva skolan i Halmstad på 10 000 kronor i skadestånd till eleven för kränkande behandling..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:41

Svenskt Dream Team ska bryta VM-trend

Rekordmånga NHL-spelare finns med och det svenska VM-laget stämplas som något av ett Dream Team. Men faktum är att mängden NHL-spelare och framgångar inte går hand i hand. – Vi får se till att bryta den trenden, säger backstjärnan Victor Hedman..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:39

May sågas för ”hybrid av Nixon och Cersei Lannister”

Ett starkt och stabilt ledarskap har varit Theresa Mays mantra inför nyvalet i juni. Men på onsdagen anklagade hon plötsligt Bryssel för att försöka påverka valresultatet. ”Instabilt”, säger kritikerna, ”magnifikt” säger hennes anhängare..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:15

Hockeyns bästa tid är nu – och VM hetare än på länge

Finalserien mellan HV71 och Brynäs var propaganda för sporten. Samtidigt tillbringas de ljusa nätterna med fördel framför tv:n, där det bjuds högklassig dramatik i Stanley Cup-slutspelet. Och nu börjar VM.

SvD - 04 maj 17 kl. 16:05

Sopor och nöjen – Le Pens vapen i norr

Klyftan är djup mellan stad och landsbygd i ett splittrat franskt presidentval. Där misstron och arbetslösheten härskar försöker Marine Le Pen samla stöd – med hjälp av bättre sophämtning och nöjesliv..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:49

Hetaste NHL-profilerna i ishockey-VM

Här finns World Cup-vinnare som Matt Duchene, framtidsnamn som Jack Eichel och poängsprutor som Nikita Kutjerov. Ishockey-VM innehåller en rad NHL-profiler. Den största av dem alla är dock svensk – Victor Hedman är VM-turneringens största profil i TT:s rankning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:51

Neymar upp i rätten – misstänks för bedrägeri

Den brasilianske fotbollsstjärnan Neymar misstänks för bedrägeri och korruption och ska infinna sig i rätten, meddelar spansk domstol..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:46

Grönborg mörkar premiärlaget

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg väljer att mörka sitt lag till VM-premiären mot Ryssland. Hur många platser han lämnar öppna i VM-truppen återstår att se. – Det får ni se i kväll, sade han efter torsdagens träning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:40

Hur stort tålamod har regeringen med postchefen?

Postnords vd Håkan Ericsson lyckas med konststycket att skjuta förtroendet för bolaget ytterligare i sank. Kunder, anställda och ägarna – skattebetalarna – har fått nog sedan länge. Måttet borde snart vara rågat även på politisk nivå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.