Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 23 April, 13:18

Aftonbladet - 19 jul 11 kl. 00:19

Tafsa inte på tryckfrihetenSkandalen handlar om en tidning som med- vetet satt i system att bryta mot lagen.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tafsainte på , tryckfriheten
Nyheter 24 - 13 jan 12 kl. 17:54

Pojklagets taktik: "Tafsa på Sofia"


Ett gäng innebandypojkar har fått en annorlunda spelplan av sin tränare. Spelstilarna går bland annat ut på att "smiska Petra" och "tafsa på Sofia". SKÅNE.

Polisen - 28 jun 16 kl. 15:52

Tafsa inte – och polisanmäl om du utsatts

Att tafsa är ett brott. I sommar ska polisen använda armband för att få igång samtal med ungdomar om problemet. ”Ingen ska acceptera sexuella ofredanden.

Nerikes Allehanda - 01 maj 15 kl. 16:43

NA:s tidningschef: Domen är en seger för tryckfriheten

Det känns alltid obehagligt att tala om en ”seger” när någon blir dömd. Men ser man till vad som egentligen sägs i den här domen är Lindesbergsmålet utan tvekan en seger för tryckfriheten. Den självklara rätt som människor har,att vända sig till media för att påpeka orättvisor måste vara okränkbar.

Nya Wermlands Tidningen - 15 feb 16 kl. 06:00

Tryckfriheten kan gå upp i rök

Tobaksbolagens ekonomiska intressen är det väl få mer än aktieägarna som värnar om. Det är bara bra att rökningen minskar och att fler och fler stater stiftar lagar i akt och mening att minska rökandet. Dock måste lagstiftarna ta hänsyn till tryckfriheten..

Nerikes Allehanda - 03 maj 16 kl. 05:45

Prata om tryckfriheten!

”Fåtöljen svängde till, gled undan samtidigt som han tog ett par snabba steg mot henne och med förödande kraft drev in kniven i hennes bröst...Hon försökte slå sig fri...hennes blod slog ut som en kartbild över tröjan.

Kristianstadsbladet - 27 maj 16 kl. 03:00

Nya utmaningar för tryckfriheten

Mediesituationen har under senare år förändrats radikalt, där ny teknik och nya medier har gjort allt fler till producenter. Hur kommer det att påverka journalistiken och tryckfriheten? Journalisten Ulf Svenning möter juristen och journalisten Fredrik Svärd i ett samtal om framtiden..

Trelleborgs Allehanda - 28 maj 16 kl. 03:00

Nya utmaningar för tryckfriheten

Mediesituationen har under senare år förändrats radikalt, där ny teknik och nya medier har gjort allt fler till producenter. Hur kommer det att påverka journalisttiken och tryckfriheten? Journalisten Ulf Svenning möter juristen och journalisten Fredrik Svärd i ett samtal om framtiden..

Expressen - 13 jan 12 kl. 10:01

Pojklaget uppmanas att "tafsa på Sofia"

Engelholms FBC:s innebandypojkar får lära sig försvarsspel som är döpta efter tjejer. "Sofia" är en strategi. "Genom att i rätt läge hångla och tafsa på Sofia får vi ut optimalt resultat", står det i träningsprogrammet.

BT - 13 jan 12 kl. 09:30

Pojklagets taktik: Tafsa på Sofia

Ledarna för Engelholms FBC:s pojklag använder sig av ett sexistiskt material när de tränar P 14-laget. ? Det här är tydligt sexistiskt och helt i strid med idrottsrörelsens ideal, säger Skånes innebandyförbunds ordförande Jane Andersson till SVT:s Sydnytt.

Expressen - 13 jan 12 kl. 14:02

Innebandypojkar uppmanas tafsa på "Sofia"

Engelholms FBC:s innebandypojkar får lära sig försvarsspel döpta efter tjejer. En strategi heter "Sofia". Henne ska man "hångla och tafsa på i rätt lägen".

Expressen - 13 jan 12 kl. 14:21

Pojklaget uppmanas "tafsa på Sofia"

Engelholms FBC:s innebandypojkar får lära sig försvarsspel döpta efter tjejer. En strategi heter "Sofia". Henne ska man "hångla och tafsa på i rätt lägen".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.