SR > Nyheter

Tuesday, 23 April, 23:18

SR - 19 jul 11 kl. 00:57

Filmklipp visar polisavrättningarTalibaner i Pakistan har släppt ett filmklipp på nätet som visar hur de avrättar sexton pakistanska poliser. En talesperson för den pakistanska armén sa på måndagen att männen i den lokala polisstyrkan fångades under en insats vid gränsen mot Afghanistan, i början av juni i nordvästra Pakistan..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Pakistan, Afghanistan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Filmklippvisar , polisavrättningar
Cornucopia - 20 sep 15 kl. 13:18

Arméövning 2015: Minstrid

Under Arméövning 2015 användes ingenjörerna från Ingenjörsregementet mycket effektivt av röd sida för att med mineringar fördröja motståndaren. Nedan följer lite filmklipp från ett sådant moment, som visar på hur den blå sidan måste stoppa upp vid misstänkta mineringar.
Som framgår av tidigare inlägg kring Arméövning 2015 används stridsträningsanläggningssystemet STA för att slå ut fordon med minor, där man alltså inte kan köra in i utförda mineringar och komma undan med det bara för att blågul (övningsledningen) inte råkar vara där och se.

SR - 19 dec 13 kl. 07:00

"Viktigt att se sin egen roll"

För ett par veckor sen höll Jason Diakité även känd som Timbuktu, ett omdiskuterat tal i Riksdagen för att bedyra sin lojalitet till Sverige. Kort därefter skapades hashtagen #jagärjason för att visa stöd för Jason Diakités tal. Och i slutet av förra veckan dök det upp ett filmklipp med delar ur Sveriges musikliv där artister allt från Lilla Namo till Tomas Ledin läser upp Jasons tal och säger #jagärjason.

YA - 22 jan 14 kl. 08:28

Halloweenskämt med pistol blev olaga hot

16-åringen tyckte själv att det var ett Halloweenskämt, när han riktade sin soft airgun mot fyra ungdomar på Emanuelskolans gård en sen oktoberkväll förra året. Tingsrätten slår fast att det var ett olaga hot.
16-åringen döms till 30 timmars ungdomstjänst.

YA - 15 jul 14 kl. 04:00

Nordkoreas vår - vår sak

Ett fejkat filmklipp där Nordkorea påstods vara klara för final i fotbolls-VM påminner om andra galenskaper.
Inför den stora fotbollsfinalen i söndags spreds en film på Youtube, som påstods vara en tv-sändning från den nordkoreanska statstelevisionen. Där meddelades att landet vara i final i Brasilien, det vill säga att det inte alls var Argentina och Tyskland som skulle göra upp, utan Nordkorea och Portugal.

Skånskan - 29 mar 17 kl. 11:49

Obefintlig kontroll vid testning av gränskontrollerna

När Danmarks Radio och Sveriges Televisions Uppdrag granskning testar gränskontrollerna kommer de enkelt in i länderna utan att bli kollade. Vid 13 av 14 tysk-danska gränsövergångar vid Sönderjylland blir de aldrig kontrollerade. Uppdrag Gransknings reporter Lena Sundström kunde vid fyra tillfällen ta sig in via bil, båt och flyg utan att få sin identitet kontrollerad.

Dagensanalys.se - 29 jun 17 kl. 12:28

Google News få uppdaterat utseende

De senaste åren har alla Googles sidor fått sig en uppfräschning, förutom Google News. Men sedan igår har även nyhetssidan fått en uppdatering, något som även skapar förutsättningar för ytterligare utveckling i framtiden. Det handlar främst om att göra sidan mer visuellt överskådlig och minska den oreda som många användare upplevt.

Dagensanalys.se - 11 dec 17 kl. 10:39

Ny typ av avatar ska leverera nyheter och roliga klipp

Om du har Snapchat har du säkert stött på Bitmoji, en avatargenerator som låter dig skapa en digital representation av dig själv. Idag lanseras Genies, en mer avancerad avatarskapare som dessutom lovar att göra användandet av din avatar både roligare och mer aktuell än någonsin tidigare. Enlig grundaren Akash Nigam räknar Genie med att helt konkurrera ut Bitmoji, som ägs av Snapchat.

Skånskan - 04 dec 18 kl. 09:53

Kulturskolan ger julkonsert

Lövestad I kväll klockan 18.30 bjuder Sjöbo kulturskolas elever och lärare in till en julkonsert i Lövestads kyrka.
Konserten är gratis men besökare får gärna stötta kulturskolans insamling till Musikhjälpen, som i år fokuserar på temat ”Alla har rätt att funka olika”, om synliga och osynliga funktionsnedsättningar.

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Boende i brandområde evakueras

Det brinner på många håll i landet..

SR - 2 timmar sedan

Ja till tiggeriförbud i Sölvesborg

I Sölvesborg klubbade kommunstyrelsen ikväll igenom ett förslag om ett lokalt tiggeriförbud, rapporterar P4 Blekinge..

SR - 2 timmar sedan

En miljon arter riskerar att utrotas

Uppemot en miljon arter riskerar att utrotas på grund av mänsklig påverkan. Det är en av slutsatserna i en kommande rapport som tagits fram av FN:s vetenskapliga expertpanel för biologisk mångfald, IPBES..

SR - 4 timmar sedan

Viktigt meddelande till allmänheten i Hässleholms kommun

Viktigt meddelande till allmänheten i Hässleholms kommun i Hässleholms kommun, i Skåne län. Det brinner kraftigt i området nordväst om Åbuamossen, mellan mossen och väg 1940 i väster och väg 1941 i norr..

SR - 4 timmar sedan

Fimpar toppar skräplistan

Plast, plast och... plast. Materialet finns överallt och mycket av det hamnar i naturen istället för i återvinningen.

SR - 4 timmar sedan

Chilesidan överklagar Bolidendom

I skadeståndsmålet mellan gruvföretaget Boliden och närmare 800 chilenare överklagar nu Chilesidan till högsta domstolen..

SR - 4 timmar sedan

M i Sörmland: Inte bra för partiet regionalt

Moderaternas gruppledare Tobias Billström säger att förtroendet för Erik Bengtzboe är skadat. I Sörmland där Bengtzboe är förbundsordförande ska ett extra insatt möte hållas om hans uppdrag..

SR - 5 timmar sedan

Skogsägare är oroliga för fler bränder i sommar

Nu under påsk har det varit ovanligt torrt och brunnit på flera ställen. Med förra sommarens skogsbränder färskt i minnet är många skogsägare oroliga..

SR - 5 timmar sedan

V och KD vill visa att de är en opposition att räkna med

Vänsterpartiet och Kristdemokraterna har ett gemensamt intresse i dagens utspel. Båda vill visa att de är en verklig opposition, det menar Ekots politiska kommentator..

SR - 5 timmar sedan

Striden om Trumps deklaration har börjat

I dag går tiden ut för det amerikanska skatteverket att lämna över Donald Trumps deklarationer till kongressen. Mycket pekar nu mot en utdragen konflikt som kommer avgöras i domstol..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.