DN > Opinion

Thursday, 25 April, 17:22

DN - 19 jul 11 kl. 00:50

?Miljontals kronor pumpas in i underkända förskolor?Stockholms skolborgarråd: Långa handläggningstider i domstolarna har under fyra år kostat skattebetalarna i Stockholm 50 miljoner kronor..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljontals kronor pumpasin i , underkända, förskolor
Trelleborgs Allehanda - 01 nov 12 kl. 14:03

Ny förskola ska stå klar om två år

Väntan har varit lång, men nu börjar en ny förskola i Klagstorp kunna skönjas i horisonten. I augusti 2014 ska den nya förskolan se dagens ljus.
?

Supermiljöbloggen - 09 dec 16 kl. 11:56

Agnes Wold: ”Det finns inga bevis för att ‘hormonstörande kemikalier’ påverkar vår hälsa”

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, har flera gånger kritiserat Naturskyddsföreningen och forskare för att ogrundat skrämma upp folk rörande hormonstörande ämnen. Hon förnekar inte att det finns ämnen som kan störa hormoner, men förklarar här utförligt varför hon har problem med uttrycket "hormonstörande ämnen".  Läs mer: Carl-Gustaf Bornehag: "Kemikalier i damm ett troligt hälsoproblem" DN: "Stoppa skrämselpropaganda på förskolorna" Mattias Öberg: "Okunskap i kamikaliedebatten kan ge farlig backlash" Debatt i Plånboken mellan Mattias Öberg och Agnes Wold Naturskyddsföreningen har, tillsammans med vissa forskare, framgångsrikt sålt in budskapet till det svenska folket och våra politiker att vardagen, till och med i vår trygga svenska förskola, ä

Fler nyheter från DN

DN - 16 apr 19 kl. 16:04

”Naturskyddsföreningen hade fel för 30 år sedan och har fel nu”

REPLIK DN DEBATT 11/4. När Naturskyddsföreningen nu som en överdomare bedömer andras klimatpolitik mot sin egen kan det vara värt att påminna om hur fel de hade för 30 år sedan då de förordade att kärnkraften skulle avvecklas. Hade vi följt deras rekommendationer då hade Sverige sannolikt haft kraftigt stigande utsläpp eller i bästa fall varit ett land bland andra, skriver Gunnar Hökmark (M), Europaparlamentariker..

DN - 20 timmar sedan

”Samhällsutmaningar kräver satsning på vuxenutveckling”

Företrädare för forskning, företag och organisationer: Med livslångt lärande kan individen hantera den accelererande komplexiteten i världen..

DN - Igår: 15:45

”Skatt på avfallsförbränning ökar inte återvinningen”

REPLIK DN DEBATT 19/4. Gunnar Fredriksson menar att det krävs en skatt på avfall till förbränning för att Sverige ska kunna vara en förebild för en cirkulär ekonomi. Vi, och många med oss, anser att han har fel och att det finns en mängd bättre och mer träffsäkra styrmedel än en skatt, skriver Erik Thornström, Energiföretagen Sverige och Klas Svensson, Avfall Sverige..

DN - Igår: 06:30

”Barn till IS-återvändare som är i Sverige kan omhändertas”

Morgan Johansson (S) och Mikael Damberg (S): Regeringens bedömning är att LVU ger stöd för beslut att omhänderta barn till IS-återvändare..

DN - Igår: 21:00

”Statsbidrag för likvärdighet i skolan används till annat”

Åsa Fahlén, Lärarnas riksförbund: Så kan skolans finansiering flyttas helt från kommunerna till staten..

DN - I förrgår: 16:45

”Nordiska länderna kan snabbt införa koldioxidskatt på flyget”

REPLIK DN DEBATT 18/4. De fyra vänsterledarna tycks ha dimmiga begrepp om hur förutsättningarna för koldioxidskatt på flygbränsle ser ut. Länder behöver inte be ICAO om tillstånd för att införa skatt på flygbränslen.

DN - I förrgår: 16:42

”Vindkraft medför inte minskade koldioxidutsläpp”

REPLIK DN DEBATT 14/4. Byggande av mer vindkraft medför inte minskade utsläpp av koldioxid i Sverige eftersom Sverige redan har en så gott som fossilfri elproduktion, skriver energiexperten Torsten Dilot..

DN - I förrgår: 16:37

”Hökmark bör vara självkritisk i stället för att angripa miljörörelsen”

SLUTREPLIK DN DEBATT 11/4. Vi beklagar att Gunnar Hökmark (M) reducerar diskussionen om EU:s klimat- och miljöpolitik till en nationell debatt om svensk kärnkraft, skriver Johanna Sandahl och Karin Lexén, Naturskyddsföreningen..

DN - I förrgår: 21:00

”Sänk marginalskatten och höj skatt på kapital och fastigheter”

Spencer Bastani och Håkan Selin i ny ESO-rapport: Förslaget skulle öka höginkomsttagares drivkrafter att jobba på ett fördelningspolitiskt legitimt sätt..

DN - 21 apr 19 kl. 21:00

”Den nationella vårdgarantin orsakar irreversibla skador”

Överläkare Gauti Johannesson: Mindre allvarliga sjukdomar tar resurser från kroniska tillstånd där de skador som uppstår leder till sänkt livskvalitet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.