Sydsvenskan > Nyheter

Thursday, 18 April, 21:43

Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 00:32

Sharaf förd till sjukhusKAIRO. Egyptens premiärminister Essam Sharaf togs in på sjukhus i Kairo på måndagen efter ett blodtrycksfall. Enligt säkerhetskällor var hans tillstånd stabilt..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Essam Sharaf, Kairo, Mena, Sharaf

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sharaf, fördtill , sjukhus
Helsingborgs Dagblad - 19 jul 11 kl. 00:31

Sharaf förd till sjukhus

Egyptens premiärminister Essam Sharaf togs in på sjukhus i Kairo på måndagen efter ett blodtrycksfall. Enligt säkerhetskällor var hans tillstånd stabilt. Sharaf är i full färd med att ombilda sin regering.

Expressen - 19 jul 11 kl. 06:53

Egyptens Essam Sharaf förd till sjukhus

KAIRO. Egyptens premiärminister Essam Sharaf togs in på sjukhus i Kairo på måndagen efter ett blodtrycksfall. Enligt säkerhetskällor var hans tillstånd stabilt.

DN - 19 jul 11 kl. 00:31

Egyptens premiärminister förd till sjukhus

Egyptens premiärminister Essam Sharaf togs in på sjukhus i Kairo på måndagen efter ett blodtrycksfall. Enligt säkerhetskällor var hans tillstånd stabilt..

NSD - 19 jul 11 kl. 13:26

Rörig regeringsombildning i Egypten

Mitt i en krånglig och kritiserad ombildning av den egyptiska interimsregeringen togs premiärminister Essam Sharaf in på sjukhus. Men på tisdagen hette det ändå att en ny regering snart skulle presenteras..

BT - 09 okt 11 kl. 23:31

Många döda i Egypten

Egyptens militärregering har kallat till krismöte på måndagen sedan minst 23 människor dödats i våldsamma sammanstötningar mellan kopter och militärpolis i centrala Kairo. Minst 150 människor rapporteras ha skadats. Oroligheterna började med att kopter ?

Dagen - 11 okt 11 kl. 03:00

Oroligt i Kairo efter massakern där 26 kopter dog

Egyptens kristna begravde i går sina döda efter blodbadet som krävde minst 26 människors liv. Massakern kastar en stor skugga över Egyptens väg mot demokrati.

Hundratals kopter, egyptiska kristna, drabbade samman med polis intill ett sjukhus i Kairo i går.

Dagen - 10 mar 11 kl. 03:00

Det religiösa våldet har åter brutit ut i Egypten

JERUSALEM. Det sekteristiska våldet fortsätter i Egypten också efter regimens fall. Minst tio människor har dödats i sammanstötningar mellan muslimer och kristna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.