SVT > Videos

Thursday, 25 April, 07:24

SVT - 18 jul 11 kl. 23:08

Gerndt om att bli proffs utomlandsKlubbarna r verens. Nu terstr bara Alexander Gerndts personliga kontrakt s kan flytten g frn Helsingborg till Utrecht..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gerndtom att bli , proffs, utomlands
Hela Gotland - 19 jul 11 kl. 04:00

Gerndt går till Holland

Fotboll: Efter månader av spekulationer är det nu klart - Alexander Gerndt blir proffs utomlands.Ny klubbadress blir Utrecht i Holland.- Inget är klart, säger han med ett snett leende till Canal +.

Expressen - 05 apr 17 kl. 22:46

Tollbring är heta proffs – systern efter lillebror

H65 playmaker Cassandra Tollbring, 24, gör precis som sin lillebror Jerry, 21, i IFK Kristianstad.Hon lämnar svenska ligan och flyttar utomlands. – Det har hela tiden varit mín dröm att bli proffs utomlands.

Skånskan - 06 apr 17 kl. 01:35

Tollbring blir proffs i Norge

HANDBOLL Skyttedrottningen Cassandra Tollbring är förlorad för H65 Höör.
Efter att SM-slutspelet är över drar hon till Norge för proffsäventyr i toppklubben Larvik.
- Det har hela tiden varit min dröm att bli proffs utomlands, säger 24-åringen ERWP.

Skånskan - 26 mar 19 kl. 13:54

Dan Beutler blir proffs igen

HANDBOLL Veteranmålvakten Dan Beutler lämnar HK Malmö för att åter bli proffs utomlands. Ny klubbadress blir danska GOG till hösten.Under fyra säsonger har Dan Beutler vaktat målet i Baltiska hallen, där han har haft många galakvällar och blivit en publlikfavorit med sin speciella stil mellan stolparna.

IDG - 16 nov 17 kl. 11:28

"Sluta leta it-kompetens utomlands – utbilda din personal istället"


Istället för att försöka lösa kompetenskrisen genom att rekrytera it-proffs utomlands borde företagen rikta blickarna inåt och vidareutbilda den personal de redan har, skriver Mats Ericson, Sverigechef på Citrix..

Computer Sweden - 16 nov 17 kl. 11:28

"Sluta leta it-kompetens utomlands – utbilda din personal istället"


Istället för att försöka lösa kompetenskrisen genom att rekrytera it-proffs utomlands borde företagen rikta blickarna inåt och vidareutbilda den personal de redan har, skriver Mats Ericson, Sverigechef på Citrix..

Nyheter 24 - 28 mar 11 kl. 12:19

Zlatans passning till Gerndt: "Lämna Helsingborg"


Zlatan uppmanar Gerndt att flytta utomlands och får medhåll från Helsingborgs sportchef. STOCKHOLM. Alexander Gerndt jagas av flera klubbar runt om i Europa.

YLE - 30 jan 14 kl. 15:27

Samuli Sihvonen är proffs på dataspel

Winter Assembly 2014 Finlands största LAN-fest ordnas i Helsingfors mässcentrum under veckoslutet (31.1-2.2).

YLE - 30 jan 14 kl. 15:29

Samuli Sihvonen är proffs på datorspel

Samuli "Elfi" Sihvonen, 23, är en av Finlands bästa datorspelare. Ett proffs. Han försörjer sig helt och hållet på att spela StarCraft II, tränar åtta timmar per dag, ingår i ett stall, deltar i internationella turneringar och sponsoreras av bland annat tillverkare av spel och energidrycker.

Nyheter 24 - 26 nov 11 kl. 17:40

Publikfavoriten: "Jag var aldrig något proffs"


HBK-profilen Per "Texas" Johansson pratar om kärleken till Halmstad, proffskarriären och om att jobba som säljare. HALMSTAD. Så sent som i somras bestämde han sig för att lägga skorna på hyllan och avsluta den 15 år långa karriären.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.