Eurosport > Sport

Sunday, 21 April, 19:05

Eurosport - 18 jul 11 kl. 22:25

Cykel - Armstrong slår bakut: "Utsatt för karaktärsmord"Den sjufaldige Tour de France-segraren Lance Armstrong sätter nu hårt mot hårt för att rentvå sig från dopinganklagelserna. "Han har blivit utsatt för ett karaktärsmord", står det i en anmälan som Armstrongs advokater lämnat in till domstol..
Läs mer på Eurosport
Läs mer om:
Tour, France, Lance Armstrong, Armstrongs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cykel, Armstrongslår , bakut, Utsattför , karaktärsmord
Eurosport - 25 sep 11 kl. 13:50

Cykel - Armstrong om Ferrari: "De är mina vänner"

KÖPENHAMN. Lance Armstrong avvisar de senaste anklagelserna om hans samröre med den misstänkte dopningsläkaren Michele Ferrari och hans son. ?

Eurosport - 22 jan 13 kl. 14:43

Cykel - Armstrong byter bibliotekshylla - biografi blir fiktion

Historien skrivs om efter dopningsskandalen kring Lance Armstrong. Ett bibliotek i Australien har till exempel flyttat biografin om Armstrong till sektionen för skönlitteratur..

Eurosport - 26 jan 13 kl. 08:04

Cykel - "Armstrong ljög för Oprah"

Lance Armstrong ljög flera gånger när han erkände sin dopning för Oprah Winfrey. Det hävdar Travis Tygart, chef för antidopningsbyrån enligt utdrag ur en kommande intervju för tv-bolaget CBS. Han säger att Armstrong måste samarbeta fullt ut om han vill få avstängningen mildrad..

Eurosport - 26 jan 13 kl. 17:56

Cykel - Armstrong vägrar tala med Usada - vill höras av Wada och UCI

Lance Armstrong har fått en deadline - berätta allt för Usada före den 6 februari. Men en brevväxling som AP har tagit del av visar att det är osannolikt att Armstrong kommer att vittna för Usada. Han vill istället samarbeta med Wada och UCI..

Eurosport - 06 feb 13 kl. 08:48

Cykel - Armstrong stäms av sponsor

Lance Armstrong slipper troligen att bli åtalad för att ha dopat sig under cykelkarriären. Däremot stäms han av en sponsor. SCA Promotion vill ha tillbaka de 12 miljoner dollar som Armstrong fick i bonus för sina segrar..

Eurosport - 19 jan 11 kl. 09:38

Cykel - "Armstrong bakom dopningshärva"

Lance Armstrong har hamnat i mediafokus igen. I det senaste numret av tidningen Sports Illustrated publiceras en artikel som tar upp nya dopningsanklagelser mot amerikanen som påstås ha legat bakom att stallkamraterna dopade sig..

Eurosport - 19 jan 11 kl. 23:46

Cykel - Armstrong utpekad - Landis: Släpp dopningen fri

Cyklisten Floyd Landis fråntogs sin Tour de France-titel från 2006 för att han varit dopad. Nu vill amerikanen göra dopning tillåtet. Han anser det omöjligt att vinna kampen mot de otillåtna preparaten.

Eurosport - 16 feb 11 kl. 13:07

Cykel - Armstrong lägger av: "Jag ångrar ingenting"

Lance Armstrong har under onsdagen aviserat att han slutar som professionell cyklist. Han har varit tänkt att ställa upp i ett antal lopp på den amerikanska touren under 2011 men nu ser det ut som att Tour Down Under i januari blev hans sista tävling..

Eurosport - 06 sep 11 kl. 15:28

Cykel - Armstrong nöjd med nya superlaget

Lance Armstrong är entusiastisk över att hans lag Radioshack ska slås samman med Leopard Trek till ett nytt superlag. "Jag ser fram emot att vinna några tävlingar!", skriver han på Twitter..

Eurosport - 22 sep 11 kl. 11:36

Cykel - Armstrong indragen i stor dopningshärva

Lance Armstrong är återigen rubrikernas man. Nu rapporterar italienska Corriere della Sera att den sjufaldige Tour de France-segraren via ett företag i Schweiz ska ha gjort stora utbetalningar till en italiensk dopningsdoktor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.