DalaDemokraten > Nyheter

Saturday, 20 April, 03:33

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Känd idrottsman i häktet för hotFALUN
En känd idrottsman sitter anhållen i häktet i Falun för olaga hot, skadegörelse och misshandel.

.
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Falunen, Falun

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Känd, idrottsmani , häktetför , hot
DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Åtalad idrottsman uteblev ? rättegången ställdes in

En framstående idrottsman skulle på tisdagen ha ställts inför rätta, åtalad för misshandel och hot mot en anhörig i somras.
Rättegången ställdes dock in då idrottsmannen befinner sig utomlands för att utöva sitt yrke och inte kunnat nås av kallelsen..

Expressen - 05 sep 14 kl. 19:46

Mayweathers ex-fru i tårar efter pistol-hot

Världens bäst betalde idrottsman fortsätter att vara föremål för kontroverser. Boxaren Floyd Mayweathers exfru har nämligen dragit honom inför rätta med anklagelser om misshandel och hot. "Han pekade sin pistol mot min fot och frågade 'Vilken tå vill du att jag skjuter?

Kristianstadsbladet - 19 jul 13 kl. 18:19

24-åring riskerar 2,5 års fängelse för grova brott

Den tidigare helt ostraffade 24-åringen riskerar 2,5 års fängelse för grov kvinnofridskränkning och grov misshandel, något åklagaren yrkade på i slutpläderingen under fredagen. I väntan på dom ska mannen sitta kvar i häkte.
Under tre dagar har rättegången pågått vid tingsrätten i Kristianstad.

Kristianstadsbladet - 26 jul 13 kl. 14:51

24-åring får två års fängelse för grov kvinnofridskränkning

Den 24-årige man som suttit häktad sedan den 25 maj för grov kvinnofridskränkning döms till två års fängelse. Det har tingsrätten i Kristianstad beslutat. Hans före detta sambo får dessutom 350 000 kronor i skadestånd.

Kristianstadsbladet - 06 feb 11 kl. 08:52

Så mycket bättre

Det tar tid att bli folkkär. Fråga September. Fråga Jesper Larsson.

Sydsvenskan - 03 maj 13 kl. 06:30

Kärleken spreds omedelbart

Den kommer omedelbar och från alla håll. Kärleken och värmen på de sociala medierna, när fotbollsfamiljen sörjer och försöker förstå.Forum, Twitter, Facebook ?

Kristianstadsbladet - 18 jul 13 kl. 08:00

Kvinna utsattes för upprepat våld

Hjärnskakning, fraktur på skallbenet, två frakturer på en arm och käkfraktur är en del av skadorna efter återkommande misshandel vid tolv uppräknade tillfällen som kvinnan fått utstå. Själv medger den misstänkte 24-åringen en örfil och att han ?kan ha?

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.