SvD > Nyheter

Wednesday, 24 April, 15:11

SvD - 18 jul 11 kl. 21:17

Grekisk taxistrejk blockerar vägarnaProtesterar mot det grekiska sparpaketet..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grekisk, taxistrejk, blockerar, vägarna
SN - 13 jul 14 kl. 11:29

Nedfallna träd blockerar E4

Ett eller flera träd blockerar ett körfält på E4, trafikplats Stavsjö till trafikplats Gammelsta, rapporterar Trafikverket. Trafiken i båda riktningarna ska därför ha begränsad framkomlighet.Ett eller flera träd blockerar även väg 800 vid Ålberga gård  sydväst om Nyköping.

DN - 06 dec 13 kl. 08:14

Fortsatt stora problem på vägarna efter lastbilsolyckor

Det är fortsatt stora problem på vägarna framförallt i södra Sverige. De stora vägarna är öppna för trafik, men nedfallna träd och halka ställer till det på mindre vägar. E4:an vid Söderhamn är avstängd och trafiken leds om efter en svår lastbilsolycka.

Dalarnas tidningar - 01 jun 15 kl. 14:13

Träd blockerar väg 916

Det blåser kraftigt i stora delar av Dalarna. På fler håll har vittnen rapporterat om att träd fallit över vägarna. Vid 14-tiden larmades räddningstjänsten ut till Rönnäs där ett träd blockerar vägen mitt i byn..

DalaDemokraten - 01 jun 15 kl. 14:13

Träd blockerar väg 916

Det blåser kraftigt i stora delar av Dalarna. På fler håll har vittnen rapporterat om att träd fallit över vägarna. Vid 14-tiden larmades räddningstjänsten ut till Rönnäs där ett träd blockerar vägen mitt i byn..

GT - 16 feb 17 kl. 07:03

JUST NU: Lastbil fick sladd – blockerar väg

På torsdagsmorgonen och -förmiddagen har det varit extremt halt på vägarna runtom i Västsverige och flera trafikolyckor har inträffat.Flera bussar, däribland skolbussar, var tvungna att ställas in i flera olika städer.– Det är glashalt helt enkelt, säger Camilla Kaneslo på Västtrafiks störningsjour.

Expressen - 07 jun 17 kl. 10:13

Apples nya funktion – blockerar mobilen när du kör

Snart släpper Apple uppdateringen som ska kan göra vägarna säkrare. Den innehåller nämligen en funktion som blockerar farligt mobilanvändande bakom ratten, rapporterar CNN. .

Nyan - 02 jan 19 kl. 04:40

Polisen: farligt att vara ute på vägarna

Det här skriver polisen i ett pressmeddelande strax innan klockan 05: ”På grund av mycket hårda vindar råder polisen trafikanter att inte bege sig ut på vägarna och stanna hemma. På Hammarlandsvägen har flertal träd fallit på vägbanan och blockerar genomfart, enheter från räddningsverket och frivilliga brandkåren rensar för tillfället vägsträckan. Liknande situation förekommer på Lemlandsvägen.

Västerbottens Folkblad - 16 nov 13 kl. 22:35

Omkullblåsta träd blockerar vägar

På ett flertal ställen i Västerbottens inland har det blåst omkull träd över vägarna. Bland annat i Lavsjö och Högland i Dorotea, rapporterar polisen. Trafikverket är meddelad och skall skicka personal som kan ta bort träden..

DN - 03 jan 14 kl. 11:26

Eklund: Särintressen blockerar byggandet

Fastighetsägarna och handelskamrarna i de tre storstäderna har redan tillsatt en bokriskommitté som leds av ekonomen Klas Eklund. Han menar att en rad särintressen tillåts blockera ett lönsamt byggande..

ÖstersundsPosten - 27 okt 14 kl. 06:03

Se upp för nedfallna träd på vägarna

Även på E 14 mellan Stavre och Gällö finns rapport om hinder som delvis blockerar vägen. Enligt P4 Jämtland rör det sig också om träd som blåst ner..

SR - 25 mar 16 kl. 12:00

Lantbrukare i protest på vägarna

Landets bönder struntar i att det är långfredag. Traktorer blockerar påsktrafiken på flera håll i landet..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:52

Skola straffas – snokade i elevens mobiltelefon

Biträdande rektorn sa åt en elev att låsa upp sin telefon och gick sedan igenom innehållet. Agerandet har fått Barn- och elevombudet (BEO) att kräva skolan i Halmstad på 10 000 kronor i skadestånd till eleven för kränkande behandling..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:41

Svenskt Dream Team ska bryta VM-trend

Rekordmånga NHL-spelare finns med och det svenska VM-laget stämplas som något av ett Dream Team. Men faktum är att mängden NHL-spelare och framgångar inte går hand i hand. – Vi får se till att bryta den trenden, säger backstjärnan Victor Hedman..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:39

May sågas för ”hybrid av Nixon och Cersei Lannister”

Ett starkt och stabilt ledarskap har varit Theresa Mays mantra inför nyvalet i juni. Men på onsdagen anklagade hon plötsligt Bryssel för att försöka påverka valresultatet. ”Instabilt”, säger kritikerna, ”magnifikt” säger hennes anhängare..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:15

Hockeyns bästa tid är nu – och VM hetare än på länge

Finalserien mellan HV71 och Brynäs var propaganda för sporten. Samtidigt tillbringas de ljusa nätterna med fördel framför tv:n, där det bjuds högklassig dramatik i Stanley Cup-slutspelet. Och nu börjar VM.

SvD - 04 maj 17 kl. 16:05

Sopor och nöjen – Le Pens vapen i norr

Klyftan är djup mellan stad och landsbygd i ett splittrat franskt presidentval. Där misstron och arbetslösheten härskar försöker Marine Le Pen samla stöd – med hjälp av bättre sophämtning och nöjesliv..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:49

Hetaste NHL-profilerna i ishockey-VM

Här finns World Cup-vinnare som Matt Duchene, framtidsnamn som Jack Eichel och poängsprutor som Nikita Kutjerov. Ishockey-VM innehåller en rad NHL-profiler. Den största av dem alla är dock svensk – Victor Hedman är VM-turneringens största profil i TT:s rankning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:51

Neymar upp i rätten – misstänks för bedrägeri

Den brasilianske fotbollsstjärnan Neymar misstänks för bedrägeri och korruption och ska infinna sig i rätten, meddelar spansk domstol..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:46

Grönborg mörkar premiärlaget

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg väljer att mörka sitt lag till VM-premiären mot Ryssland. Hur många platser han lämnar öppna i VM-truppen återstår att se. – Det får ni se i kväll, sade han efter torsdagens träning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:40

Hur stort tålamod har regeringen med postchefen?

Postnords vd Håkan Ericsson lyckas med konststycket att skjuta förtroendet för bolaget ytterligare i sank. Kunder, anställda och ägarna – skattebetalarna – har fått nog sedan länge. Måttet borde snart vara rågat även på politisk nivå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.