BT > Inrikes

Sunday, 19 May, 11:26

BT - 18 jul 11 kl. 21:10

Man åtalas för nedbränd villa
Den 2 juli brände han ner sin villa i Bjurholm utanför Umeå framför sambon och deras son i spädbarnsåldern. Nu åtalas 35-åringen för mordbrand och olaga hot, skriver Västerbottens-Kuriren på nätet.
Mannen hällde ut bensin i farstun framför sin familj och sade sedan åt dem att lämna huset. Efter att ha hällt ut bensin på flera ställen satte han eld på huset.
Varken kvinnan eller barnet skadades.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Bjurholm, Umeå, Västerbottens-Kuriren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man åtalas för nedbränd, villa
UNT - 21 apr 15 kl. 14:50

Döms för nedbränd villa

En 24-årig man döms för att ha bränt ned en villa i Uppsala, trots att orsaken till branden inte kunnat fastställas..

UNT - 21 apr 15 kl. 14:50

Döms för nedbränd villa

En 24-årig man döms för att ha bränt ned en villa i Uppsala, trots att orsaken till branden inte kunnat fastställas..

Nya Wermlands Tidningen - 05 feb 16 kl. 11:41

Så många vill få sitt hus nedbränt

Ett 15-tal villaägare i Värmland har anmält att de vill ha sitt hus nedbränt av räddningstjänsten. De flesta runt Karlstad..

Expressen - 28 sep 17 kl. 16:14

Villa totalförstörd i brand – huset helt nedbränt

En villa har totalförstörts i en våldsam brand på torsdagen.När räddningstjänsten fick larmet var branden redan fullt utvecklad.– Branden är så pass utvecklad att det blir en totalförstörelse på huset, säger Martin Duberg vid räddningstjänsten till NA..

Expressen - 25 feb 16 kl. 07:58

Hus helt nedbränt – misstänkt mordbrand

En villa i Malmö blev helt utbränd, natten mot torsdag..

GöteborgsPosten - 20 jul 17 kl. 06:00

Kraftig villabrand – totalt nedbränd

En kraftig brand utbröt i en villa utanför Kungälv under natten till torsdagen. Villan är nedbrunnen till grunden. Polisen rubricerar det som mordbrand..

BT - 21 jan 14 kl. 09:10

Fick yxa med hotfullt budskap inkastad i huset

I somras fick en familj i Dalum en yxa inkastad genom fönstret mitt i natten när de låg och sov. Nu åtalas djurrättsaktivister för händelsen. Natten till den 25 juli kastar några personer två yxor mot ett fönster till en villa i Dalum.

Expressen - 10 okt 17 kl. 13:18

Förlorade vårdnadstvist – hämnades med eldattack

Efter att mannen gått förlorande ur en vårdnadstvist utsåg han syndabocken: en handläggare på socialtjänsten.I två och ett halvt år planerade han sin hämnd – sedan skred han till verket.Om inte en uppmärksam granne cyklat förbi vid precis rätt tidpunkt hade det kunnat sluta med stor förödelse och att handläggaren fått hela sin villa nedbränd..

Barometern - 17 dec 17 kl. 17:41

Ljus orsak till bränder

Juleljus orsakade två bränder under helgen. Vid den ena branden blev en altan till en villa nedbränd, ägare misstänks nu för allmänfarlig vårdslöshet..

Fler nyheter från BT

BT - 15 jan 18 kl. 11:52

Hultqvist tonar ned säkerhetspolitiskt bråk

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) tonar ned bråket om risken för ett väpnat angrepp på Sverige. Han ser ingen anledning att "överpröva" försvarsberedningen.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 11:53

Misstänkt granat vid Stora Enso

En misstänkt granat har hittats vid pappersbruket vid Stora Enso i Skutskär, rapporterar Sveriges Radio P4 Uppland. Polisen har spärrat av och utrymt en avdelning. - Vi fick in granaten med vår vedleverans i morse.

BT - 15 jan 18 kl. 11:40

V går till val på kortare arbetstid

Arbetstidsförkortning, ett nytt pensionssystem och en grön investeringsbank på 100 miljarder kronor. Det är Vänsterpartiets tre viktigaste valfrågor om partiledningen får som den vill på partikongressen nästa månad.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:25

Ny roll för Beatrice Ask

Moderaterna utser den förre justitieministern Beatrice Ask till talesperson i civilförsvars- och civilberedskapsfrågor. Det säkerhetspolitiska läget präglas av osäkerhet och oförutsägbarhet, konstaterar Moderaterna i ett pressmeddelande.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:10

"Barn i skyddat boende behöver mer stöd"

En utredning, som ska överlämnas till barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér (S), visar att barn i skyddat boende behöver mer stöd än vad de får i dag.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 06:27

Nu väntar slitsamma oxveckor

Utanför ruvar mörkret och det dröjer till nästa långhelg. När julen nu är undanstökad väntar den slitsamma perioden som i folkmun är känd som oxveckorna - ett uttryck från bondesamhället som överlevt in till våra dagar. Det är inte för inte som tiden mellan jul och påsk fått sitt namn.

BT - 15 jan 18 kl. 02:11

Man skjuten i Rissne centrum

En skottskadad man har hittats i Rissne centrum i Sundbyberg. - Han är mycket allvarligt skadad, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen. Den skadade mannen, som hittats utomhus, har förts med ambulans till sjukhus.

BT - 15 jan 18 kl. 01:43

Man påkörd under rallytävling

En man i 35-årsåldern blev påkörd under rallytävlingen Finnskogsvalsen som i helgen kördes i skogarna runt Sunne och Torsby, skriver Värmlands Folkblad. Mannen, som deltog i tävlingen, blev påkörd av en annan tävlingsförare strax innan målgång på SS2.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:32

Mannen som attackerade "ryska huset" häktad

En man i 40-årsåldern har häktats misstänkt för flera angrepp på ryska diplomatbyggnader i Stockholm under januari, skriver Expressen.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:25

Försvarsministern: Värnplikten kan utökas

Samtidigt som säkerhetsläget i omvärlden har försämrats har Försvarsmakten problem med försörjningen av personal.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.