SVT > Videos

Thursday, 18 April, 21:40

SVT - 18 jul 11 kl. 20:51

Inget tekniskt fel på skenande bussDet var inget teknisk fel på den buss som körde rakt in i ett folkhav vid slussen i slutet av maj i år. Det har polisens tekniska undersökning nu kommigt fram till. Sex personer skadades varav en allvarligt..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inget, tekniskt, fel, skenande, buss
E24 - 22 maj 15 kl. 15:04

Inget tekniskt fel på kraschat Gripen-plan

Enligt den tjeckiske försvarsministern Martin Stropnický var det inget tekniskt fel på det Gripen D-plan från Ungern som i tisdags havererade i samband med att det landade på en militär flygplats i Tjeckien. Uppgifterna kommer från den tjeckiska radion som återger vad försvarsministern sagt till flera journalister under fredagen..

YLE - 04 apr 14 kl. 14:16

Inget tekniskt fel i spökspårvagnen

Spårvagnen som i onsdags åkte iväg utan förare i Gräsviken och spårade ut verkar inte ha haft tekniska fel. Det uppger HST Språvagnstrafiken efter preliminära undersökningar. Språvagnen på linjen 8 rymde iväg från sin förare från Busholmens ändhållplats och spårade ut i en kurva.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Inget tekniskt fel bakom dödskrasch

Det var inte något tekniskt fel som orsakade helikopterolyckan i Mosjöen i Norge i januari då två personer dog. Det konstaterar den norska haverikommissionen som undersökt vraket av Jämtlands Flygs helikopter, rapporterar SR Jämtland.Obduktionen av de omkomna, piloten och en passagerare, visar på att olyckan inte heller kan ha berott på plötslig sjukdom.

Helsingborgs Dagblad - 01 jun 12 kl. 19:22

Inget tekniskt fel på helikoptern

Det fanns inte något tekniskt fel på den helikopter som störtade vid Mosjöen i Norge i januari då en svensk pilot och en norsk medborgare omkom. Den norska haverikommissionen har inte fastställt olycksorsaken, men utredningen fortsätter, rapporterar SR Jämtland. Helikoptern tillhörde Jämtlands Flyg AB..

Västerbottens Folkblad - 02 sep 14 kl. 07:16

Inget tekniskt fel på helikopter som kraschade

Det var inte något tekniskt fel som låg bakom helikopterolyckan som inträffade i Fällfors, Byske, i augusti förra året. Svt.se skriver att enligt statens haverikommission har föraren av okänd anledning förlorat kontrollen vid landningens slutskede.

DI - 22 maj 15 kl. 15:24

Inget tekniskt fel på kraschat Gripen-plan

Enligt Tjeckiens försvarsminister Martin Stropnický ska det inte har varit något tekniskt fel på det Gripen D-plan från Ungern som i tisdags havererade i samband med att det landade på en militär flygplats i Tjeckien..

DI - 22 maj 15 kl. 15:25

Saab: Inget tekniskt fel på kraschat Gripen-plan

Enligt Tjeckiens försvarsminister Martin Stropnický ska det inte har varit något tekniskt fel på det Gripen D-plan från Ungern som i tisdags havererade i samband med att det landade på en militär flygplats i Tjeckien..

BT - 23 sep 15 kl. 13:21

Dykolycka: Inget tekniskt fel – olyckliga omständigheter

Det var inte något tekniskt fel som låg bakom dykolyckan som inträffade i Holsjön på midsommardagen..

Trelleborgs Allehanda - 27 aug 18 kl. 16:50

Inget tekniskt fel bakom dödsolycka på väg 9

Den tragiska dödsolyckan på väg 9 tidigare i sommar berodde med största sannolikhet inte på något tekniskt fel på de inblandade fordonen. Det slår polisen fast i sin utredning av olyckan..

VBL - 23 jul 12 kl. 09:50

Flygplanskrasch i Loimaa berodde inte på tekniskt fel

Det småplan som kraschade i Loimaa i Egentliga Finland i maj hade inget tekniskt fel, visar utredningen av olyckan. Olyckan skedde den 8 maj..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.