Västerbottens Folkblad > Nyheter

Sunday, 21 April, 17:31

Västerbottens Folkblad - 18 jul 11 kl. 20:25

Miljoner till UmeåborUMEÅ Gun Holmgren blev 600 000 kronor rikare under måndag eftermiddag när Postkodlotteriet kom på besök. UMEÅ Gun Holmgren blev 600 000 kronor rikare under måndag eftermiddag när Postkodlotteriet kom på besök. - Jag tror jag svimmar, säger en lycklig ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Umeåbor, UMEÅ Gun Holmgren, Postkodlotteriet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljoner till Umeåbor
Västerbottens Folkblad - 10 jun 16 kl. 08:09

Umeåbor får eget Snapchat-konto

Umeåbor ska under sommaren få styra Visit Umeås Snapchat-konto. Tanken är att lokalbefolkningen ska marknadsföra regionen så som befolkningen upplever den. För att visa upp Umeåregionen på nya sätt tar Visit Umeå under sommaren hjälp av allmänheten.

Västerbottens Folkblad - 12 sep 12 kl. 10:07

Ö-vik vill locka Umeåbor

Örnsköldsviks kommun vill locka Umeåbor att flytta till staden. Nästa helg anordnar kommunen en dag för Umeåbor i Örnsköldsvik tillsammans med lokala mäklare. Allehanda.

Västerbottens Folkblad - 30 nov 14 kl. 16:57

Populärt utflyktsmål för Umeåbor

I helgen har Olofsfors bruk utanför Nordmaling anordnat sin traditionella julmarknad. Det är ett populärt besöksmål – inte minst för Umeåbor.  – Vi brukar åka hit vart och vartannat år.

Västerbottens Folkblad - 16 jan 15 kl. 16:23

Succé med ja-sägande Umeåbor

Den engelskspråkiga nättidningen The Local gör succé med ett Youtubeklipp där Umeåbor illustrerar hur norrlänningarna säger ”ja”. Klippet spelades in då nättidningen besökte Umeå för att kolla läget i stan när kulturhuvudstadsåret nu närmar sig sitt slut. - I stället för att säga ”ja” som de flesta svenskar gör så gör människor som bor i […].

Västerbottens Folkblad - 03 maj 16 kl. 09:57

Gratisbjörkar till Umeåbor med gröna fingrar

Nästa vecka delar Umeå kommun ut gratis björkplantor till Umeåbor som vill plantera björkar hemmavid. Onsdag 11 maj och torsdag 12 maj, klockan 18.00 – 20.

Västerbottens Folkblad - 12 apr 13 kl. 11:28

Unga Umeåbor åtalas i sprithärva

Tre 17-åriga Umeåbor åtalas för att ha sålt smuggelsprit till ungdomar i Umeå. En 25-åring åtalas för att ha smugglat in spriten. 25-åringen ska vid [...

Västerbottens Folkblad - 24 nov 14 kl. 09:52

Unga Umeåbor skulle strida för IS – stoppades i sista stund

Tre unga Umeåbor, samtliga under 18 år, var på väg  till Syrien och den militanta islamistgruppen IS. Vk.se skriver att i sista stund stoppades ungdomarna av en ideell organisation på flygplatsen i Umeå.

Västerbottens Folkblad - 16 mar 15 kl. 12:30

Umeåbor utmanar Gladiatorerna

Tv-klassikern Gladiatorerna är tillbaka i TV4 och bland utmanarna finns två Umeåbor. 32 utmanare gör upp om titeln i årets upplaga av Gladiatorerna. I avsnitt tre, som sänds den 4 april, är Umeåtjejen Petra Forsberg en av utmanarna.

Västerbottens Folkblad - 23 apr 17 kl. 20:36

[PLUS] Hundratals Umeåbor gick med i marschen

I går marscherade fyrahundra Umeåbor genom centrum i solidaritet med Umeås judiska förening. – Det....

Västerbottens Folkblad - 03 mar 18 kl. 16:12

Umeåbor med i Sveriges största tävling – i pizzabakning

I fjol vann han Sveriges största pizzatävling och tog sig rakt till pizza-VM i Italien. Nu ska Umeåbon Amir Bozaghian återigen vara med och tävla i Pizza Champion Cup – och i år kommer ytterligare tre Umeåbor att vara med i tävlingen. Tävlingen är indelad under åtta olika kategorier och syftet med tävlingen är att lyfta […].

Västerbottens Folkblad - 08 apr 13 kl. 16:48

Umeåbor hoppas på storvinst

På onsdag tävlar 50 Umeåbor i tv-programmet MiljonJakten i TV3. Det är boende på postnumret 903 36 som är på plats i studion. I Miljonjakten [...

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

På spaning efter näbbiga vårtecken

Ett säkert vårtecken är att fågelskådarna letar sig ut i naturen. VK fick följa med Västerbottens Ornitologiska Förening på morgonspaning längs Umeälvens delta. – Ser ni tornfalken där borta på knocken?

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

Över 200 döda i sprängdåden i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Olycka stoppade trafiken på E4

En singelolycka inträffade 15.37 i höjd med Godmersta söder om Rundvik. En person åkte i väg med ambulansen samtidigt som trafiken i södergående riktning stod i 30 minuter.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Klassiska pimpeltävlingar prydde påskafton

Drygt 500 pimplare sökte sig ut på Rufsenviken i Klimpfjäll för att delta i Rufsennappet. Vinnare....

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Stor oreda efter villainbrott

Polisen larmades på söndagen om att tjuvar gjort inbrott i en villa. Händelsen har inträffat på Trastvägen i Nordmaling. Det uppges vara stor oreda i huset efter inbrottet där någon eller några brutit sig in via baksidan.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Live: Följ avgörandet

Iksu möter Täby i den femte och helt avgörande semifinalmatchen – Sporten är på plats och....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Många fast i fartkontroll i fjällen

När polisen på söndagen satte upp en hastighetskontroll fick man fullt upp. Anledningen till kontrollen i Västra Stornäs, Vilhelmina, var önskemål från allmänheten. Polisen rapporterar att större delen av de fordon som passerade bestod av fjällbesökare på väg hemåt.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Oskattad bil gav böter

Polisen stoppade på söndagen en personbil utanför Dorotea. Stoppet gjordes vid Avaträsk och kontrollen utmynnade i att bilföraren fick böter. Orsaken var att det visade sig att bilen hade brukandeförbud, eftersom skatten inte var betald..

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Visst nappar det på Bäsksjön

Det finns pimpeltävlingar där man inte får en fisk. Och så finns det NIOS-nappet i Bäsksjö, Vilhelmina. Fisketävlingen har nyss tagit sin början.

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

Fyra fast för fortkörning på E12

Söndag morgon kontrollerade polisen hastigheten på E12 vid Klockarbäcken på Umedalen. Det gav som resultat att inte mindre än fyra trafikanter stoppades för fortkörning. Polisen utfärdade böter till alla fyra, uppger Marie Andersson, RLC-kommunikatör vid polisen i Umeå..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.