SVT > Videos

Sunday, 21 April, 05:27

SVT - 18 jul 11 kl. 19:31

Hård kritik mot sparkrav"Det här går inte längre". Det menar nio fackförbund knutna till Skånes Universitetssjukhus som nu går till attack mot politikernas sparkrav. Bakom sig har de nästan samtliga anställda. Medverkande: Jon Willén, reporter Erik Dahlman, ordf. Mellersta Skånes Läkarförening Caroline Eriksson, leg.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Skånes Universitetssjukhus, Willén, Dahlman, Skånes Läkarförening, Eriksson, Åkesson, Region Skåne, Falk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hård, kritikmot , sparkrav
YLE - 26 feb 15 kl. 14:21

Kritik att vänta när Vasa släcker gatlampor

Vasa stad vill spara på att släcka gatubelysningen. I Jakobstad slutade samma försök abrupt efter en kritikstorm från invånarna. I Jakobstad beslöt tekniska nämnden på hösten 2009 att lamporna framöver skulle vara släckta nattetid.

Vimmerby Tidning - 17 mar 11 kl. 08:14

Skarp kritik mot sparkrav

Kristdemokraterna ställer inte upp på kommunstyrelsens förslag till sparkrav på nämnderna.
? Helt oacceptabelt, det slår mot de redan mest utsatta grupperna, och det finns inga förklaringar till de höga sparförslagen som riktar sig mot omsorgen och socialen, säger partiets gruppledare Elisabeth Lago Nilsson..

Cornucopia - 16 mar 18 kl. 13:57

Breaking: Statliga Vattenfall byter logotyp - massiv intern kritik

Statliga kraftbolaget Vattenfall byter sin logotyp efter 25 år och den nya logotypen kommer offentliggöras internt den 22:e mars och offentligt den 26:e mars. Det hela möter i besparingstider massiv intern kritik på företagets Intranät.
Min tolkning av den nya logotypen.

Helsingborgs Dagblad - 22 nov 11 kl. 01:33

Kritik mot Attendo-boende

Minimal bemanning, sparkrav och chefsbonusar. Efter stormen av kritik mot vårdbolaget Carema höjs nu också kritiska röster mot ett annat privat vårdbolag, Attendo Care. Anställda vid ett av företagets boenden i Göteborg berättar att de väger blöjor och att de börjar göra i ordning de gamla för natten redan vid fem, skriver Göteborgs-Posten..

BT - 22 nov 11 kl. 01:32

Kritik mot Attendo-boende

Minimal bemanning, sparkrav och chefsbonusar. Efter stormen av kritik mot vårdbolaget Carema höjs nu också kritiska röster mot ett annat privat vårdbolag, Attendo Care.
Anställda vid ett av företagets boenden i Göteborg berättar att de väger blöjor och att de börjar göra i ordning de gamla för natten redan vid fem, skriver Göteborgs-Posten.

Sydsvenskan - 14 jul 15 kl. 04:00

Tyska lagar tystar kritik

”Deutschland, du mieses Stück Scheisse!” Det var vad som stod på en 22 meter lång banderoll under en demonstration i Berlin förra helgen. På svenska betyder det ungefär ”Tyskland, din jävla skithög”.

YLE - 17 feb 16 kl. 17:30

Sjukhusdirektör: Raseborgs sparkrav kan betyda slutet för sjukhuset

Staden ska minska på sina kostnader för den specialiserade sjukhusvården med 3 miljoner de kommande åren, säger Raseborgs stadsdirektör Tom Simola. Sjukhusdirektör Gabriela Erroll befarar en mörk framtid för Raseborgs sjukhus. - Det kom som en blixt från klar himmel.

YLE - 20 jun 16 kl. 21:26

Samkommunen Soite kämpar med tuffa sparkrav

Trots de ekonomiska utmaningarna var diskussionen konstruktiv när styrelsen för Soite, samkommunen för social- och hälsovård i Mellersta Österbotten möttes för första gången på måndag. Soites styrelse sammanträdde för första gången på måndag. - Vi har fått en bra start.

BT - 15 mar 12 kl. 18:20

Massiv uppslutning kring protester mot sparkrav i förskolan

Nu måste kommunen satsa på förskolorna. Neddragningar och sparkrav har nått sin gräns säger förskolornas personal.
De menar att kommunen i dagsläget inte följer skollagen.

YLE - 05 jul 13 kl. 04:54

Parkarbetare i Raseborg får gott betyg trots sparkrav

I Raseborg får parkavdelningen gott betyg av ortsbor och sommargäster. Stadens sparkrav märks, det är stränder och parker i centrum som prioriteras. Stadens sparkrav märks alltså i parkarbetarnas vardag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.