SN > Nyheter

Friday, 19 April, 23:40

SN - 18 jul 11 kl. 19:00

Polisanmäld för sång på FacebookEn pojke har anmälts till polisen för att ha lagt ut en sång med otrevlig text på Facebook..
Läs mer på SN
Läs mer om:
Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisanmäldför , sång, Facebook
Expressen - 29 mar 17 kl. 18:46

SF Bio polisanmäler bluff på Facebook

Ett presentkort från SF Bio på 250 kronor för – tio kronor. Ett attraktivt erbjudande som var alldeles för bra för att vara sant. Nu har filmföretaget polisanmält Facebook-bluffen.

SmålandsPosten - 04 okt 17 kl. 13:48

SD: Mattias Karlsson polisanmäld för Facebook-bild

Riksdagsledamoten Mattias Karlsson (SD), från Norrhult Uppvidinge kommun, har polisanmälts för en bild han har publicerat på Facebook, uppger Aftonbladet..

Aftonbladet - 04 okt 17 kl. 12:45

Mattias Karlsson polisanmäls för Facebook-bild

GöteborgsPosten - 22 mar 19 kl. 18:53

Arla polisanmäler aktivist efter Facebook-inlägg

Arlas vd: "Nu känner vi att det snart får vara nog. Det kan inte fortsätta så här"..

Skånskan - 25 mar 17 kl. 06:00

Polisanmäler elva personer för näthat och kränkningar

Hörbys kommunalråd Susanne Meijer (S) har polisanmält elva personer, en blogg och en Flashbacktråd för förtal. Bland de polisanmälda finns bland annat kommunrevisorn Leif Rosvall (M) och SD-ordföranden Johan Ohlin.
De anklagas för näthat och för att spridit ett kritiskt debattinlägg om henne och en karikatyrteckning i sociala medier.

Kristianstadsbladet - 13 mar 14 kl. 09:30

Förskolepersonal kränkt på Facebook

Foto: TT
Förskolepersonal kränks av föräldrar på Facebook. I fortsättningen kommer det att resultera i polisanmälan.– Vi accepterar inte det, säger förskolechef Ann-Sofie Jönsson som tagit fram en handlingsplan.

Nyheter 24 - 31 mar 14 kl. 15:38

Dottern "kidnappades" på nätet: " Jag blev så skärrad och fick panik"Polisanmäla internetbrott

STOCKHOLM. Johanna Engberg, 31, lade upp en bild på sig och sin sin fyraåriga dotter, Olivia, på sin blogg. Veckan senare ligger nu bilden på dottern på en okänd profilsida tillsammans med en efterlysning där flickan uppges vara kidnappad.

Skånskan - 22 aug 18 kl. 05:00

Vandalisering polisanmäls

SVALÖV I samband med varje val rivs affischer ner och förstörs och vid ett flertal tillfällen den senaste veckan har såväl Centern som Socialdemokraterna, Kristdemokraterna och Feministiskt Initiativ drabbats.Nu har man fått nog och efter den senaste incidenten har Centern valt att polisanmäla skadegörelsen.
– Det är för sorgligt, men här gäller det att inte ge efter för odemokratiska krafter.

Nyheter 24 - 29 jan 14 kl. 12:28

Jakten på en Facebook-efterlyst "hunddödare"Kolumn: Efterlysningar

"VARNING!" Men det började redan tidigare, med en annan Facebookstatus.Den 26 januari postade en kvinna en efterlysning på Facebook.

YLE - 06 apr 17 kl. 08:48

S-Ö: Upprop till att förhandsrösta polisanmäls i Närpes

Ett upprop för gemensam förhandsröstning i Närpes blir polissak, skriver tidningen Syd-Österbotten. Invandrare uppmanades rösta tillsammans med kandidater och bjöds på kaffe. Centralvalnämnden i Närpes kommer att polisanmäla ett offentligt upprop för att gemensamt förhandsrösta i kommunalvalet.

YLE - 06 apr 17 kl. 08:48

S-Ö: Upprop att förhandsrösta polisanmäls i Närpes

Ett upprop för gemensam förhandsröstning i Närpes blir polissak, skriver tidningen Syd-Österbotten. Invandrare uppmanades rösta tillsammans med kandidater och bjöds på kaffe. Centralvalnämnden i Närpes kommer att polisanmäla ett offentligt upprop för att gemensamt förhandsrösta i kommunalvalet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.