Sydsvenskan > Nyheter

Wednesday, 24 April, 21:33

Sydsvenskan - 18 jul 11 kl. 17:19

Drunkningstillbud i LimhamnSOS larmads om hndelsen och rddningstjnst samt polis krde fort till platsen.
.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Drunkningstillbudi , Limhamn
Sydsvenskan - 30 jun 12 kl. 16:50

Drunkningstillbud vid Limhamn

Ambulans har kallats till Sundskajen i Limhamn sedan en person har hittats medvetslös i vattnet..

Expressen - 01 jul 15 kl. 15:18

Larm i Limhamn om drunkningstillbud

En äldre man har fallit i vattnet från en båt vid hamnen i Limhamn. – Just nu pågår återupplivningsförsök på plats, säger Torbjörn Krokström, inre befäl vid räddningstjänsten Syd..

Skånskan - 27 nov 18 kl. 05:00

Aktiviteter i Limhamn räddas

MALMÖ Många populära aktiviteter i Limhamn räddas nu när Malmö stad går in som permanent medlem i föreningen På Limhamn och utökar sitt årliga bidrag.Det beslutade tekniska nämndens presidium på delegation vid sitt möte i fredags.
– Vi är jätteglada över beslutet som innebär att vi kan fortsätta med våra arrangemang som kommer alla Malmöbor till glädje, säger verksamhetsledare Gitte Knutson till Skånskan.

Uppsalanyheter.se - 28 jun 15 kl. 21:22

Limhamn Bunkeflo rev Siriusmuren

Elitettan: Sirius damer har hyllats för sitt försvarsspel, tidigare under säsongens tolv matcher har man bara släppt in totalt sju mål. På söndagen rev Limhamn Bunkeflo Siriusmuren och vann hemma med 3-0 i toppmötet.Sirius damer har hyllats för sitt försvarsspel, tidigare under säsongens tolv matcher har man bara släppt in totalt sju mål.

Uppsalanyheter.se - 01 jun 16 kl. 17:10

Fyraåring i drunkningstillbud på Fyrishov - "mycket allvarligt"

Ett fyraårigt barn har förts till sjukhus efter ett drunkningstillbud på Fyrishovs badanläggningen, personal på plats gav hjärt- och lungräddning i väntan på ambulans.Ett fyraårigt barn har förts till sjukhus efter ett drunkningstillbud på Fyrishovs badanläggningen, personal på plats gav hjärt- och lungräddning i väntan på ambulans.   Det var vid 15.

Sydsvenskan - 20 aug 15 kl. 04:00

Bevara Annetorpsleden som ringled runt Limhamn

Annetorpsleden ska, enligt kommunalrådet Milan Obradovic (S), byggas om till stadsgata. Tanken är att minska både trafiken och bullret för dem som bor runt leden. Men Annetorpsleden byggdes just för trafiken till den då nya inre ringleden.

Skånskan - 29 aug 18 kl. 16:19

Rivningen av kyrkan i Limhamn pågår

LIMHAMN Rivningen av Linnékyrkan i Limhamn pågår för fullt. På tomten ska det istället byggas tio radhus.Efter att ha stått tom och övergiven i flera år försvinner nu den gula tegelbyggnaden på Getgatan vid Linnéskolan.

Skånskan - 09 apr 19 kl. 12:03

Kraftig brand i Limhamn

Limhamn Rullar med konstgräs brinner vid Limhamns idrottsplats.
Allmänheten varnas efter branden och uppmanas hålla sig inomhus. Klockan 11.

Barometern - 25 aug 14 kl. 12:53

Limhamn: Polisen anmäler sig själv

Polisen anmäler sig själv till åklagare för att få utrett hur ryttare användes vid tumultet kring helgens nazimöte i Limhamn. Många har upprörts av bilder på hur motdemonstranter vräks omkull. På torsdag kommer Svenskarnas parti till Kalmar.

Skånskan - 28 sep 15 kl. 14:00

Tar Libanon till Limhamn

MALMÖ Hon har varit projektledare för kryddor från Rosengård och vunnit Det stora Matslaget med Malmölaget. Nu startar Ghenwa Nahim en libanesisk restaurang i Limhamn ihop med maken Hussein.– Vi har tagit resten av Malmö till Sibbarp och nu vill vi också få Limhamnsborna att komma till oss och uppleva Medelhavskänslan, säger Ghenwa Nahim beslutsamt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.