Sydsvenskan > Nyheter

Thursday, 18 April, 19:47

Sydsvenskan - 18 jul 11 kl. 17:49

Veterinär kritiseras efter kattmiss? Den borde ha fått behandling istället, anser Ansvarsnämnden för djurens hälso- och sjukvård som ger veterinären en erinran, den mildaste formen av kritik.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Ansvarsnämnden, Lundabygdens Djursjukhus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Veterinär, kritiserasefter , kattmiss
UT - 17 feb 19 kl. 10:33

Veterinär kritiseras för brister i djurvård

En veterinär verksam i Ulricehamns kommun kritiseras av länsstyrelsen för brister i hur hen har vårdat djur. .

Skånskan - 18 okt 16 kl. 16:12

Veterinär risas efter felbehandling

MELLANSKÅNE En hästägare vars häst avlidit under en behandling anser att den ansvariga veterinären begått grova fel. Efter att myndigheterna granskat fallet kritiseras nu veterinären och läxas upp med en disciplinpåföljd.Hästägaren anmälde veterinären, som är verksam i Mellanskåne, för att ha felbehandlat hennes sto när den var inlämnad för insemination.

GöteborgsPosten - 09 okt 17 kl. 10:00

Veterinär avlivade Chaplin – med hugg i hjärtat

Ett tiotal stick i hjärtat – så avlivades hunden Chaplin, utan bedövning, efter att han blivit påkörd av ett tåg. Nu riktar familjen skarp kritik mot den aktuella veterinären. Samtidigt kritiseras veterinären för fler tvivelaktiga fall av Ansvarsnämnden för djurens hälso- och sjukvård.

Nyhetskanalen - 21 okt 12 kl. 18:45

Exotiska djur i djurpark kritiseras

Nästan var tredje svensk är emot att det hålls exotiska djur i svenska djurparker. Det visar en mätning som Novus gjort på uppdrag av TV4 Nyheterna med anledning av den senaste tidens larmrapporter och missförhållanden i djurparker. Veterinärförbundet kräver att branchen städar upp och i veckan hålls ett krismöte med Jordbruksverket..

SR - 23 jun 13 kl. 12:31

Nya regler för grisuppfödning kritiseras

Organisationen Sveriges grisföretagare vill ha till stånd nya regler för grisuppfödning för att öka lönsamheten och samtidigt göra omsorgen om djuren bättre. Men förslagen får kritik av Sveriges veterinärförbund..

DN - 27 okt 14 kl. 09:14

Arbetsmiljön kritiseras på ny hästklinik

Arbetsmiljön på hästkliniken i Uppsalas nya veterinär- och husdjurscentrum, som kostade 1,8 miljarder att bygga, får hård kritik..

Expressen - 05 dec 15 kl. 09:34

Cancern sprider sig i Saga – efter missen

Hunden Saga blev felopererad och efter det har hennes cancer spridit sig. Nu kritiseras veterinären av Ansvarsnämnden för djurens hälso– och sjukvårdsbeslut. – Jag har hela tiden vetat att veterinären ljugit, jag vill att sjukhuset ska sluta förminska det som har hänt, säger Sagas matte Emelie Ekroth..

SVT Debatt - 20 sep 13 kl. 05:44

Direktör Bronett, hur vet du att dina elefanter inte misshandlas?

CIRKUSDJUR Djurskyddslagsutredningen föreslog redan 2011 att elefanter  ska förbjudas på cirkus ? ändå ”baxnar” cirkusdirektören Robert Bronett när djurhållningen på cirkus nu kritiseras. Men han säger inget om de slag mot ansikte, öron och rygg som varit en del av träningen för elefanterna som turnerar med Cirkus Scott.

YLE - 28 jun 16 kl. 05:24

Matföretag straffas nästan aldrig för hygienfusk

För en dryg vecka sedan (16.6) fick vi höra om ett fiskföretag i Hangö som fuskat med datummärkningen på sina varor, och samma företag hade tidigare prickats för att inte ha finskspråkiga förpackningsmärkningar. Företaget fick ändå fortsätta sin verksamhet som förut genast som det ändrade sin praxis med att fiffla med datumen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.