SVT > Videos

Sunday, 21 April, 05:29

SVT - 18 jul 11 kl. 17:07

Ikea kan hamna i Berndts hageMycket talar fr att det nu r det klart var i Ume Ikea kommer att etablera sig. Inte p Ersboda eller Klockarbcken. Utan vid ett nytt handelsomrde vid Umes sdra infart. Entr Syd..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ikeakan , hamnai , Berndts, hage
Skånskan - 03 jun 16 kl. 08:29

Ikea återkallar frysar och kylskåp

Nyheter Ikea återkallar ett begränsat antal FROSTFRI frysar och kylskåp på grund av risk för elstötar. Kunder uppmanas att dra ut sladden till kylen och/eller frysen och kontakta IKEA kundtjänst för att boka en serviceåtgärd. Det är risken för att panelen bakom dörren ovanpå vitvaran kan släppa eller lossna, vilket kan leda till att man riskerar att komma åt strömförande delar som är anledningen till att Ikea återkallar produkterna.

Dagens PS - 26 okt 17 kl. 12:15

Så köper du Ikea-aktier – med okänt knep

Kamprad skyr börsen. Trots det finns det ett sätt att göra aktieklipp på möbeljätten. Även om grundaren Ingvar Kamprad gör allt för att förhindra att Ikea någonsin ska hamna på börsen finns det sätt att bli en vinnare på den svenska supersuccéns väldiga framgångar, tipsar Placeras expert Karl Lans i en analys.

Skånskan - 03 jun 16 kl. 07:39

Risk för elstötar – Ikea återkallar vitvaror

Nyheter Möbeljätten återkallar vissa nytillverkade Frostfri kyl och frys då en panel på ovansidan av relativt nytillverkade kylar och frysar av modellen Frostfri riskerar att lossna, vilket gör att användare kan komma åt strömförande delar och få elstötar.
Kylar och frysar av modellen, tillverkade mellan vecka 45 2015 och vecka 7 2016, återkallas för reparation vilket innebär att en tekniker kostnadsfritt åtgärdar problemet under ett hembesök. – Vi förstår att våra kunder påverkas mycket av detta och att de kan hamna i en svår situation.

BT - 04 nov 12 kl. 10:11

Sjöhage minns hjälterollen

Joakim Sjöhage vet hur det är att vara Elfsborgs stora guldhjälte.
Nu vill han dela det epitetet med någon.
?

BT - 07 aug 13 kl. 15:40

Joakim Sjöhage nobbar Norrby

Norrby ville låna Joakim Sjöhage. Idag blev han klar för seriekonkurrenten Tvååker. "Det var inget svårt beslut", säger ex-elfsborgaren till BT.

BT - 07 aug 13 kl. 15:40

Joakim Sjöhage nobbar Norrby

Norrby ville låna Joakim Sjöhage. Idag blev han klar för seriekonkurrenten Tvååker. "Det var inget svårt beslut", säger ex-elfsborgaren till BT.

Kristianstadsbladet - 31 okt 13 kl. 15:52

Mus tömde bollhav på Ikea


En mus i bollhavet fick Ikea i Uddevalla att utrymma barnavdelningen och suga upp alla bollarna med specialdammsugare, rapporterar Bohusläningen på nätet.Det var i tisdags som personal och lekande barn upptäckte musen i bollhavet. Efter att musen befriats från de omgivande bollarna, och klarat sig från att själv hamna i dammsugaren, kunde den dock släppas ut i naturen igen.

BT - 31 okt 13 kl. 15:55

Mus tömde bollhav på Ikea

En mus i bollhavet fick Ikea i Uddevalla att utrymma barnavdelningen och suga upp alla bollarna med specialdammsugare, rapporterar Bohusläningen på nätet. Det var i tisdags som personal och lekande barn upptäckte musen i bollhavet. Efter att musen befriats från de omgivande bollarna, och klarat sig från att själv hamna i dammsugaren, kunde den dock släppas ut i naturen igen.

BT - 31 okt 13 kl. 17:27

Mus tömde bollhav på Ikea

En mus i bollhavet fick Ikea i Uddevalla att utrymma barnavdelningen och suga upp alla bollarna med specialdammsugare. Det rapporterar Bohusläningen på nätet. Det var i tisdags som personal och lekande barn upptäckte musen i bollhavet.

Barometern - 31 okt 13 kl. 21:42

Mus tömde bollhav på Ikea

En mus i bollhavet fick Ikea i Uddevalla att utrymma barnavdelningen och suga upp alla bollarna med specialdammsugare, rapporterar Bohusläningen på nätet. Det var i tisdags som personal och lekande barn upptäckte musen i bollhavet. Efter att musen befriats från de omgivande bollarna, och klarat sig från att själv hamna i dammsugaren, kunde den dock släppas ut i naturen igen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.