DN > Utrikes

Friday, 19 April, 15:51

DN - 18 jul 11 kl. 17:11

Rånarliga invaderade lyxhotell i RioEn beväpnad liga invaderade tidigt på måndagen ett lyxhotell i Rio de Janeiro och rånade dess gäster. På Hotel Santa Teresa uppger en talesman att omkring tio utländska turister fanns bland dem som råkat ut för ligan, men ingen blev fysiskt skadad..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Rio, Janeiro, Hotel Santa Teresa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rånarliga, invaderade, lyxhotelli , Rio
SvD - 18 jul 11 kl. 17:10

Rån mot lyxhotell i Rio

En beväpnad liga invaderade i dag ett lyxhotell i Rio de Janeiro och rånade dess gäster..

Expressen - 18 jul 11 kl. 17:17

Gäster rånade på lyxhotell i Rio

En beväpnad liga invaderade tidigt på måndagen ett lyxhotell i Rio de Janeiro och rånade dess gäster. På Hotel Santa Teresa uppger en talesman att omkring tio utländska turister fanns bland dem som råkat ut för ligan, men ingen blev fysiskt skadad. .

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 13 kl. 13:45

Tillslag nystade upp rånarliga

När polisen slog till mot en fastighet i lilla Bjurvattnet utanför Umeå den 14 december kunde en rånarliga avslöjas genom den stora mängd av vapen och ammunition som hittades. Fyra män greps och åtalades på måndagen misstänkta för förberedelse till grovt rån. Två män åtalades för medhjälp till samma brott.

Kristianstadsbladet - 27 maj 13 kl. 13:42

Tillslag nystade upp rånarliga


När polisen slog till mot en fastighet i lilla Bjurvattnet utanför Umeå den 14 december kunde en rånarliga avslöjas genom den stora mängd av vapen och ammunition som hittades.Fyra män greps och åtalades på måndagen misstänkta för förberedelse till grovt rån. Två män åtalades för medhjälp till samma brott.

Kristianstadsbladet - 25 okt 13 kl. 12:27

Fastställer dom mot rånarliga


Det blir varken kortare eller längre straff för fyra huvudmän i en rånarliga, som på olika sätt varit delaktiga i ett bankrån i Värmland 2012 samt planerat för ytterligare ett.Hovrätten fastställer tingsrättens dom. Tre av männen får fem års fängelse var för grovt rån och olaga hot i samband med rånet i värmländska Töcksfors samt för förberedelse till grovt rån i Bjurvattnet utanför Umeå.

UNT - 25 okt 13 kl. 12:27

Fastställer dom mot rånarliga

Hovrätten beslutar att fastställa tingsrättens dom mot fyra huvudmän i en rånarliga, som varit delaktiga i ett bankrån i Töcksfors 2012 samt planerat för ytterligare ett. Tre får fem års fängelse, den fjärde får två år.(TT).

NT - 25 okt 13 kl. 12:27

Fastställer dom mot rånarliga

Det blir varken kortare eller längre straff för fyra huvudmän i en rånarliga, som på olika sätt varit delaktiga i ett bankrån i Värmland 2012 samt planerat för ytterligare ett..

BT - 25 okt 13 kl. 12:30

Fastställer dom mot rånarliga

Det blir varken kortare eller längre straff för fyra huvudmän i en rånarliga, som på olika sätt varit delaktiga i ett bankrån i Värmland 2012 samt planerat för ytterligare ett. Hovrätten fastställer tingsrättens dom. Tre av männen får fem års fängelse var för grovt rån och olaga hot i samband med rånet i värmländska Töcksfors samt för förberedelse till grovt rån i Bjurvattnet utanför Umeå.

SvD - 25 okt 13 kl. 12:27

Fastställer dom mot rånarliga

Hovrätten beslutar att fastställa tingsrättens dom mot fyra huvudmän i en rånarliga, som varit delaktiga i ett bankrån i Töcksfors 2012 samt planerat för ytterligare ett..

NSD - 25 okt 13 kl. 12:27

Fastställer dom mot rånarliga

Det blir varken kortare eller längre straff för fyra huvudmän i en rånarliga, som på olika sätt varit delaktiga i ett bankrån i Värmland 2012 samt planerat för ytterligare ett..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Person befaras ha brunnit inne i villabrand

En villa utanför Norrtälje i Stockholms län totalförstördes efter en brand under skärtorsdagen. En person som är skriven på adressen saknas fortfarande..

DN - 7 timmar sedan

Högt tryck i hönseriet inför påsk

Det är högt tryck i det lilla äggpackeriet i Österhaninge veckan före påsk.  Men konsumtionen av Krav-märkta ägg minskar på stockholmarnas påskbord på tvärs med ett utbrett miljömedvetande.  – Många som målar och blåser ägg väljer det billigare alternativet när de beställer mer än vanligt, säger Peter Jonsson, hönsbonde på Sanda hönseri.

DN - 8 timmar sedan

Sekunddrama när Saint Louis vände

Ett tidigt mål avgjorde i San Jose, och ett sent i Winnipeg. Nu har Saint Louis och Vegas båda 3–2 i matcher i NHL:s åttondelsfinaler..

DN - 8 timmar sedan

Pekka Lindmark – stjärna före miljonkontrakten: ”30 år för tidig”

Hockeymålvakten Peter ”Pekka” Lindmark tog SM- och VM-guld, fällde den ryska ishockeybjörnen och blev vald till världens bäste. Men det var innan de stora pengarna kom in bland de svenska hockeyspelarna. – Jag var 30 år för tidig, konstaterar han lugnt och utan bitterhet..

DN - 8 timmar sedan

Långfredag - här kan du läsa dagens e-DN

I dag är det långfredag och ingen papperstidning kommer i brevlådan. Men självklart kan alla prenumeranter läsa DN som pdf genom att logga in här. .

DN - 8 timmar sedan

Assange: Ecuador begär att förre utrikesministern grips

Ecuadors tidigare utrikesminister Ricardo Patino begärs gripen av landets statsåklagare. Han anklagas för uppvigling mot den nye presidenten Lenín Moreno, och för samröre med Wikileaks, och är internationellt efterlyst. .

DN - 17 timmar sedan

Regeringen har utsett ny ambassadör i Kina

Helena Sångeland blir Sveriges nya ambassadör i Peking, meddelar utrikesdepartementet. Hon efterträder därmed Anna Lindstedt, som utreds för brott mot rikets säkerhet efter ett uppmärksammat möte om fängslade svensken Gui Minhai. .

DN - 17 timmar sedan

Påskrysare när Djurgården blev klart för SM-final

KARLSTAD. Kampen om finalplatsen mellan Färjestad och Djurgården blev en riktig rysare. Att Dick Axelsson hade en av huvudrollerna dramat var föga förvånande, men den här gången han får dela hjälterollen med Sebastian Strandberg och Adam Redieborn.

DN - 18 timmar sedan

Skottlossning i Bagarmossen gav sex års fängelse

Tre unga män skadades efter en tumultartad sammandrabbning i Bagarmossen i september. Två av dem skottskadades i benen.  Nu döms den tredje mannen för synnerligen grov misshandel till mer än sex års fängelse..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.