Opinionen.se > Opinion

Sunday, 21 April, 17:30

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Inga brister på olycksbussen
Bakom den allvarliga olyckan vid Slussen i Stockholm, då en buss skenade och skadade fem personer på Södermalmstorg, ligger inget tekniskt problem med bussen, uppger TV4 Nyheterna.Enligt Bengt Jandorff, förundersökningsledare hos trafikpolisen i Stockholm finns det inga fel eller brister på bussen, som kan förklara olyckan.Bengt Jandorff vill inte säga om olyckan berodde på något fel som föraren gjorde, som fick bussen att skena nedför en trapp och mot människor på torget. Utredningen ska vara klar inom kort..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Slussen, Stockholm, Södermalmstorg, TV4 Nyheterna, Bengt Jandorff, Jandorff

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inga, brister, olycksbussen
Barometern - 12 jul 13 kl. 13:33

Inga brister hos boenden

Vården vid två boenden i Kalmar har granskats av Inspektionen för vård och omsorg. Inga större brister hittades. Inspektionen för vård och omsorg ska regelbundet inspektera hem för vård eller boende som tar emot barn och unga.

YLE - 25 jun 14 kl. 19:21

Inga brister i Vörås hemservice

Några brister finns det inte med hemservicen i Vörå. Det anser Regionförvaltningsverket som har genomfört sin granskning av verksamheten. - Det fanns inga brister men förstås kan man alltid förbättra vissa saker.

YLE - 14 feb 13 kl. 08:48

NTM-central: Inga brister i ridmanege vars tak rasade

Polisen och Olycksutredningscentralen har börjat undersöka olyckan vid ridmanegen i Laukas i onsdags. Enligt polisen kan det ta upp till ett år att utreda olyckan. En tioårig flicka dog när taket på en ridmanege i Laukas norr om Jyväskylä rasade.

Nyhetskanalen - 13 okt 11 kl. 17:53

Revision fann inga brister hos Juholt

En internrevision av riksdagens ersättningar och resor genomfördes våren 2011. Håkan Juholt var en av dem som granskades - och internrevisionen hittade inga brister..

VBL - 14 feb 13 kl. 10:20

Yle: Myndigheterna märkte inga brister i Laukas

De kommunala myndigheterna inspekterade ridmanegen i Laukas i fjol somras. Då hittades inga brister..

LV - 04 jan 17 kl. 19:00

Inga brister på folkhögskolan - ärendet avslutas

Myndigheten för yrkeshögskolan finner inga brister i yrkesutbildningen Fotograf för reklam och magasin vid Gamleby Folkhögskola, de väljer därför att avsluta ärendet..

BT - 04 jan 18 kl. 12:07

Dödlig tågolycka: inga brister

Trafikverkets utredning av dödsolyckan på Viskadalsbanan i somras är nu klar. Inga brister i korsningen konstateras. .

Kristianstadsbladet - 30 dec 15 kl. 03:00

Inga brister hos behandlingshem

Anhöriga till en klient på ett behandlingshem i Sölvesborg pekade på stora brister. Inspektionen för vård och omsorg (IVO) har dock inte funnit några brister i redovisningen och avslutar ärendet..

Helsingborgs Dagblad - 16 jan 13 kl. 17:45

Trafikverket: Inga brister i halkbekämpningen

Det var inte brister i halkbekämpningen som orsakade landets mest omfattande massolycka. Det menar Trafikverkets avdelningschef Annika Canaki..

Dalarnas tidningar - 12 jun 13 kl. 10:45

Inga brister vid Ovansiljans HVB

Socialstyrelsen har gjort en oanmäld tillsyn vid Ovansiljans HVB. Ärendet avslutades utan att några brister konstateras..

Nya Wermlands Tidningen - 25 apr 14 kl. 13:11

Inga brister efter tillsyn

Efter den granskning som (IVO) Inspektionen för vård och omsorg gjort av Hillringsbergs behandlingshem har det inte framkommit något som tyder på att verksamheten brister inom de områden tillsynen omfattar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.