Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 20 April, 23:45

Jönköpingsnytt - 18 jul 11 kl. 16:40

Landstinget missade att diarieföra - dröjde ett årLandstinget i Jönköpings län har i ett svar på en JO-anmälan ingen förklaring till varför det dröjde nästan ett år innan en skriftlig varning till en anställd i Jönköpingsområdet blev diarieförd. Men i augusti ska det hållas utbildning i offentlighetsfrågor..
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Jönköpings, JO, Jönköpingsområdet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Landstinget, missadeatt , diarieföra, dröjdeett , år
Jönköpingsnytt - 29 dec 18 kl. 12:30

Missade fraktur – operation dröjde

Först en månad efter att den första kontakten tagits med vården upptäcktes en axelfraktur vid en andra granskning av röntgenbilderna. Nu har Region Jönköpings län anmält händelsen för prövning enligt lex Maria.
.

DalaDemokraten - 06 jul 15 kl. 17:48

Utredning av svårt leversjuk 5-åring dröjde

Det var under försommaren 2014 som en då femårig flicka undersöktes på en av länets barnmottagningar på grund av övervikt. Trots att en viss förhöjning av flickans leverprover upptäcktes dröjde det nästan ett år innan det kunde konstateras att hon led av en svår kronisk leversjukdom. Då hade hon en tid varit trött och hängig med feber och hosta.

Dalarnas tidningar - 06 jul 15 kl. 17:48

Utredning av svårt leversjuk 5-åring dröjde

Det var under försommaren 2014 som en då femårig flicka undersöktes på en av länets barnmottagningar på grund av övervikt. Trots att en viss förhöjning av flickans leverprover upptäcktes dröjde det nästan ett år innan det kunde konstateras att hon led av en svår kronisk leversjukdom. Då hade hon en tid varit trött och hängig med feber och hosta.

SN - 09 jan 16 kl. 15:06

Diagnos dröjde i sex år

Vid tolv års ålder sökte hon vård för ätproblematik, kräkfobi, trötthet och nedstämdhet. Vård söktes på barn- och ungdomskliniken, BUP, och Bagaregatans vårdcentral i Nyköping. Men först vid 18 års ålder ställdes diagnosen att hon led av kronisk tarmsjukdom, celiaki.

Kristianstadsbladet - 03 maj 14 kl. 17:56

Väjde för rådjur - hamnade i hus


En bilförare som väjde för ett rådjur tidigt på lördagsmorgonen i Trönö utanför Söderhamn hamnade riktigt fel.Han missade rådjuret, men körde i stället av vägen och genom två väggar på ett garage som är hopbyggt med ett boningshus.När bilen for in i garaget missade den sovrummet med mindre än en meter, skriver helahalsingland.

Helsingborgs Dagblad - 03 maj 14 kl. 17:58

Väjde för rådjur — hamnade i hus

En bilförare som väjde för ett rådjur tidigt på lördagsmorgonen i Trönö utanför Söderhamn hamnade riktigt fel. Han missade rådjuret, men körde i stället av vägen och genom två väggar på ett garage som är hopbyggt med ett boningshus. När bilen for in i garaget missade den sovrummet med mindre än en meter, skriver helahalsingland.

BT - 03 maj 14 kl. 17:56

Väjde för rådjur - hamnade i hus

En bilförare som väjde för ett rådjur tidigt på lördagsmorgonen i Trönö utanför Söderhamn hamnade riktigt fel. Han missade rådjuret, men körde i stället av vägen och genom två väggar på ett garage som är hopbyggt med ett boningshus.När bilen for in i garaget missade den sovrummet med mindre än en meter, skriver helahalsingland.

Sydsvenskan - 11 feb 15 kl. 08:42

Operation dröjde — kvinna dog

Den gamla kvinnan fick cancer i tarmen och skulle opereras. Men ingreppet dröjde och kvinnan dog i hjärtsvikt. Nu får Arvika sjukhus kritik av Inspektionen för vård och omsorg (Ivo), uppger GT/Expressen.

Helsingborgs Dagblad - 11 feb 15 kl. 08:42

Operation dröjde — kvinna dog

Den gamla kvinnan fick cancer i tarmen och skulle opereras. Men ingreppet dröjde och kvinnan dog i hjärtsvikt. Nu får Arvika sjukhus kritik av Inspektionen för vård och omsorg (Ivo), uppger GT/Expressen.

Sydöstran - 21 jan 16 kl. 12:49

IVO friar Landstinget i Blekinge

En man från Olofström anmälde Landstinget Blekinge till Socialstyrelsen. Det dröjde tre år innan beslutet kom. Inspektionen för vård och omsorg (IVO) friar nu landstinget..

SmålandsPosten - 04 dec 13 kl. 15:51

Landstinget bröt mot lagen - kontant betalning återinförs

Landstinget måste tillåta patienter att betala med kontanter vid vårdsbesök. Det slår Förvaltningsrätten nu fast i en dom.
– En seger för allmänheten, säger Tryggve Svensson (V).

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

HV-produkten om plötsliga jättesuccén

Han har varit skadeförföljd och haft en krokig karriär. Nu toppar HV71-produkten Sebastian Strandberg hela SM-slutspelets skytteliga.
– Jag har vuxit med förtroendet, säger 26-åringen inför den första SM-finalen mellan Djurgården och Frölunda.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Personbil i krock med älg

Det har kommit larm om en trafikolycka på väg 26.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

HV71 värvar forward från Kanada

HV71 har gjort klart med den kanadensiske forwarden Anthony Camara.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Se bilderna från stora skivmässan

Under lördagen arrangerades Sveriges näst äldsta skivmässa i Huskvarna folkets park. Mässan är också den mest etablerade mässan. Mässan brukar arrangeras en gång på hösten och en gång på våren och nu var det alltså dags igen.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Ny seger för Tord – Tenhult kryssade

IK Tord vann och Tenhults IF spelade oavgjort. Så blev utfallet för de lokala lagen i division 3-fotbollen under påskhelgen.
.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Hektiskt för polisen – många fick böter

Polisen har haft fullt upp sedan motormässan på Elmia drog igång. Det hela har resulterat i flera gripanden och skrivna böter för olika typer av brott.
.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Mässgeneralen om stora succén

Från bilutställning inför 3 000 personer i en bilhall på Ekhagen till en jättemässa med över 90 000 besökare. Lasse Theander var general över motormässan på Elmia i över 30 år. I en intervju med Jnytt berättar han om mässans framväxt.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Larm om misstänkt brand

SOS Alarm har fått larm om en misstänkt gräsbrand i ett dike vid Vip-rondellen i Mullsjö. Larmet kom in 12:25 till SOS Alarm.
.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

TV: Se de långa köerna till motormässan

Påskafton brukar vara den dagen som brukar locka flest besökare till motormässan på Elmia i Jönköping och det är också den dagen då det brukar bli som mest trafik. När mässan öppnade under lördagen skapades det mycket riktigt köer på flera håll.
.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Nya siffror: Så stark är kyrkan

Jönköping är fortfarande ett starkt religiöst fäste. Kommunen är den klart mest religiösa bland Sveriges större kommuner, enligt en undersökning som tidningen Sändaren tagit del av.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.