SR > Nyheter

Friday, 19 April, 07:43

SR - 18 jul 11 kl. 16:19

Område runt tempel blir demilitariserad zonFN:s högsta domstol, den Internationella domstolen i Haag, utlyste i dag en demilitariserad zon på gränsen mellan Thailand och Kambodja. Området, som länderna har stridit om i decennier, ligger omkring templet Preah Vihear..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Internationella, Haag, Thailand, Kambodja, Preah Vihear

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Område, runt, tempelblir , demilitariserad, zon
UNT - 14 aug 14 kl. 06:02

Stora planer för området runt Slotts

Drygt 1 000 nya bostäder i åttavåningshus planeras vid Kungsgatan i södra Uppsala, när området runt gamla Slottsfabriken nu ska omvandlas..

UNT - 14 nov 15 kl. 22:03

Området runt Eiffeltornet utryms

Området runt Eiffeltornet utryms..

Dagen - 21 jun 17 kl. 08:41

Område runt kyrka avspärrat – misstänkt farligt föremål

Polisen spärrade av ett stort område runt Adolf Fredriks kyrka i centrala Stockholm på tisdagskvällen efter att ett "farligt föremål" påträffats. Det visade sig senare att föremålet inte var explosivt..

Dagen - 21 jun 17 kl. 08:41

Område runt Adolf Fredriks kyrka avspärrat – misstänkt farligt föremål

Polisen spärrade av ett stort område runt Adolf Fredriks kyrka i centrala Stockholm på tisdagskvällen efter att ett "farligt föremål" påträffats. Det visade sig senare att föremålet inte var explosivt..

BT - 26 apr 18 kl. 06:10

Så vill fastighetsägarna rusta upp området runt Coop

Området runt Coop-fastigheten på Bergsäter kan om några år förvandlas till en helt ny stadsdel. BT visar i dag några förslag på hur fastighetsägarna tänker sig att kombinera bostäder och handel. – Spontant tycker jag att det här känns väldigt spännande, säger stadsarkitekten Rickard Mattsson..

NT - 17 dec 18 kl. 19:51

Område runt Drottninggatan avspärrat

En brand i en gasoltub under Saltängsbron ledde till att ett stort område runt Drottninggatan fick spärras av under måndagskvällen..

Jmini.se - 13 jan 16 kl. 10:12

Områden runt Jönköping var utan vatten

Under morgonen hade Jönköpings kommun problem med vattentillgången. Flera områden var drabbade. Bymarken, Skänkeberg, Dalvik, Hisingsängen och Axamo/Västersjön var under morgonen utan vatten.

UNT - 07 okt 14 kl. 08:49

Strider i nya områden runt Kobane

Striderna mellan extremistgruppen Islamiska staten (IS) och kurdisk milis i den strategiskt viktiga staden Kobane i norra Syrien har spridit sig till nya områden..

Kristianstadsbladet - 07 okt 14 kl. 08:49

Strider i nya områden runt Kobane

Striderna mellan extremistgruppen Islamiska staten (IS) och kurdisk milis i den strategiskt viktiga staden Kobane i norra Syrien har spridit sig till nya områden.
Enligt oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR) pågår strider nu i de södra och västra delarna av staden, som på arabiska heter Ayn al-Arab och ligger vid den turkiska gränsen.I går rapporterades IS ha tagit kontroll över tre distrikt i Kobane och ha hissat sin svarta flagga på flera platser.

BT - 07 okt 14 kl. 08:49

Strider i nya områden runt Kobane

Striderna mellan extremistgruppen Islamiska staten (IS) och kurdisk milis i den strategiskt viktiga staden Kobane i norra Syrien har spridit sig till nya områden. Enligt oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR) pågår strider nu i de södra och västra delarna av staden, som på arabiska heter Ayn al-Arab och ligger vid den turkiska gränsen.I går rapporterades IS ha tagit kontroll över tre distrikt i Kobane och ha hissat sin svarta flagga på flera platser.

SvD - 07 okt 14 kl. 08:49

Strider i nya områden runt Kobane

Striderna mellan extremistgruppen Islamiska staten (IS) och kurdisk milis i den strategiskt viktiga staden Kobane i norra Syrien har spridit sig till nya områden..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Muellerapporten skapar nya frågeställningar

Debatten om rysslandsutredningen har tagit ny fart i USA efter att Robert Muellers rapport nu är offentlig. Vissa pusselbitar har fallit på plats, men rapporten har samtidigt väckt många nya frågor..

SR - 4 timmar sedan

Torsken och skrubbskräddan konkurrerar om Östersjön

De senaste 40 åren har mängden av plattfisken skrubbskrädda ökat i centrala Östersjön samtidigt som torsken har minskat, det enligt en avhandling från SLU..

SR - 7 timmar sedan

Screening för prostatacancer kan bli verklighet

Socialstyrelsen svänger i frågan om att införa screening för prostatacancer, något som nu kan bli verklighet inom kort..

SR - 11 timmar sedan

Kortslutning misstänkt brandorsak i Paris

En kortslutning misstänks ligga bakom den omfattande branden som härjade katedralen Notre-Dame i Paris tidigare i veckan, uppger en talesperson för Parispolisen..

SR - 12 timmar sedan

Indien: Två reformer har chockat ekonomin

Under den BJP-ledda regeringen i Indien har två stora ekonomiska reformer genomförts som kraftigt skakat om landets ekonomi, rapporterar Naila Saleem..

SR - 12 timmar sedan

Rapport: Trump försökte få Mueller sparkad

Donald Trump trodde att hans tid som president var över när Robert Mueller inledde den så kallade Rysslandsutredningen..

SR - 13 timmar sedan

Klimataktivister blockerade SVT

Aktivister blockerade SVT:s byggnad i Malmö och kräver mer bevakning av klimatfrågor..

SR - 13 timmar sedan

Stödet för hindunationalistiska partiet stort i Bangalore

I den sydindiska IT-staden Bangalore är stödet för hindunationalistiska BJP:s politik tydlig, rapporterar Sveriges Radios korrespondent på plats..

SR - 13 timmar sedan

E18 avstängd efter olycka vid Enköping

E18 är avstängd innan Frösvitunneln mot Västerås på grund av en bilolycka..

SR - 14 timmar sedan

Häktade svensken nekar till anklagelserna

Den svenske medborgaren som sitter häktad i Ecuador är enligt landets president misstänkt för dataintrång mot regeringskonton. Men mannens försvarsadvokat tillbakavisar anklagelserna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.