Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 20 April, 03:32

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 11 kl. 15:52

Hund instängd i bil utanför CitygrossI söndags upptäckte en kvinna att en hund ylade och verkade lida i en bil på parkeringen vid Citygross. Hon vände sig till en ordningsvakt som bestämde sig för att slå sönder en ruta för att kunna befria hunden, vilket nöden tillåter enligt brottsbalken. Hundens ägare, en 43-årig man, är nu misstänkt för djurplågeri..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Citygross

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hund, instängdi , bilutanför , Citygross
Helsingborgs Dagblad - 12 jul 13 kl. 06:57

Hund instängd i bil

En polispatrull kallades till en parkeringsplats i centrala Landskrona vid 18.30-tiden på onsdagen eftersom någon hade ringt in och larmat att det satt en hund instängd i en bil där. Enligt polisanmälan ska uppringaren ha uppgett att hunden suttit instängd en längre tid i bilen.

Kristianstadsbladet - 29 apr 14 kl. 11:54

Polis larmades till hund instängd i varm bil

På måndagsförmiddagen hörde Jessica Lövquist hur en hund skällde dovt från en bil på sjukhusets parkering. 55 minuter senare var hunden fortsatt instängd i den varma bilen och Jessica larmade polisen.
Jessica Lövquist var på parkeringen utanför Centralsjukhuset när hon upptäckte att en hund skällde från en parkerad bil.

Nya Wermlands Tidningen - 01 jul 18 kl. 16:55

Hund instängd i bil

En hund påträffades under helgen instängd en bil vid småbåtshamnen på Strand..

Nerikes Allehanda - 05 maj 17 kl. 11:19

Hund instängd i bil i centrala Örebro – "hade börjat kippa efter andan"

Hunden satt instängd i en bil och försökte få luft genom en glipa i fönstret. Allmänheten larmade polisen..

Expressen - 29 jul 14 kl. 14:06

Fredrik hittade hunden instängd i Securitas bil

25 grader i skuggan och stekande sol. Då hittade Fredrik Malm en hund instängd i en bil tillhörande vaktbolaget Securitas. Hunden ska ha varit instängd i minst 20 minuter – vilket kan vara tillräckligt för att leda till döden för en hund.

SvD - 22 jul 15 kl. 09:23

Man lämnade sin hund i varm bil i en vecka

I minst en vecka ska en man ha hållit sin hund instängd i en avställd bil i Göteborg – mitt i sommaren. Nu blir han fråntagen hunden, skriver Metro..

NSD - 01 jun 17 kl. 17:45

Hund instängd i bil

En hund räddades ur en bil i dag i Svartöstan..

NSD - 01 jun 17 kl. 17:45

Uppdaterad: Hund instängd i bil

En hund hade lämnats i bil i dag i Svartöstan..

Expressen - 31 jul 18 kl. 17:47

Ägaren lämnade sin hund instängd i bilen

När hundägaren gick ner på stranden i Mellbystrand lämnades hunden kvar i den kokheta bilen.Flera personer observerade händelsen och larmade polisen.Hundägaren är nu misstänkt för djurplågeri, enligt polisen.

Trelleborgs Allehanda - 27 sep 16 kl. 08:50

Polis fritog instängd hund

En hund upptäcktes instängd i en bil på en parkeringsplats i Umeå. Hunden satt i en mycket liten bur, utan mat eller vatten. Ett vittne som larmade hade inte sett till någon hundägare på fyra dygn och i natt plockade polis ut djuret ur fordonet - Vi har sökt bilägaren, utan att få tag i denne.

SmålandsPosten - 27 sep 16 kl. 08:50

Polis fritog instängd hund

En hund upptäcktes instängd i en bil på en parkeringsplats i Umeå. Hunden satt i en mycket liten bur, utan mat eller vatten. Ett vittne som larmade hade inte sett till någon hundägare på fyra dygn och i natt plockade polis ut djuret ur fordonet - Vi har sökt bilägaren, utan att få tag i denne.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

När samvetet sitter i magen.

Att handla mat är att välja. Och det är svårt..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Skulle hjälpa hundbiten – hotades med gevär

En man i Kungälvs kommun blev attackerad och biten av sin hund på fredagsmorgonen. En person som blev vittne till händelsen försökte komma till undsättning varpå hen hotades av hundägaren med gevär, skriver GP. Vittnet larmade polis som grep hundägaren.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Mueller-rapporten lockar amerikaner

USA verkar inte få nog av Robert Muellers Rysslandsrapport. Först samlades miljoner kring tv-apparaterna för att se den presenteras, och nu vill oväntat många läsa rapporten i bokform. Den särskilde åklagaren Robert Muellers Rysslandsrapport slukades av.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Sjuksköterska dömd för fyra mord

En italiensk sjuksköterska har dömts till livstids fängelse för att ha dödat fyra patienter. Men polisen misstänker att hon kan ha upp till tio liv på sitt samvete. Den 56-åriga Fausta Bonino ska ha tagit livet av sina patienter, som alla var allvarligt.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Påven riktar påskkritik mot världens ledare

Påve Franciskus tillägnade långfredagens mässa åt offren för människohandel och den svåra situationen för flyktingar världen över. Den katolska kyrkans högste ledare ger varje påsk en person eller en grupp i uppgift att skriva de tal som hålls i samband.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Rånare slog till mot livsbutik – greps av polisen

På fredagskvällen blev en livsbutik på Artillerigatan rånad..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Warren vill ställa Trump inför riksrätt

Demokraten Elizabeth Warren tar öppet ställning för ett riksrättsåtal som skulle kunna avsätta USA:s president Donald Trump, med hänvisning till den så kallade Rysslandsutredningen. Hon är den första presidentkandidaten som tar det steget. "Mueller-rapp.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Guidetti målskytt när Alavés tappade ledning

Svensken satte ledningsmålet efter fyra minuter i matchen mot Valladolid..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

George Weah jagad från kontoret av ormar

Den tidigare fotbollsstjärnan George Weah har evakuerats från sin arbetsplats..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Dan Ekborg fick lämna ”Let's dance”

Dan Ekborg och Cecilia Ehrling Danermark fick lämna "Let's dance" efter veckans känslosamma fredagsfinal. – Så här länge trodde jag aldrig själv att jag skulle få vara kvar, sade Dan Ekborg. Kvällen bjöd på starka känslor då deltagarna uppmanades tilläg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.