BT > Utrikes

Sunday, 21 April, 19:05

BT - 18 jul 11 kl. 15:27

Press på Cameron efter polisavgångar
Ytterligare en polischef, den biträdande chefen för Londonpolisen, John Yates, avgår till följd av avlyssningsskandalen.
Yates ska bland annat ha varit vän med Neil Willis, en av de tidigare cheferna på News of the World som greps förra veckan.
Härvan kring Murdochimperiet växer och pressen på premiärminister Cameron ökar.
I sitt avgångstal riktade chefen för Londonpolisen Paul Stephenson skarp kritik mot premiärministern, som är på resa i Afrika.
Från Sydafrika sade Cameron att det kan bli aktuellt med ett extra parlamentsmöte på onsdag då han är tillbaka i Storbritannien.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Cameron, Londonpolisen, Yates, Neil Willis, News, World, Murdochimperiet, Londonpolisen Paul Stephenson, Afrika, Sydafrika, Storbritannien, Met, News International, Stephenson, Worlds, Coulson, Coulsons, Williams, David Cameron, Wallis, Purdew, The Guardian, Londons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Press, Cameronefter , polisavgångar
HBL - 07 nov 14 kl. 17:58

Cameron vill kopiera Slush

David Cameron vill kopiera den finländska uppstartsfestivalen Slush. I utbyte snappar Alexander Stubb upp en av Camerons idéer – Stubb börjar ordna träffar mellan entreprenörer och investerare på Villa Bjälbo.Storbritanniens premiärminister David Cameron, Finlands statsminister Alexander Stubb (Saml) och deras sju stats- och premiärministerkolleger från Norden och Baltikum möttes i Esbo i går.

Sydsvenskan - 24 feb 15 kl. 04:00

Ödesmättade tongångar för SHL-utmanare

Inget lag kan helt kontrollera sitt öde. Men Malmö Redhawks kan i alla fall kraftigt påverka utgången av säsongen. Bortavinst mot Västerås i kväll och topp 2-placeringen måste anses vara hemma.

SvD - 06 apr 16 kl. 13:49

Cameron: "Inga pengar från skatteparadis"

Storbritanniens premiärminister David Cameron säger att han och hans familj inte kommer att tjäna några pengar från tillgångar i skatteparadis, inte heller i framtiden..

SR - 07 apr 16 kl. 20:46

Cameron medger vinst via skatteparadis

Storbritanniens premiärminister David Cameron medger att han har tjänat pengar på sin fars tillgångar i skatteparadis, uppger brittiska The Guardian..

YLE - 04 maj 17 kl. 07:51

Lejonen slår ur underläge: ”Lättare att inte ha så stor press på sig”

Finland hör inte till de hetaste mästarkandidaterna i VM-turneringen i ishockey. Lejonen har inte imponerat den här säsongen och truppen saknar stjärnglans. Trots två segrar i EHT-turneringen i Tjeckien förra veckan så imponerade Finland inte spelmässigt.

Helsingborgs Dagblad - 03 apr 18 kl. 17:49

Hellre Göteborg än Houston för Press

Första säsongen i Göteborg blev startskottet för landslagskarriären. Sex år senare hoppas amerikanska anfallsstjärnan Christen Press på en ny nystart. – Jag har tiden i Göteborg att tacka för mycket av mina framgångar, säger hon.

NSD - 03 mar 15 kl. 08:20

Sportchefen sätter press på sina stjärnor

Grundserien i SHL har varit ett misslyckande för Luleå Hockey och med två omgångar kvar att spela sätter sportchefen Lars "Osten" Bergström press på spelarna: "Vi lever i en resultatorienterad bransch och de har betalt därefter", säger han..

Affärsvärlden - 20 jan 16 kl. 15:42

Börsen fortsatt under press

Stockholmsbörsen har under den tidiga onsdagseftermiddagen återhämtat mindre delar av förmiddagens kännbara nedgångar. Sentimentet förblir under press av återigen fallande omvärldsbörser och råoljepriser. På bolagsfronten gick kvartalsrapporterande Castellum och Kappahl mot strömmen..

DN - 28 jan 16 kl. 07:00

Storstjärna under press inte van vid att tackla motgångar

På två år har Sven Thorgren gått från doldis till storstjärna. Succén har tvingat den 21-årige snowboardåkaren – som i helgen tävlar i X-games i Aspen – att lära sig att hantera press. – Man får lite prestationsångest och bygger upp mycket tankar.

DI - 19 aug 16 kl. 16:24

USA-börser: Breda nedgångar, råvarorna sätter press

USA-börserna backade i den inledande handeln. Råvarurelaterade aktier tar täten i nedgången, en starkare dollar sätter press på råvarumarknaden..

BT - 03 apr 18 kl. 17:49

Hellre Göteborg än Houston för Press

Första säsongen i Göteborg blev startskottet för landslagskarriären. Sex år senare hoppas amerikanska anfallsstjärnan Christen Press på en ny nystart. - Jag har tiden i Göteborg att tacka för mycket av mina framgångar, säger hon.

Fler nyheter från BT

BT - 04 apr 19 kl. 09:04

Ny lag vill få bort våld från sociala medier

Sociala medier-företag kan tvingas böta upp till tio procent av sin omsättning och chefer kan sättas i fängelse i upp till tre år om våldsamt innehåll inte tas bort från plattformarna tillräckligt snabbt, enligt en ny australisk lag.(TT).

BT - 04 apr 19 kl. 07:00

Ungersk människorättsjurist får utmärkelse

Den ungerska Helsingforskommittén arbetar med flyktingars rättigheter i ett land där premiärminister Victor Orbáns politik fått många att högljutt protestera. En av ledarna för kommittén, Márta Pardavi, prisas nu som årets människorättsförsvarare för sitt arbete i Ungern.(TT).

BT - 04 apr 19 kl. 03:50

Tusentals flykt undan översvämningar

Över 20 000 hushåll påverkas av svåra översvämningar i Paraguay till följd av två veckors kraftig regnande, sedan vattennivån i Paraguayfloden stigit kraftigt. Regnet förutspås fortsätta och i floden, som sträcker sig cirka 1 000 kilometer från norr till söder, väntas vattnet fortsätta att stiga.(TT).

BT - 04 apr 19 kl. 02:37

Många döda efter jihadistattacker

62 personer ska under tre dagar ha dödats i samband med jihadistattacker och efterföljande konflikter i Burkina Faso. - Vi har 32 döda på grund av terroristerna.(TT).

BT - 04 apr 19 kl. 00:29

Flygkraschrapport kan komma på torsdagen

I dag väntas en första preliminär rapport om vad som hände när ett passagerareplan från Ethiopian Airlines med 157 personer ombord kraschade, rapporterar AFP med hänvisning till anonyma källor nära utredningen.(TT).

BT - 03 apr 19 kl. 23:16

Terrordömd finländare utlämnad från Danmark

En finsk man som dömdes för terrorbrott i Danmark förra året har utlämnats till Finland, rapporterar Yle. Enligt Yles uppgifter är det en 26-årig man. I mars förra året dömdes han till fyra års fängelse av en dansk domstol för att ha anslutit till terrorrörelsen IS.

BT - 03 apr 19 kl. 21:32

Krafttag mot kolera efter cyklonen Idai

En vaccinationskampanj för att förhindra spridningen av kolera har inletts i Moçambique. Över 1 400 personer har smittats av sjukdomen som en följd av den förödande cyklonen som har svept fram över regionen och orsakat över 900 dödsfall.(TT).

BT - 03 apr 19 kl. 19:40

Löfven säger ja till EU-åklagare

Det var nej, nej, nej i många år. Men nu har regeringen ändrat sig om EU:s åklagarsamarbete Eppo. Ett förslag ska nu läggas till riksdagen om svenskt deltagande, berättar statsministern i Bryssel.

BT - 03 apr 19 kl. 18:34

1500-talsvrak funnet vid containerjakt

Ett skeppsvrak från 1500-talet har upptäckts i vattnen vid Frisiska öarna utanför Nederländernas kust. "Det är det äldsta sjögående fartyget som någonsin hittats i nederländska vatten", meddelar landets vetenskaps- och kulturdepartement.(TT).

BT - 03 apr 19 kl. 18:29

Antalet döda i iranska översvämningar stiger

Antalet personer som omkommit i samband med de omfattande översvämningarna i Iran har stigit till 62, uppger iranska hälsovårdsmyndigheter enligt nyhetsbyrån Fars. Provinsen som heter Fars är värst drabbad med 21 döda. Dödsfall har noterats i elva av Irans totalt 31 provinser.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.