Dagens Medicin > Nyheter

Wednesday, 24 April, 21:28

Dagens Medicin - 18 jul 11 kl. 16:12

Jagar insulinmördare på sjukhusSjuksköterskan larmade om att patienterna hade lågt blodsocker. Nu jagar polisen en misstänkt mördare på ett brittiskt sjukhus.  .
Läs mer på Dagens Medicin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jagar, insulinmördare, sjukhus
Barometern - 13 jan 14 kl. 09:24

Krypande obehagligt när poliser jagar seriemördare

I HBO:s åtta avsnitt långa tv-serie True Detective spelar Woody Harrelson och Matthew McConaughey två poliser i den amerikanska södern som 1995 sammanförs för att försöka hitta en läskig seriemördare. Men redan i inledningen får vi även se separata polisförhör med de båda poliserna hela sexton år senare kring något ouppklarat – ett smart upplägg.
Jag ska erkänna att jag började förhandstittningen med låga förväntningar.

Sydsvenskan - 17 jun 14 kl. 05:30

Omaka par jagar mördare i förortsidyll

En solig förort är spelplats för nästa ”Scandinavian noir”. I Kanal 5:s internationella storsatsning ”100 Code” försöker det omaka paret Michael Nyqvist och Dominic Monaghan stoppa en seriemördare..

Expressen - 01 maj 13 kl. 18:11

Ulrika Rogland jagar mördare och pedofiler

Våld, hot, bedrägeri - brottslighet. Vårt samhälle måste skydda sig mot ondska och oärlighet. Vi behöver ett fungerande rättssystem med poliser, åklagare, advokater, tull och kustbevakning.

Aftonbladet - 10 aug 13 kl. 23:12

Massivt polispådrag jagar mördare i vildmarken

DN - 07 okt 13 kl. 05:56

Polis jagar mördare i Göteborg

En man i 30-årsåldern sköts natten till måndagen ihjäl i Angered i nordöstra Göteborg..

DN - 10 okt 13 kl. 12:14

100 poliser jagar mördare i Göteborg

Rikskriminalen och fyra länspolismyndigheter ska hjälpa polisen i Västra Götaland att jaga gärningsmännen bakom den mordvåg som drabbat länet i år. Över 100 poliser deltar i jakten..

Expressen - 04 okt 14 kl. 10:30

Marie jagar mördare med hjälp av DNA

Professor Marie Allen, 49, gör osynliga spår synliga. Hennes analyser av mänskliga celler kan vara skillnaden mellan ett friande och ett fällande. Möt landets främsta expert på DNA och kriminal-teknisk forskning..

Uppsalanyheter.se - 01 dec 14 kl. 07:26

Recension: Professor Stenberg jagar mördare i Uppsala

Någon stor fan av noveller är jag icke. Däremot gillar jag ruskiga berättelser, deckare, psykologiska thrillers och sådan litteratur som är på gränsen till det övernaturliga, det spöklika. Och så gillar jag Uppsala, där jag bor sedan 32 år tillbaka...

LV - 04 jun 15 kl. 08:45

Polisen jagar dubbelmördare

Mitt på dagen förra torsdagen hittades två personer i 70-årsåldern döda i ett hus i Norrahammar söder om Jönköping. Nu har Polisen fått det bekräftat att de mördades..

ÖstersundsPosten - 01 jul 15 kl. 00:10

Bokrecension: Norska polisen jagar seriemördare

Grottmannen.

Fler nyheter från Dagens Medicin

Dagens Medicin - 2 timmar sedan

Dator pratar genom att tolka hjärnsignaler

Genom att mäta och tolka aktiviteter i hjärnans talcentra har forskare lyckats skapa en syntetisk röst. Steget är det första mot att ge personer som förlorat talförmågan möjlighet att kommunicera med prat..

Dagens Medicin - 5 timmar sedan

Fysisk aktivitet tycks inte skydda mot demens

Det finns ingen koppling mellan låg grad av fysisk aktivitet och risk för att senare drabbas av demens, enligt en ny studie som tar hänsyn till så kallad omvänd kausalitet..

Dagens Medicin - 5 timmar sedan

Gravida med diabetes riskerar föda tidigt

Gravida med diabetes typ-1 löper en ökad risk att föda innan vecka 37. Risken finns även om de har ett välkontrollerat blodsocker, enligt en svensk registerstudie..

Dagens Medicin - 6 timmar sedan

Stärkt etikgranskning av screeningprogram

Socialstyrelsen kommer framledes anlita separat expertis inom medicinsk etik vid bedömning av nya och befintliga screeningprogram för tidig upptäckt av olika sjukdomar. Det är en nyhet som presenteras i en ny rapport om framtidens cancerscreening..

Dagens Medicin - 6 timmar sedan

Karolinska måste spara mer

Karolinska universitetssjukhusets ekonomi är sämre än befarat. Sjukhuset måste spara ytterligare 500–600 miljoner, rapporterar Dagens Nyheter..

Dagens Medicin - 6 timmar sedan

Blodprov tycks vittna om nervcellsdöd

Nya data ger stöd för att blodprov kan avslöja nervcellsskada hos personer med alzheimer eller lindrigare minnesproblem. Fynden kan påverka svensk sjukvård..

Dagens Medicin - 7 timmar sedan

Region Västernorrland polisanmäler tidigare chef

Enligt en utredning kan en tidigare chef ha åsamkat Västernorrland en ekonomisk skada på 60 000 kronor. Om det är brottsligt ska polisen avgöra..

Dagens Medicin - 8 timmar sedan

Hon föreslås ta över Sylf

Madeleine Liljegren förslås som ny ordförande för två år i Sveriges yngre läkares förening, Sylf..

Dagens Medicin - 9 timmar sedan

Så ska VGR spara in på vården

Västra Götalandsregionen har bestämt att vidta åtgärder för att minska underskottet och införa arbetssätt som stödjer följsamhet till budget, skriver regionstyrelsen i ett pressmeddelande. .

Dagens Medicin - 9 timmar sedan

Vaccin mot malaria testas i stor skala

För första gången på decennier inleds nu ett storskaligt försök att vaccinera mot malaria. I Malawi, Kenya och Ghana ska barn under två år skyddas mot den fruktade sjukdomen som varje år kräver nästan en halv miljon människors liv..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.