DI > Ekonomi

Wednesday, 24 April, 11:26

DI - 18 jul 11 kl. 15:27

USA-börser: Nedgång väntar



Terminerna indikerar en negativ öppning på måndagen sedan demokrater och republikaner fortfarande inte lyckats enas om taket för den amerikanska statsskulden två veckor innan deadline..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Nedgång, väntar
DI - 29 jan 14 kl. 15:13

USA-börser: Nedgång väntar

Terminerna för de ledande börsindexen i USA noterades lägre inför onsdagens handelsstart. På makrofronten har blickarna alltmer riktats mot kvällens policybesked från Federal Reserve..

DI - 10 mar 14 kl. 14:12

USA-börser: Nedgång väntar

Kurserna på de ledande USA-börserna väntas öppna något nedåt under måndagen, efter att det breda S&P 500-indexet stängt på ännu en rekordnotering på fredagen. Svag exportstatistik från Kina bidrog till sentimentet..

DI - 05 jun 13 kl. 15:08

USA-börser: Nedgång väntar

Terminerna för de ledande amerikanska börsindexen noterades nedåt en dryg halvtimma före onsdagens öppning när marknaden fortsatt att fokusera på Fed..

DI - 26 jul 13 kl. 15:06

USA-börser: Nedgång väntar

New York-börserna väntas inleda veckans avslutande handel med något lägre indexnoteringar. I dataspelssektorn rusar Activision Blizzard i förhandeln på ägarförändringar..

DI - 04 sep 13 kl. 15:25

USA-börser: Svajig start väntar

Terminerna för de ledande amerikanska börsindexen pekade på en lätt nedgång på New York-börsen och en dito uppgång på Nasdaq en stund före börsuppgången, samtidigt som USA:s president Barack Obama besökte Sverige..

DI - 27 jan 14 kl. 14:39

USA-börser: Wall Street väntar på rekyl uppåt

Terminerna för de ledande börsindexen i USA indikerade en positiv öppning inför veckans första handelsdag. Samtidigt visade börserna i Europa och Asien nedgångar på bred front..

DI - 13 maj 16 kl. 15:30

USA-börser: Klen start väntar i New York

Stark detaljhandelsstatistik bidrog till att tillfälligt nära på sudda ut den tidigare nedgången i terminerna för de amerikanska börserna, inför fredagens öppning..

DI - 16 aug 13 kl. 15:27

USA-börser: Uppgång väntar

Terminerna för de ledande indexen i USA indikerade en svagt positiv öppning på Wall Street på fredagen. I fokus på makrofronten är konsumentindikatorer i form av bostadsdata som inkommit samt Michiganindex som inväntas strax efter de amerikanska börsernas öppning..

DI - 20 aug 13 kl. 14:33

USA-börser: Uppgång väntar

Terminerna för de ledande indexen i USA indikerade en svagt positiv öppning på Wall Street på tisdagen. Fokus på finansmarknaderna ligger fortsatt på den väntade kommande nedtrappningen av Federal Reserves tillgångsköp. På rapportfronten överraskade Home Depot på uppsidan..

DI - 31 okt 13 kl. 13:54

USA-börser: Svajigt start väntar

USA-börserna väntas inleda torsdagens handel kring nollstrecket..

DI - 19 dec 13 kl. 14:06

USA-börser: Sur start väntar

Terminerna för de ledande USA-indexen pekade försiktigt ned inför torsdagens handelsstart, efter onsdagens breda uppgångar som kom i spåren av Federal Reserves beslut att påbörja nedtrappningen av tillgångsköpen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Fläskköttsjätte utsatt för förgiftningshot och utpressning

Danska fläskköttsproducenten Danish Crown är bland de europeiska livsmedelsbolag som i april utsatts för utpressning vid hot om att bolagets produkter skulle förgiftas, skriver danska medier..

DI - 30 minuter sedan

TCO: Avgiftshöjning är inte pensionspopulism

SLUTREPLIK. TCO delar Svenskt Näringslivs grundläggande uppfattning att pensionssystemet i stort fungerar väl (Di Debatt 17/4). Men systemet bygger på en balans mellan arbetad tid och tid som pensionär, och vår bedömning är att den balansen inte går att upprätthålla långsiktigt enbart genom att vi arbetar längre.

DI - 30 minuter sedan

Höjda rekommendationer för Tele2 och Getinge

Amerikanska CFRA Research har höjt rekommendationerna för Tele2 och Getinge efter att bolagen släppt sina kvartalsrapporter. Flera analyshus höjer också riktkurserna för AAK efter tisdagens rapport..

DI - 30 minuter sedan

Industriarbetsgivarna: Svensk basindustri tappar mot omvärlden

Svensk basindustri stagnerar. Produktionsvärdet har minskat 7 procent mellan 2005 och 2017 samtidigt som det ökat i länder som Finland, Tyskland och Österrike. Mycket finns att vinna på om Sverige kunde nå en utveckling som dessa länder..

DI - 45 minuter sedan

Hemberg miljonköper på börsen – lägger till fem nya bolag i portföljen

Sparprofilen Claes Hemberg börjar ändra syn på börsläget. Nu har han köpt aktier i fem nya börsbolag, varav en av investeringarna tillhör hans största hittills. ”Jag går in med en miljon kronor och följer bolaget.

DI - 45 minuter sedan

Immunovia ökar förlusten i första kvartalet

Immunovia redovisar ett rörelseresultat om -27,2 miljoner kronor för det första kvartalet (-17,4)..

DI - 1 timme sedan

De är vinnare och förlorare efter morgonens rapporter

En dryg timme efter börsöppning har marknaden hunnit göra sin första bedömning av morgonens rapporter. Flera av rapportbolagen stiger på sina kvartalsbekännelser – men det finns undantag..

DI - 1 timme sedan

Analytiker: Organisk tillväxt i fokus inför Trelleborgs rapport

Industrikoncernen Trelleborg står inför en kvartalsrapport som kan vara den sista under 2019 då positiv organisk tillväxt redovisas. Avtagande global ekonomisk tillväxt och ökade kostnader för insatsvaror är förklaringen..

DI - 1 timme sedan

Di:s expert: Därför blev det ingen ”boost” för rapportbolaget

Analysreportern Ulf Petersson kommenterar Kindreds resultat – och marknadens reaktion – i Börsmorgon..

DI - 1 timme sedan

Bioteknikbolaget rasar efter försening – analytiker ser köpläge

Oncopeptides nyhet på onsdagsmorgonen om en försening i Ocean-studien fick aktien att falla. Mot den bakgrunden ser Carnegie ett köpläge. Det framgår av en marknadskommentar..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.