Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 21 April, 19:07

Aftonbladet - 18 jul 11 kl. 15:14

Shrien Dewani beviljas borgenSvenska Anni Dewani skts till dds under parets smekmnad i SydafrikaUnder mndagens frhandlingar beviljade rtten borgen fr maken..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Shrien, Dewani, beviljas, borgen
Expressen - 18 jul 11 kl. 16:50

Shrien Dewani knäckt - beviljades borgen

Shrien Dewani beviljades borgen och slipper dessutom närvara i rätten under de fyra dagar som utlämningsförhandlingarna pågår. Anledningen är hans dåliga psykiska hälsa, skriver brittiska BBC på nätet..

Expressen - 08 feb 11 kl. 12:18

Shrien Dewani uteblev från rätten

Svenska Anni Dewanis mördades på sin bröllopsresa i Kapstaden. Hennes make Shrien Dewani anklagas för att ha beställt mordet och Sydafrika vill få honom utlämnad från Storbritannien. I dag skulle en brittisk domstol ta beslut om utlämnandet - men Shrien Dewani kunde inte närvara av hälsoskäl.

Expressen - 20 jan 11 kl. 10:58

Shrien Dewani kommer inte till rätten

I dag ställs Shrien Dewani, 31, som misstänks ha beställt mordet på sin fru Anni Dewani, inför rätta igen i London. Men huvudpersonen själv är inte på plats på grund av "dålig hälsa"..

Expressen - 20 jan 11 kl. 12:13

Shrien Dewani kom inte till rätten

Shrien Dewani, 31, som misstänks ha beställt mordet på sin fru Anni Dewani, ställdes än en gång inför rätta i dag Huvudpersonen själv var dock inte på plats på grund av dålig psykisk hälsa. Enligt ett läkarintyg lider han av depression och posttraumatisk stress. .

Nyhetsverket - 20 jan 11 kl. 13:03

Mordmisstänkte Shrien Dewani kom inte till rätten

Shrien Dewani, 31, som misstänks ha beställt mordet på sin fru Anni Dewani på parets bröllopsresa i Sydafrika, ställdes än en gång inför rätta i dag. Huvudpersonen var dock inte på plats på grund av dålig psykisk hälsa. Enligt ett läkarintyg lider han av depression och posttraumatisk stress, uppger Expressen.

Expressen - 22 feb 11 kl. 08:47

Shrien Dewani har försökt ta sitt liv

Shrien Dewani, som misstänks för mordet på sin svenska hustru Anni, har försökt ta livet av sig. Dewani vårdas nu på sjukhus med dygnet-runt-bevakning, skriver The Sun. .

Expressen - 03 maj 11 kl. 14:36

Shrien Dewani kan komma att utlämnas

På tisdagen infann sig Shrien Dewani, som misstänks för att ha beställt mordet på sin fru Annie Dewani, återigen i rätten. En domare ska avgöra om han ska utlämnas till Sydafrika. - Vi hoppas och ber att vi snart kommer att få alla svaren på vad som verkligen hände min Annie, säger hennes far Vinod Hindocha i ett sms till Times..

Expressen - 10 aug 11 kl. 14:22

Shrien Dewani kan utlämnas

Shrien Dewani, 31, som misstänks för mordet på sin hustru Annie Dewani, 28, kan utlämnas till Sydafrika. Det beslutade en brittisk domstol på onsdagen. Det slutgiltiga beslutet tas dock av Storbritanniens inrikesminister, rapporterar AFP.

Expressen - 16 dec 11 kl. 13:45

Beslut dröjer om mordmisstänkte Shrien Dewani

Först nästa år får britten Shrien Dewani som anklagas för att ha beställt mordet på sin svenska fru Anni Dewani under parets smekmånad i Sydafrika veta om han ska utlämnas till Sydafrika. .

Expressen - 30 mar 12 kl. 12:14

Shrien Dewani sjuk - slipper bli utlämnad

Shrien Dewani, som anklagas för att ha beställt mordet på sin fru Anni Dewani under parets smekmånad i Sydafrika i november 2010, utlämnas i nuläget inte till Sydafrika. Medicinska skäl anges som orsak..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.