DN > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 09:30

DN - 18 jul 11 kl. 08:32

Sverige glädjeämne för MetroEtt rejält vinstlyft för Metro Sverige glädjer gratistidningskoncernens chef Per Mikael Jensen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Metro, Metro Sverige, Per Mikael Jensen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, glädjeämneför , Metro
Sydsvenskan - 01 jun 15 kl. 11:05

Dahlkvist glädjeämne bland skadorna

Sammantaget så fortsätter Sverige att drabbas av bakslag i VM-uppladdningen.
Men för Lisa Dahlkvist höft ser det allt ljusare ut inför VM-premiären om en vecka.
— Det känns jättebra, superskönt, säger hon..

UNT - 01 jun 15 kl. 11:04

Dahlkvist glädjeämne bland skadorna

Sammantaget så fortsätter Sverige att drabbas av bakslag i VM-uppladdningen..

GöteborgsPosten - 01 jun 15 kl. 11:06

Dahlkvist glädjeämne bland skadorna

Sammantaget så fortsätter Sverige att drabbas av bakslag i VM-uppladdningen.Men för Lisa Dahlkvist höft ser det allt ljusare ut inför VM-premiären om en vecka. - Det känns jättebra, superskönt, säger hon..

Helsingborgs Dagblad - 01 jun 15 kl. 11:05

Dahlkvist glädjeämne bland skadorna

Sammantaget så fortsätter Sverige att drabbas av bakslag i VM-uppladdningen.
Men för Lisa Dahlkvist höft ser det allt ljusare ut inför VM-premiären om en vecka.
— Det känns jättebra, superskönt, säger hon..

DN - 01 jun 15 kl. 12:37

Lisa Dahlkvist glädjeämne bland skadorna

Sammantaget så fortsätter Sverige att drabbas av bakslag i VM-uppladdningen. Men för Lisa Dahlkvist höft ser det allt ljusare ut inför VM-premiären om en vecka. – Det känns jättebra, superskönt, säger hon..

UNT - 01 jun 15 kl. 17:10

Dahlkvist glädjeämne bland skadorna

Sammantaget fortsätter Sverige att drabbas av bakslag i VM-uppladdningen..

Dalarnas tidningar - 13 dec 14 kl. 20:00

Arwidsson enda glädjeämnet

Totalt sett stod Sverige för en relativt blek insats i lördagens skidskyttstafett, men Limasonen Tobias Arwidsson, som åkte förstasträckan var ändå ett litet glädjeämne..

DalaDemokraten - 13 dec 14 kl. 20:00

Arwidsson enda glädjeämnet

Totalt sett stod Sverige för en relativt blek insats i lördagens skidskyttstafett, men Limasonen Tobias Arwidsson, som åkte förstasträckan var ändå ett litet glädjeämne..

Trelleborgs Allehanda - 04 jun 12 kl. 20:52

Pilevall bland de bästa i Sverige

Foto: Privat
Trelleborg Pilevallskolans fjärdeklassare hamnade på 14:e plats av 121 lag när finalen av Schackfyran avgjordes i Västerås i helgen. ? Vi är mycket nöjda, säger processledaren Alex Nikolaidis.

Nyheter 24 - 14 apr 14 kl. 07:14

Fi:s glädje – får två procent i ny mätningHela mätningen

SVERIGE. I Metro/Yougovs opinionsmätning för april är det egentligen bara ett parti som ökar nämnvärt – Feministiskt initiativ. Fi når i undersökningen närmare två procent av stödet.

Nyheter 24 - 06 dec 13 kl. 13:50

Alliansens nya kris – gapet växerHela undersökningen

SVERIGE. Det är nu bara tio månader kvar till riksdagsvalet, och det ser ut att krävas något alldeles extra om Alliansen ska få förtroendet en tredje mandatperiod.I en ny opinionsmätning från Metro/Yougov backar Moderaterna mest av alla.

Fler nyheter från DN

DN - 23 timmar sedan

Danskarna som dog i Sri Lanka barn till känd företagare

De tre danska medborgare som dog i sprängdåden mot hotell och kyrkor i Sri Lanka på söndagen var syskon, och barn till den danske miljardären och företagaren Anders Holch Povlsen och hans hustru Anne Holch Povlsen..

DN - Igår: 07:11

Resor till Sri Lanka får bokas om

De svenska resebolagen har haft kontakt med alla sina svenska resenärer på Sri Lanka. Och de som har inbokade resor till landet med Ving den närmaste tiden har fått möjlighet att boka om sina resor..

DN - 19 apr 19 kl. 18:23

Nya rökförbudet delar krogbranschen

I december förra året tog riksdagen ett beslut som har väckt starka känslor i restaurangvärlden. En ny tobakslag träder i kraft vilket innebär att det blir förbjudet att röka på flera allmänna platser. Bland annat idrottsplatser, lekplatser, perronger samt uteserveringar.

DN - 19 apr 19 kl. 11:33

Polisen tar till ”full styrka” för att hindra klimatprotest på Heathrow

Klimataktivister planerar att blockera flygtrafiken på Londons jätteflygplats Heathrow på långfredagen. Inrikesministern fördömer alla demonstranter som ”går utanför lagen” och ger polisen rätt att använda sin ”fulla styrka”..

DN - 17 apr 19 kl. 07:43

Slopad vinstdelning till personalen lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..

DN - 16 apr 19 kl. 10:28

Oro hos Swedbanks kunder efter penningtvättsskandalen

Turbulensen kring penningtvättsskandalen har skapat oro hos Swedbanks kunder. Nu har banken skickat ut ett meddelande till kunderna.  – Vi har sett att frågorna från kunder har ökat i alla kanaler under de senaste veckorna, säger Swedbanks presschef Unni Jerndal..

DN - 15 apr 19 kl. 05:00

Kina planerar att skicka ut tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden

Kina planerar att skicka ut mer än tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden, enligt ett dokument från det styrande Kommunistpartiet. Studenter kommer att kallas för att resa i väg och bo i byar under sina sommarlov, men hur de ska övertalas att ställa upp frivilligt är oklart.  Metoden liknar den som folkrepublikens grundare Mao Zedong använde under kulturrevolutionen för 50 år sedan..

DN - 14 apr 19 kl. 14:00

Kundstorm mot Postnord: ”Paket tog 77 dagar”

Försenade leveranser, returnerade paket och oskäliga avgifter. Hos Konsumentverket och ARN ökade anmälningarna mot Postnord kraftigt i fjol. – Det är såklart inte en positiv trend, säger Emma Riblom, kommunikationschef för krisföretaget vars vd i veckan byttes ut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.