Nyhetskanalen > Nyheter

Sunday, 21 April, 19:09

Nyhetskanalen - 18 jul 11 kl. 14:35

Omänskligt på nedlagd tidningNu när skandalomsusade News of the World lagts ner, berättar flera journalister om det hårda arbetsklimatet på tidningen.

.
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
News, World

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omänskligt, nedlagd, tidning
Vimmerby Tidning - 05 feb 15 kl. 08:43

Mordutredningen i Thailand är helt nedlagd

I början av december avled en 70-årig man från Västerviks kommun i den thailändska turiststaden Hua Hin. Inledningsvis trodde polisen att det rörde sig om ett rånmord. Nu lägger den thailändska polisen ner mordutredningen – utan att ha meddelat svenska UD av vilken anledning.

Blekinge Läns tidning - 11 apr 16 kl. 15:51

Försökte ändra mänskligt embryo

Kinesiska forskare har återigen använt den kontroversiella CRISPR-metoden på ett mänskligt embryo. Syftet var att förändra dess arvsmassa och göra embryot motståndskraftigt mot hiv. Forskningen, som presenteras i Journal of Assisted Reproduction and Genetics, misslyckades dock.

Blekinge Läns tidning - 21 dec 15 kl. 16:18

Våldtäktsutredning nedlagd

Förundersökningen om misstänkt våldtäkt eller försök till våldtäkt mot flera tonårsflickor i Solna i oktober är nedlagd. - Vi har haft tre misstänkta men det har inte gått att styrka att de har gjort det här och vi har inga andra möjliga öppningar, säger åklagare Anders Tordai om beslutet.(TT).

Vimmerby Tidning - 11 apr 16 kl. 15:33

Utredningen av "gatustridsvapen" nedlagd

Det var i förra månaden som skolpersonal på Ljungsbroskolan slog larm om att elever både ska ha haft tillgång till kniv men även gjort egna vapen som man förvarat i skolan. Nu är utredningen kring "gatustridsvapnen" nedlagd..

Blekinge Läns tidning - 11 aug 17 kl. 15:15

Utredning om mordbrand nedlagd

Branden på Gullberna i onsdags kväll rubricerades som mordbrand. Nu är utredningen nedlagd..

Blekinge Läns tidning - 15 feb 17 kl. 16:43

Nedlagd grekisk tidning gör comeback

Förra veckan lade Greklands bäst säljande tidning, Ta Nea, ner produktionen. Men efter ett domslut är den nu tillbaka på tidningshyllorna.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 11 kl. 14:34

Mobbingkultur på nedlagd tidning

Nu när skandalomsusade News of the World lagts ner, berättar flera journalister om det hårda arbetsklimatet på tidningen..

UNT - 08 jul 14 kl. 16:50

Bonnier återupplivar nedlagd tidning

Nedlagda tidningen Riksdag och Departement kan komma att återuppstå i Bonnierfamiljen, rapporterar SVT:s "Kulturnyheterna"..

Västerbottens Folkblad - 08 jul 14 kl. 16:55

Bonnier återupplivar nedlagd tidning

Nedlagda tidningen Riksdag och Departement kan komma att återuppstå i Bonnierfamiljen, rapporterar SVT:s ”Kulturnyheterna”. Riksdag och Departement lade efter 39 år ner sin verksamhet den 19 maj. En månad senare ansökte förlaget Bonnier Business Media Sweden om utgivningsbevis för att börja ge ut tidningen igen, denna gång under namnet Nya Riksdag och Departement.

Trelleborgs Allehanda - 08 jul 14 kl. 16:50

Bonnier återupplivar nedlagd tidning


Nedlagda tidningen Riksdag och Departement kan komma att återuppstå i Bonnierfamiljen, rapporterar SVT:s "Kulturnyheterna".Riksdag och Departement lade efter 39 år ner sin verksamhet den 19 maj. En månad senare ansökte förlaget Bonnier Business Media Sweden om utgivningsbevis för att börja ge ut tidningen igen, denna gång under namnet Nya Riksdag och Departement.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.