DI > Ekonomi

Wednesday, 24 April, 21:33

DI - 18 jul 11 kl. 15:07

Färre miljarder flödade in USA
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färre, miljarder, flödadein , USA
Cornucopia - 07 sep 18 kl. 08:42

Tesla nu större än BMW i USA - samtliga modeller

Tesla är nu större än BMW i USA och säljer medräknat samtliga modeller fler bilar i landet än det tyska bilmärket. Tesla levererade 23 175 bilar i USA i augusti, medan BMW levererade 14 450. De nya elbilmodeller som BMW, Audi och Mercedes släpper närmaste året ligger fortfarande sju år efter Tesla i marknadssegment.

DI - 30 jan 18 kl. 07:31

Exxon ska investera 50 miljarder dollar i USA

Exxon Mobil kommer att investera 50 miljarder dollar i USA över de kommande fem åren. Det uppgav bolagets vd Darren Woods i ett blogginlägg, skriver CNBC:s nätupplaga..

DI - 16 dec 18 kl. 12:55

Qatar Petroleum ska investera 20 miljarder dollar i USA

Qatar Petroleum ska investera 20 miljarder dollar i USA under de kommande åren, enligt dess vd. Det rapporterar Reuters..

DI - 15 apr 19 kl. 21:38

Italiensk bank betalar 1,3 miljarder dollar till USA

Den italienska banken Unicredit har gått med på att betala 1,3 miljarder dollar till USA efter påstådda sanktionsöverträdelser. Det skriver Financial Times..

Expressen - 17 feb 17 kl. 12:52

Efter Trump: Färre vill resa till USA – förutom ryssar

Resorna till USA rasar efter att Donald Trump tillträtt som president. I rena pengar har det inneburit drygt 1,3 miljarder i minskade intäkter för turistnäringen, enligt beräkningar från Global business travel association (GBTA). Och intresset för USA-resor minskar över hela världen.

BT - 19 jul 14 kl. 09:47

Färre aidsforskare dödade än befarat

Det var färre aids-forskare än befarat som var ombord på det Malaysiska flygplanet som störtade i östra Ukraina. Enligt Internationella aidssamfundet (IAS) var det cirka sex forskarkollegor på väg till världsaidskonferensen i Melbourne i Australien, inte omkring 100 som tidigare rapporterats. – Siffran vi har bekräftat genom våra kontakter med myndigheter i Australien, i Malaysia och nederländska myndigheter är sex personer.

SR - 21 maj 17 kl. 09:04

Saudiarabien säljer vapen för över 100 miljarder dollar till USA

USA:s president Donald Trump har idag börjat sin första utlandsresa. Och han har skrivit under en överenskommelse om att sälja vapen till Saudiarabien för ungefär 960 miljarder kronor..

Sydöstran - 07 dec 18 kl. 15:00

Färre nya jobb i USA än väntat

USA:s sysselsättning ökade betydligt mindre i november än väntat. Samtidigt steg också den genomsnittliga snittlönen med mindre än väntat - något som ses som en faktor för färre räntehöjningar än väntat framöver.(TT).

GöteborgsPosten - 07 dec 18 kl. 15:01

Färre nya jobb i USA än väntat

USA:s sysselsättning ökade betydligt mindre i november än väntat. Samtidigt steg också den genomsnittliga snittlönen med mindre än väntat – något som ses som en faktor för färre räntehöjningar än väntat framöver..

Blekinge Läns tidning - 07 dec 18 kl. 15:00

Färre nya jobb i USA än väntat

USA:s sysselsättning ökade betydligt mindre i november än väntat. Samtidigt steg också den genomsnittliga snittlönen med mindre än väntat - något som ses som en faktor för färre räntehöjningar än väntat framöver.(TT).

Kristianstadsbladet - 07 dec 18 kl. 15:00

Färre nya jobb i USA än väntat

USA:s sysselsättning ökade betydligt mindre i november än väntat. Samtidigt steg också den genomsnittliga snittlönen med mindre än väntat - något som ses som en faktor för färre räntehöjningar än väntat framöver.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Klädkedjan utser ny vd – aktien rusar

Den amerikanska klädkedjan Burlington Stores har utsett Michael O’Sullivan till ny vd från och med mitten av september. Aktien rusar med nästan 9 procent på onsdagen. .

DI - 10 minuter sedan

EBM har genomfört ny husrannsakan mot Swedbank

Ekobrottsmyndigheten, EBM, har på onsdagen genomfört ytterligare en husrannsakan på Swedbanks huvudkontor. Det bekräftar bankens advokat Hans Strandberg för Di..

DI - 30 minuter sedan

Riksbankens hemliga larm: ”makulerade” sedlar kan stjälas med pincett

Det finns säkerhetsbrister i Riksbankens fysiska destruktion av sedlar. Det visar en hemlig promemoria som Di har tagit del av. Sedlar bokförs som makulerade utan att förstöras, och det räcker med en pincett för att komma åt dem..

DI - 45 minuter sedan

Anders Borg gasar på inför sommaren – fyller på portföljen

Anders Borg fyller på i sin uppdragsportfölj. I nästa vecka går han in som delägare, styrelsemedlem och rådgivare i Nordens största bolag inom Public Affairs..

DI - 45 minuter sedan

Lagerjätte uppges vara på väg mot börsen

Singaporianska GLP, som äger lagerfastigheter runt om i världen, planerar att börsnotera sin amerikanska verksamhet och siktar på en värdering på drygt 20 miljarder dollar eller omkring 190 miljarder kronor. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor. .

DI - 1 timme sedan

Akut strejkhot: Så mycket tjänar SAS-piloterna – egentligen

En ny pilotstrejk på SAS med start natten till fredagen verkar oundviklig. När Di försöker reda ut hur höga de omstridda lönerna egentligen är får vi mycket olika svar från arbetsgivare och fack.  ”Piloterna står kvar och stampar i extrema yrkanden”, säger SAS.

DI - 1 timme sedan

Affärsvärlden säljstämplar SAS

Köp STG, vänta med Avanza och sälj SAS. De råden ger Affärsvärlden i sin senaste utgåva. .

DI - 1 timme sedan

Goldman Sachs säljstämplar Harley-Davidson – aktien faller

Motorcykeltillverkaren Harley-Davidson backar med omkring 4 procent på onsdagen efter att Goldman Sachs sänkt sin rekommendation till sälj från tidigare neutral. Riktkursen sänktes samtidigt till 34 dollar per aktie..

DI - 2 timmar sedan

L och C är på fel sida av historien

Den viktiga Försvarsberedningen kan spricka, rapporterar Dagens Nyheter. Moderaterna, Kristdemokraterna, Centerpartiet, Liberalerna och Sverigedemokraterna vill höja försvarsanslagen väsentligt och gå upp till 1,5 procent av BNP. Det är också vad beredningens mångåriga arbete har utgått ifrån..

DI - 2 timmar sedan

Trump skickar soldater till gränsen mot Mexiko

USA:s president Donald Trump skriver att beväpnade soldater nu ska skickas till gränsen mot Mexiko sedan mexikanska soldater pekat vapen mot amerikanska..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.