Testfakta > Nyheter

Friday, 19 April, 15:53

Testfakta - 18 jul 11 kl. 14:47

Svenskarna skyldig fogden 89 miljarderSvenskarna har obetalda skulder till kronofogden p sammanlagt 89 miljarder kronor. Den visar en sammanstllning som gjorts av Dagens Nyheter..
Läs mer på Testfakta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenskarna, skyldig, fogden89 , miljarder
NSD - 17 aug 17 kl. 14:11

Så här mycket är länsborna skyldig fogden

Norrbottens drygt 210 000 invånare är skyldiga kronofogden 1,4 miljarder kronor..

DI - 11 jun 14 kl. 10:17

Svenskarna blev 261 miljarder rikare

De svenska hushållens nettoförmögenhet ökade med 261 miljarder kronor till 10.763 miljarder kronor under det första kvartalet..

Nyhetskanalen - 17 maj 12 kl. 15:00

Utlandsboende skyldig CSN miljarder

De har studerat i länder som USA och Storbritannien med svenska studielån, men undviker att betala av sina skulder. CSN fortsätter att jaga utlandssvenskar med miljonlån, bland dem en honorärkonsul för Sverige. - För mig är det en rättvisefråga, pengarna ska tillbaka till statskassan, säger Centrala studiestödsnämndens (CSN) generaldirektör Christina Gellerbrant Hagberg.

DI - 24 jul 13 kl. 18:59

Därför går svenskarna miste om miljarder

Vi har blivit bättre på att kolla sparräntan på våra konton. Men inte tillräckligt bra. Bara i år har svenska folket förlorat 7 miljarder kronor, har SBAB räknat ut..

DI - 19 dec 13 kl. 09:49

Svenskarna skyldiga 33 miljarder till

Vid utgången av årets tredje kvartal noterades hushållssektorns finansiella förmögenhet, totala finansiella tillgångar minus skulder, till på 5.712 miljarder kronor..

Dagens PS - 17 dec 18 kl. 15:05

Claes Hemberg: Bitcoin dyr affär för svenskarna

Bitcoin blev inget annat än en bubbla som kostat svenskarna cirka två miljarder kronor sedan toppen den 17 december 2017, skriver Claes Hemberg i ett blogginlägg. Förra året blev euforisk inom kryptovärlden och bitcoin sköt upp från 964 dollar till en topp på 19 870 dollar. Det lockade även svenskarna att ösa in pengar och vid toppen den 17 december hade dessa investerat sammantaget över 2,5 miljarder kronor.

DI - 14 dec 15 kl. 11:26

Svenskarna miljardshoppar piratvaror

Varje år lägger svenskarna över sju miljarder kronor på piratkopierade kläder, leksaker, kosmetika och sportartiklar. Varorna tillverkas ofta under undermåliga förhållanden. Vinnarna är den organiserade brottsligheten och terrorgrupper..

PrivataAffärer - 09 okt 18 kl. 06:58

Så usel sparränta har svenskarna

Enligt statistik från SCB satte svenskarna in 53 miljarder kr på vanliga sparkonton under det andra kvartalet i år. Men samtidigt visar siffror att avkastningen på sparkonton i det närmaste är obefintlig. Enligt SCB:s finansmarknadsstatistik var hushållens genomsnittsränta för nyinsättningar på bankkonton i augusti endast 0,07 procent.

Kristianstadsbladet - 02 okt 13 kl. 06:16

Nätbrotten kostar oss miljarder


Nätbrotten kostade senaste året svenskarna över 5 miljarder kronor eller 3 300 kronor per drabbad dator, enligt säkerhetsföretaget Symantec.En förklaring är de nya utpressningstrojanerna som låser din dator och som brottslingarna kräver en lösensumma för att låsa upp. - Förut använde sig nätbrottslingarna av falska antivirusprodukter som användarna tvingades betala för.

UNT - 02 okt 13 kl. 06:16

Nätbrotten kostar oss miljarder

Nätbrotten kostade senaste året svenskarna över 5 miljarder kronor, enligt säkerhetsföretaget Symantec. En förklaring är utpressningstrojaner som låser datorn och som brottslingarna kräver lösensumma för att låsa upp.(TT).

Fler nyheter från Testfakta

Testfakta - 10 jul 14 kl. 14:00

Mest energi från billigt batteri

Har du laddat semesterprylarna med rätt batteri? Testfakta har jämfört vilka märken som ger längst liv till digitalkameran eller barnens spelkonsol..

Testfakta - 04 jul 14 kl. 11:12

Slipp papperskaoset

Räkningar, reklam, papper från förskolan och teckningar. Har högarna börjat ta över ditt hem? Två dagars pappersrens på semestern kan ge sinnesro resten av året..

Testfakta - 27 jun 14 kl. 09:26

Ingen brikett är bra på allt

Vissa briketter går snabbt att tända men håller inte lika länge. Med andra är det tvärtom. Testfaktas test visar också att briketterna innehåller tungmetaller..

Testfakta - 18 jun 14 kl. 15:26

Så renoverar du miljövänligt

Ska du tillbringa semestern bland färgburkar och byggdamm? Börja redan nu med att hitta de minst giftiga och mest miljövänliga alternativen..

Testfakta - 17 jun 14 kl. 16:33

Testfaktas kvalitetsmärkning av sängar

Syftet med Testfaktas kvalitetsmärkning Verified Quality & Performance är att lyfta fram sängar med bra komfortegenskaper och hög kvalitet. Kraven för kvalitetsmärkningen är högt ställda. Sängarna genomgår en rad olika laboratorietester och får inte underprestera i något enskilt testmoment.

Testfakta - 13 jun 14 kl. 10:56

Många gifter i snuset

Att snusa är ingen hälsokur. Under läppen stoppar snusaren en rad farliga ämnen utöver det starkt beroendeframkallande nikotinet. Hur mycket tungmetaller, nitrosaminer och rester av bekämpningsmedel man får i sig beror på vilken prilla man väljer..

Testfakta - 09 jun 14 kl. 14:42

Se över försäkringsskyddet till sommarlovet

När sommarlovet kommer står många barn utan försäkringsskydd om olyckan är framme. Testfakta tipsar om hur du väljer en barnförsäkring som gäller året runt..

Testfakta - 30 maj 14 kl. 10:24

Ny testmetod avslöjar honungsfusket

Två av sju undersökta fabrikat av flytande honung är falska, visar Testfaktas analys. Såväl Coops som Eldorados honung är utspädd med socker..

Testfakta - 25 maj 14 kl. 09:46

Ökat sug efter fluorfri tandkräm

Orolig för innehållet i barntandkrämen? Nu dyker fluorfria alternativ med naturliga ingredienser upp i allt fler butikshyllor. Men tandläkare avråder bestämt.

Testfakta - 16 maj 14 kl. 09:37

Liten skillnad mellan glasen

Priset på glasögonglas skiljer mycket mellan olika kedjor. Men det är inte någon skillnad i kvalitet, visar Testfaktas test..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.