Nyteknik > Teknik

Sunday, 21 April, 07:24

Nyteknik - 18 jul 11 kl. 14:31

Fem tecken på att du håller på att få sparkenÄr du på väg att få sparken? Här är 5 tydliga tecken på att det är dags att se över sitt hus, hävdar finanssajten Investopedia..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Investopedia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fem, teckenpå att du , hållerpå att , , sparken
NSD - 11 jun 15 kl. 08:00

Fem tecken på att sommaren är på gång

Nordanvinden håller Norrbotten i ett järngrepp men i nyhetsflödet håller det på att bli sommar..

Hela Gotland - 17 okt 13 kl. 15:47

BILDER Fem kvinnor ställer ut

Gotlands konstmuseums nya stora utställning "Spiritual styling" öppnar på lördag. Helagotland har tjuvkikat på de fem kvinnornas spännande verk..

GöteborgsPosten - 20 jun 17 kl. 16:55

Blir uppköpta för fem miljarder - anställer 75 i Göteborg

Onlineresebyrån Etraveli köps för fem miljarder kronor - och storsatsar i Göteborg. De kommande åren ska 75 personer anställas till utvecklingskontoret i Göteborg. - Vi rekryterar i princip nya personer hela tiden, säger Mikael Örtelind, teknisk chef på Etraveli..

SvD - 30 nov 14 kl. 16:18

Bilvärldens gamla tecken gäller inte längre

Uppochnervända världen. Det är som en äldre släkting till mig i Ångermanland sa när jag satt i det stora bondköket och köksklockans distinkta och samtidigt mjuka tickande till höger om kökssoffan markerade tidens gång..

Expressen - 23 okt 14 kl. 06:23

Fem haitier stämmer FN för koleraepidemi

Fem haitier ställer i dag FN till svars för att organisationens fredssoldater misstänks ha orsakat den koleraepidemi som krävt tusentals haitiers liv sedan hösten 2010..

SvD - 10 mar 16 kl. 08:30

Harrison: Tidernas fem bästa USA-presidenter

Vilka är USA:s främsta presidenter genom tiderna? SvD:s historiker Dick Harrison listar de fem han håller högst..

Dalarnas tidningar - 30 nov 17 kl. 14:12

Svartvita gestalter får färg – nu ställer hon ut hemma i Svärdsjö

För första gången på fem år ställer Maria Wahlström ut hemma i Svärdsjö. Det blir både gestalter hämtade ur mammas gamla album, och hus som smälter ihop med blå-gråa landskap. Med vattenlöslig olje....

Cornucopia - 19 jul 16 kl. 13:14

Inga tecken på avmattning för det svenska flyget

Det svenska flygresandet är en möjlig konjunkturindikator. Det finns dock ännu inga tecken på att flygresandet avtar i Sverige, även om det finns viskningar från USA om minskad efterfrågan i flygplansindustrin.

Mike Shedlock har läsare som viskar om minskad orderingång hos amerikanska Honeywell, och det inkluderar turbiner till jetmotorer (heter egentligen reamotorer, men...

YLE - 16 jun 14 kl. 14:35

Fem läkare under Valviras lupp

Valvira granskar som bäst fem privatläkares ordinationer för sköldkörtelpatienter. Läkarna har skrivit ut så kallat T3-hormon när man vanligtvis i Finland brukar ordinera T4-hormon eller en kombination av bägge. En läkare har tilldelats en skriftlig varning av Valvira och en läkares rätt att utöva sitt yrke har begränsats tillfälligt.

Nyheter 24 - 12 feb 14 kl. 15:56

13 tecken som avgör om relationen är seriösExperthjälp

På fredagen är det alla hjärtans dag och många som firar, oavsett relationsstatus. Men hur vet du om du befinner dig i ett seriöst förhållande och inte bara har en fling med någon? Här är tretton tecken som ger dig svaret.

Ekonomistas - 26 sep 17 kl. 07:28

FI:s andra argument håller inte heller: (2) Inkomstkänsligheten

Som framgår av Peter Englunds och mitt remissvar på Finansinspektionens förslag till skärpt amorteringskrav håller inget av FI:s två argument för en granskning. Detta inlägg bygger på vårt remissvar och tar upp det andra argumentet, om konsumtionens inkomstkänslighet för hushåll med höga skuldkvoter. Det första argumentet, om konsumtionens räntekänslighet, har behandlats i föregående inlägg.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 45 minuter sedan

Lista: Brutala byggnader lyfte fram betongen

Fantastisk, framåtblickande eller förskräcklig. Här tio byggnader som satte brutalismen på kartan..

Nyteknik - I förrgår: 14:00

Det här är Sono Motors – som ska bygga solcellsbilar i Trollhättan

Det ska återigen produceras bilar i Trollhättan. Men vilka är egentligen Sono Motors, vars solcellsförsedda bil Nevs ska tillverka?.

Nyteknik - Igår: 07:12

FCA åker snålskjuts – mot avgrunden?

Tesla, som presenterar sig som en klimatets riddare, borde givetvis inte ha ingått den oheliga alliansen med bilkoncernen FCA, skriver Ny Tekniks Johan Kristensson..

Nyteknik - Igår: 06:00

VW: Laddinfrastrukturen är ett ansvar för staten

När tillverkarna sätter full fart – hänger då samhället med? Den frågan ställer sig Sten Forsberg, vd för Volkswagen Sverige..

Nyteknik - Igår: 11:35

Eterniten – det dödliga drömmaterialet TEST

Eternit skulle vara för evigt, men de mikroskopiska fibrerna som gjorde det till en hård beklädnad för hus förstörde människors lungor. Men det tåliga byggmaterialet är inte helt uträknat..

Nyteknik - I förrgår: 06:00

De tar luftskeppet till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - I förrgår: 06:00

De tar luftskepp till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - I förrgår: 07:00

”Grova fel i verktygen som mäter klimatavtryck”

LÄSARBREV. Jag hittar både grova fel och förvirrande uppgifter när jag kollar mitt klimatavtryck. Verktygen borde ju hjälpa mig att göra rätt miljöval.

Nyteknik - I förrgår: 06:00

Vostok 1 – den första bemannade rymdresan

Kosmonauten Jurij Gagarin skrevs in i historien när han år 1961 blev den förste människan i rymden. Hans bana runt jorden varade i 108 minuter och var en av Sovjetunionens största segrar i Kalla kriget..

Nyteknik - I förrgår: 21:17

Efter lastbilar – Nikolas oväntade lansering

Bolaget breddar sitt utbud från vätgas- och batteridrivna lastbilar. Nu presenterar Nikola ett elektrifierat terrängfordon på 590 hk och en el-vattenskoter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.