Expressen > Nyheter

Wednesday, 24 April, 15:12

Expressen - 18 jul 11 kl. 14:13

Ödesvecka väntar för Euro-ländernaPå torsdag hålls ett extrainsatt toppmöte inom EMU för att försöka lösa den akuta ekonomiska kris som råder i Grekland - och för att se till att krisen inte sprider sig vidare. Men en nationalekonom som Expressen.se talat med tror inte att toppmötet leder någonvart. - Det är som att man inte vill inse hur allvarlig situationen är, säger Stefan de Vylder. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Euro, EMU, Grekland, Expressen, Stefan, Vylder

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ödesvecka, väntarför , Euro-länderna

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Nya bränder i Gnosjö – hus har blivit utrymda

Det brinner på nytt i ett större område i Gnosjö.Räddningstjänsten har upp emot hundra personer som arbetar med att släcka bränderna i området.Polisen skriver på sin hemsida att flera hushåll har blivit utrymda.

Expressen - 3 minuter sedan

Tågkrasch i Texas

En tågkrasch har ägt rum i Texas, Fort Worth Det rör sig om ett tåg som spårat ur och fattat eld..

Expressen - 3 minuter sedan

Spelbolagen rasade på börsen efter nyheten

Regeringen vill förbjuda reklam för ”farliga spel”.Nu faller spelbolagens aktier på börsen.Störst tapp: Global Gaming som backat 10,4 procent..

Expressen - 15 minuter sedan

Emilys 5-åriga dotter tvingades att byta om

Femåriga Harmony kom hem från skolan gråtandes.En lärare hade tvingat henne byta om – efter att ha sagt att hennes klänning var olämplig.Nu ryter hennes mamma, Emily Stewart, ifrån mot skolan.

Expressen - 15 minuter sedan

Fridolin om hårda bråken med Löfven

Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin har flera gånger funderat på att hoppa av, skriver Aftonbladet. Bakomliggande orsak ska vara att han under åren flera gånger rykt ihop med Stefan Löfven.– Det har funnits tillfällen då jag verkligen har fört den diskussionen, både med mig själv och med mina närmaste i partiledningen, säger Fridolin till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

Trump skickar beväpnad militär till mexikanska gränsen

USA:s president Donald Trump säger att han ska skicka beväpnad militär till mexikanska gränsen, rapporterar AFP. .

Expressen - 1 timme sedan

Kian, 6, fick frätande vätska – i sitt ansikte

Kian, 6, var ute och lekte med en kompis.Då hittade de en petflaska – innehållande en frätande vätska.Av misstag fick Kian sedan medlet i ansiktet och fick köras i ilfart till akuten.

Expressen - 1 timme sedan

Flervåningshus i Solna brinner

Strax inann klockan två på onsdagen kom ett larm om en brand i ett flervåningshus i Huvudsta Solna. Enligt polisen är huset minst sex eller sju våningar högt. .

Expressen - 1 timme sedan

Expressens nya experter ger dig svar på dina frågor

Tips och råd om hälsa, medicin, sex och relationer.  Experterna ger dig svar – varje vecka – med premiär i dag!  – Nu får du mer av allt i tidningen, säger Expressens printchef Johanna Holmberg..

Expressen - 1 timme sedan

Totalstopp på E4:an – lastbil brinner

En lastbil brinner på E4:an i närheten av Örnsköldsvik. Branden spred sig till terrängen, men enligt räddningstjänst är den branden släckt.  Det är just nu totalstopp i båda riktningarna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.