BLT > Nöje

Thursday, 25 April, 17:19

BLT - 18 jul 11 kl. 13:56

Hällevik Tradjazz Festival 2011
Vill du vinna biljetter till årets festival? Gilla BLT på Facebook!
I veckan kan du som gillar BLT på Facebook tävla på vår sida. Då kan du vinna biljetter till årets jazzfestival i Hällevik. Så missa inte chansen - gilla oss på Facebook!
Läs mer på BLT
Läs mer om:
Tradjazz Festival, BLT, Facebook, Hällevik, Jazz

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hällevik, Tradjazz, Festival, 2011
BLT - 03 nov 11 kl. 20:00

Hällevik Tradjazz Festival får BLT:s kulturpris 2011

De har satt hela Listerlandet i gungning och skapat en årlig folkfest som lockar besökare från när och fjärran. I kväll tar gänget bakom Hällevik Tradjazz Festival emot BLT:s kulturpris 2011. Det hela började med att musikerna i det lokala bandet Dragkedjan förvekligade en gammal dröm om att musiker från olika delar av världen skulle segla in i viken och förvandla Hällevik till ett New Orleans ?

BLT - 03 nov 11 kl. 20:00

Kulturpriset till Hällevik Tradjazz Festival

De har satt hela Listerlandet i gungning och skapat en årlig folkfest som lockar besökare från när och fjärran. I kväll tar gänget bakom Hällevik Tradjazz Festival emot BLT:s kulturpris 2011. Det hela började med att musikerna i det lokala bandet Dragkedjan förvekligade en gammal dröm om att musiker från olika delar av världen skulle segla in i viken och förvandla Hällevik till ett New Orleans ?

The Local - 15 aug 11 kl. 21:05

The Local's Quick Guide to Stockholm's Culture Festival 2011

As the Stockholm Culture Festival gets set to kick on Tuesday, The Local's Caroline Bursell offers up a few suggestions to help visitors get the most out of the Swedish capital's annual cultural odessy..

Kristianstadsbladet - 07 feb 13 kl. 10:42

Festival fick nej i kammarrätten

Polisfakturorna för Åhus Beachhandboll Festival 2011 cirkulerar fortfarande runt i rättssystemet. Åhus Beachhandboll hade överklagat till kammarrätten, men för några dagar sedan fick man beskedet att kammarrätten inte kommer att göra någon prövning av fallet. Nu vänder man sig till sista och högsta instans ?

UNT - 10 mar 11 kl. 12:00

Esters festival river barriärer

Repetitionerna inför helgen pågår för fullt och på fredagen drar Esters festival 2011 igång på Uppsala Konsert & Kongress..

Kristianstadsbladet - 22 jun 12 kl. 08:47

Storband intar dixielandfesten

Foto: Peter Åklundh
Dixieland, hot jazz, New Orleans, tradjazz. Kärt barn har många namn och temat för Hälleviks Tradjazz Festival har varit intakt genom åren. Fram tills i fjol.

Blekinge Läns tidning - 10 aug 16 kl. 21:00

Här är din guide till tradjazzfestivalen

Med 25 band och över 80 konserter på tre dagar är det inte så lätt att få en överblick på Hällevik tradjazz festival. BLT:s kulturredaktör ger sina tips på vad du inte ska missa om du planerar att besöka fiskeläget till helgen..

Kristianstadsbladet - 10 aug 13 kl. 09:00

Jubilerande festival på parad

Foto: Malin Palm
På torsdagskvällen var det premiär och i?går vid lunchtid gick Tradjazzfestivalen igenom Hällevik. Över tusen personer hade samlats för att följa tåget med musik och människor.

Sydöstran - 25 jun 18 kl. 12:36

”Tradjazz är gladjazz”

Nu laddar Jazz i Hällevik för den femtonde upplagan av Hällevik tradjazzfestival. .

Sydöstran - 16 jan 16 kl. 06:00

Hällevik bjuder in till barnens egen festival

I Sölvesborg har hårdrockarna en egen festival, jazzentusiasterna likaså. Nu bjuder Hällevik in till barnens egen festival..

Fler nyheter från BLT

BLT - 11 timmar sedan

Från Beethoven till punkikon i helgens musikutbud

Det är stor bredd på musik- och nöjesutbudet även denna sista helg i april. Vad sägs om Beethoven, folkmusik från Balkan, Lisa Ekdahl, blues, wienervals och en äkta punklegend?.

BLT - 11 timmar sedan

Från Strauss till Chess på vårkonserten

För fyrtiofemte gången blir det på lördag vårkonsert i Karlshamn. Stadens musiksällskap har även i år städslat dirigenten Lars Kvensler, till vardags verksam vid Göteborgsoperan. Han är minst sagt förväntansfull..

BLT - 19 timmar sedan

Gruppen som frigör kreativiteten

Varje vecka träffas de, en grupp människor med helt olika bakgrund, för att göra improvisationer på scenen. IMPRO är en verksamhet på Folkteatern i Ronneby, men målet är inte i första hand någon föreställning, i stället handlar det till stor del om personlig utveckling..

BLT - I förrgår: 12:58

Filosofisk skräck som vill lite för mycket

En kvinna tar sin dotter i famnen och dränker sig i Modersgölen. Hon är varken den första eller sista. Bella Stenberg har läst en poetisk men pladdrig ny bok..

BLT - I förrgår: 10:00

Alex Bergdahl: ”Vem vid sina sinnens fulla bruk kan se något nöjesvärde i detta?”

Krönikören förundras den här gången över trenden att kopior av olika slag blir lika populära som originalartisterna..

BLT - 18 apr 19 kl. 16:35

Bäst just nu: ”Oemotståndligt kvick och intellektuell deckargåta”

Recensenterna väljer de bästa böckerna just nu..

BLT - 15 apr 19 kl. 22:00

När Bibi Andersson dansade på Stortorget i Karlskrona

Vissa filmer ligger årtionden före sin tid. Den nyligen bortgångna skådespelaren Bibi Andersson var med i en sån, ”Flickorna”, som delvis spelades in i Karlskrona. .

BLT - 11 apr 19 kl. 19:00

Mikael Hagner: Roligt och rörande när tonåriga Hanna bollar med elaka gubbar

Det var en gång en mycket speciell flicka som levde djupt inne i skogen ensam med sin pappa. Han lärde henne att människor är farliga, att aldrig lita på någon och att ta vara på sig själv..

BLT - 11 apr 19 kl. 06:00

...innebörden av det där fotografiet på byrån med mamma och pappa tillsammans med de tre andra barnen klarnade

Kelly Lindblom är kulturskribent, författare från Karlskrona, bosatt i Stockholm. Här ger han en skildring av hur branden i Rödebyholm för 75 år sedan har påverkat honom och hans närmaste..

BLT - 10 apr 19 kl. 21:04

Intensiv dansföreställning med facit

Som publik vid olika typer av scenkonst frågar vi oss ibland ”hur har de tänkt, egentligen?”. På onsdagskvällen gavs en dansföreställning i Ronneby - och den hade minsann ett facit!Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.