DI > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 23:17

DI - 18 jul 11 kl. 14:16

Gunnebo: Stark marknad i Asien, Afrika och MellanösternSäkerhetsbolaget Gunnebo såg en fortsatt god tillväxt på marknaderna i Asien, Afrika och Mellanöstern under det andra kvartalet. Det har kompenserat för den långsamma utvecklingen på många marknader i Europa. Det skriver vd Per Borgvall i rapporten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Asien, Mellanöstern, Gunnebo, Europa, Per Borgvall

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gunnebo, Stark, marknadi , Asien, Afrikaoch , Mellanöstern
DI - 27 jun 18 kl. 20:45

Kokhett för företagsaffärer: "Otroligt stark marknad"

Den nordiska marknaden för förvärv och fusioner (M&A) är fortsatt mycket het och närmar sig kokpunkten. ”Det är en otroligt stark marknad för M&A. Vi har väldigt många mandat i samtliga länder där vi har en ledande position”, säger Nordeas Mathias Leijon..

DI - 12 jul 18 kl. 11:27

Stark marknad gav resultatlyft för Setra

Träindustriföretaget Setras resultat förbättrades rejält under det andra kvartalet, jämfört med samma period i fjol. En stark marknad är förklaringen och det ser fortsatt ljust ut framöver, uppger bolaget..

DI - 30 aug 18 kl. 22:59

Carnegie tar miljardkliv på stark marknad

Investmentbanken Carnegie fortsätter att växa och intäkterna under årets första halvår uppgick till nästan 1,4 miljarder kronor även om kostnaderna växer i en högre takt. Vd:n Björn Jansson spår dock en fortsatt stark marknad för börsnoteringar och företagsaffärer..

GöteborgsPosten - 14 aug 13 kl. 09:49

"Stark marknad i Göteborg"

Mycket talar för en stark bostadsmarknad i Göteborgsområdet under hösten, säger vd Erik Olsson..

DI - 14 aug 15 kl. 11:17

Ratos ser fortsatt stark marknad

Transaktionsmarknaden är fortsatt stark och investmentbolaget Ratos vd Susanna Campbell ser inga tecken på avmattning..

Affärsvärlden - 22 feb 18 kl. 08:18

"Stark marknad för hyresrätter, hotell och vårdboenden "

Magnolias vd skriver i vd-ordet att marknaden för hyresrätter är stark. Han ser viss ökning av efterfrågan på bostäder..

DI - 29 jan 19 kl. 17:28

Stark USA-marknad lyfter SSAB - nya köp i korten

SSAB steg kraftigt på börsen efter sin helårsrapport. Stålkoncernen höjer utdelningen med 50 procent och ser en fortsatt stark marknad i Nordamerika och för höghållfasta stål. ”Tittar man på de investeringar och de underhållsåtgärder vi har gjort så har det varit så mycket vi har orkat”, säger vd Martin Lindqvist till Di..

SvD - 27 feb 17 kl. 18:12

Scania vd: ”Vi ser fortsatt stark lastbilsmarknad”

Lastvagnstillverkaren Scania, som ägs av tyska Volkswagen, har märkt av en fortsatt stark marknad i början av 2017..

Affärsvärlden - 16 maj 13 kl. 08:31

Stark marknad för bostadsrätter

Bostadsrättspriserna sjönk i april, men ökade ordentligt sett till den senaste tremånadersperioden samt de senaste tolv månaderna..

IT24 - 13 jan 14 kl. 14:19

Nasdaq OMX: "Vi tror på en stark marknad i år"

Adam Kostyál, noteringsansvarig för Norden och Europa på Nasdag OMX, säger att intresset för noteringar just nu är stort..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Nu drar årets hållbarhetsrankning i gång – ny sektor gör premiär

Dagligvaror adderas till listan över bolag vars hållbarhetsarbete ska rankas i 2019 års upplaga av Hållbara bolag.  Speciellt för i år är ett särskilt fokus på bank och finans..

DI - 30 minuter sedan

Millicoms upprepar helårsprognoser

Teleoperatören Millicom upprepar sina utsikter för helåret 2019. Millicom väntar sig fortsatt att Latinamerika väntas visa ett ebitda-resultat som ökar med 4-6 procent i konstanta valutor under 2019 jämfört med 2018. .

DI - 1 timme sedan

Bättre än väntat från Snap – aktien rusar i efterhandeln

Social medie-bolaget Snaps dagliga aktiva användare uppgick till 190 miljoner under det första kvartalet. Analytikerna hade i snitt väntat sig att siffran skulle landa på 186,4 miljoner. Aktien rusar med omkring 9 procent i efterhandeln.

DI - 1 timme sedan

Hotellkungen i norr: ”Här är vi är större än alla andra”

Kristofer Lundström växte upp på olika hotell i Norrbotten och såg hur hårt hans föräldrar jobbade. Ändå satsade han på samma bransch.  Nu driver 35-åringen åtta hotell i norra Norrland.

DI - 1 timme sedan

Högre resultat än väntat från Texas Instruments

Elektronikföretaget Texas Instruments redovisar ett resultat per aktie på 1:26 dollar för det första kvartalet 2019..

DI - 1 timme sedan

Nya börsrekord på Wall Street efter rapportrallyn

Tisdagen blev en munter historia på Wall Street när både S&P 500 och Nasdaq stängde på nytt all time high. Bland vinnarna hittar vi bland annat Twitter och Hasbro som rusade tvåsiffrigt efter att ha presenterat sina senaste kvartalssiffror. .

DI - 1 timme sedan

Varuhuskedja ska acceptera Amazon-returer i alla butiker – aktien rusar

Den amerikanska varuhuskedjan Kohls ska börja acceptera Amazon-returer i samtliga sina drygt 1.150 butiker. Aktien rusar med drygt 11 procent..

DI - 1 timme sedan

Chippjätten fortsätter rusa – upp över 50 procent på en vecka

Chipptillverkaren Qualcomm fortsätter att rusa i spåren av förra veckans förlikning med Apple. På tisdagen är aktien upp 6,5 procent och har nu lyft drygt 50 procent den senaste veckan. .

DI - 2 timmar sedan

Miljarder på spel: Värre skogsskador att vänta – prischock hotar

När vårtemperaturerna nu börjar stiga börjar också den fruktade granbarkborren vakna till liv. Skogsstyrelsen räknar i år med att skadorna från insekten kan kosta upp till 6 miljarder kronor. Samtidigt varnar skogsägarna för att priset på svenskt virke kan sjunka..

DI - 2 timmar sedan

Statliga jätten laddar: Ska hitta granbarkborrar ”via rymden”

Granbarkborrarnas svärmningar har startat och värden för miljardbelopp står på spel, speciellt i södra Sverige.  Det bedömer statliga Sveaskog som nu tar hjälp av både drönare och artificiell intelligens för att snabbare möta angreppen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.