Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 23 April, 23:19

Kristianstadsbladet - 18 jul 11 kl. 13:56

Även utländska resenärer kan betala med kortDe turkiska scouter som inte kunde köpa bussbiljett i Åhus för att de inte hade Jojokort kunde ha betalat med kreditkort ombord på bussen. I gårdagens tidning sade Skånetrafikens kundservicechef Karin Borgman Remse att resenärer bara kan köpa biljett på regionbussar med svenska kreditkort, men det stämmer inte.
.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Berglund Skånetrafiken, Åhus, Jojokort, Skånetrafikens, Karin Borgman Remse, Visa, Electron, Jojo, Carolina Bergentoft, Skånetrafiken, World Scout, Metro, Köpenhamn, Kastrup, Kristianstad, Rinkaby, Kristianstads

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Även, utländska, resenärerkan , betalamed , kort
Länstidningen i Jämtland - 26 feb 16 kl. 14:41

Östersund med på topplista för utländska resenärer

Även utländska resenärer bokar flest hotellövernattningar i storstäderna. Östersund hamnar på en nionde plats för utländska resenärers resemål under 2015, vilket är samma placering som 2014..

HBL - 23 jul 14 kl. 14:33

Krisen i Israel har inte avskräckt finländska resenärer

Den tillspetsade konflikten i Israel har tills vidare inte lett till att finländska resenärer avbokat sina semesterresor till landet. På Aurinkomatkat uppger man att kunder kontaktat resebyrån om säkerhetsläget i resemålet men att det inte blivit någon våg av avbokningar. – Vissa kunder har velat byta vintersemestermål till exempelvis Marocko, säger informationschef Annina Metsola på Aurinkomatkat.

HBL - 09 nov 13 kl. 05:00

Utländska chaufförer köper alkohol åt minderåriga

Lågavlönade utländska chaufförer tar finländska jobb. Och i deras hjulspår följer kriminalitet, varnar intressebevakningsorganisationen Skal.Finland har de striktaste reglerna i EU när det kommer till cabotage – transport av människor eller gods inom ett land där fordonet inte är registrerat.

SVT - 27 okt 15 kl. 06:34

Utländska yrkeschaufförer kan komma undan med rattfylla

Det kan vara riskfritt för en utländsk yrkeschaufför att köra rattfull i Sverige. Det hävdar nu nykterhets- och transportorganisationer, sedan utländska chaufförer misstänkta för rattfylleri lämnat Sverige och därmed eventuellt kan komma undan åtal och rättegång..

GöteborgsPosten - 28 feb 16 kl. 10:33

Utländska ingenjörer får gratis svenskundervisning

Göteborg kryllar av ingenjörer som kan teknik, men inte svenska. Teknikföretaget Sigma Technology vill ändra på det genom att ge utländska ingenjörer gratis svenskundervisning..

SR - 18 aug 16 kl. 11:00

Tusentals utländska ingenjörer utan jobb trots personalbrist

Samtidigt som byggsektorn skriker efter kunnigt folk går många välutbildade utan jobb. Till exempel saknar minst 8000 utländska ingenjörer arbete, enligt organisationen Sveriges ingenjörer..

DN - 17 mar 18 kl. 10:05

Utländska entreprenörer mål i Kabulbombning

Tre människor dödades i Kabul när en självmordsbombare utlöste sin sprängladdning i morgontrafiken. Målet tros ha varit utländska byggentreprenörer..

Sydöstran - 03 jan 19 kl. 06:00

Många utländska chaufförer dör på vägarna

Via Blekingehamnarna anländer mycket av den tunga godstrafiken från exempelvis Polen till Sverige. Antalet dödsolyckor bland utländska yrkeschaufförer är hög. De senaste fem åren har minst tio lastbilschaufförer från Östeuropa avlidit i dödsolyckor när de befunnit sig i Sverige.

NSD - 28 jun 12 kl. 16:42

Utländska researrangörer väljer Norrbotten

I år kan ett turistmål i Norrbotten få utmärkelsen Den bästa upplevelsen i Sverige. Två av de populära upplevelserna i länet är nominerade av utländska researrangörer..

Newsmill - 07 okt 12 kl. 17:19

Utländska chaufförer utnyttjas i jakten på billiga transporter

http://www.newsmill.se/trackback/47161Sveriges åkeriföretag: Myndigheterna måste agera mot att utländska chaufförer lever under omänskliga villkor med usla löner..

Expressen - 03 nov 14 kl. 14:45

Utländska militärer på plats runt Jönköping

Just nu finns utländska militärer på plats i Jönköpings län. Vittnen har berättat för Sveriges Radio P4 Jönköping om att militärerna uppträtt märkligt - bland annat ska de ha riktat automatvapen mot bilar..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Hög arbetsbelastning för anställda – rings in på sin fritid

Anställda på boendet blir inringda när de är lediga utan att ha fått tid till återhämtning. Nu måste kommunen åtgärda brister som Arbetsmiljöverket påpekat. .

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Sällsynta saxofoner stulna i Italien

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Brasiliansk domstol sänker Lulas straff

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Skogsbrand utom kontroll i Norge

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Damberg: Vi är bättre förberedda i år

Skogsbrandssäsongen har redan dragit i gång samtidigt som förra sommarens bränder finns i färskt minne. Men den här gången har staten sett till att förbereda sig, enligt inrikesminister Mikael Damberg (S)..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Glada rapporter lyfte Wall Street

En rad positiva delårsrapporter från tunga aktörer väckte upp livsandarna hos investerarna på Wall Street under tisdagen. USA-börserna steg på bred front..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Öhling Norberg avslutar karriären

Skicrosstjärnan Victor Öhling Norberg väljer att avsluta karriären. I en intervju med SVT berättar han att motivationen inte längre finns där..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ratad frukost ökar risken för hjärtdöd

Att hoppa över frukosten kan ha sina poänger ibland, exempelvis om man har bråttom. Men att göra det mer regelbundet är associerat med både sjukdom och förtida död..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Snabba mål tog Djurgården till storseger

Ett höghastighetsmål av fartvidundret Axel Jonsson-Fjällby – och en kanon från stjärnskottet Emil Bemström. Allt inom loppet av 65 glödheta sekunder. Det tog till slut Djurgården till storseger med 5–1 över Frölunda och därmed är SM-finalserien utjämnad till 1–1 i matcher..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Long snabbaste målskytt i Premier League

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.